Botox Midden-Delfland

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op zoek naar een goede kliniek voor een botox behandeling? Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Midden-Delfland. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Midden-Delfland in de afgelopen periode
6.187
Gemiddelde prijs per zone Botox in Midden-Delfland
€ 133,32
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Midden-Delfland
379
Vergelijk prijzen in de buurt van Midden-Delfland

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Midden-Delfland is gemiddeld € 133,32 per zone. Dit is 6% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 141,41) Botox prijs.

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Bekijk alle cosmetische klinieken in Midden-Delfland

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Uitgelichte botox klinieken in Midden-Delfland

De volgende klinieken in de buurt van Midden-Delfland worden momenteel aanbevolen: 
Promotie:

Gesponsord
Huid & Laser kliniek Delft
fe3a4f51-b139-4be3-a33b-60c8305eefa6
Wordt nu
bekeken
4.8
Huid & Laser kliniek Delft
Delft, Estland 1
Botox zone v.a.
€ 85,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Voor ons team sta jij altijd centraal
Bekijk agenda
Onlangs 38x geboekt
profhilo-logo
Gesponsord
Liquid Beauty Nootdorp
LOGOLQBGOED
Wordt nu
bekeken
4.9
Liquid Beauty Nootdorp
Nootdorp, Drafbaan 28
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Heeft u een vermoeide huid, rimpels, volumeverlies?
Bekijk agenda
Onlangs 36x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
Dokter Irene
Dokter Irene Delft
Wordt nu
bekeken
5
Dokter Irene
Delft, Taj Mahalplaats 23
Botox zone v.a.
€ 139,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 10x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo

Botox specialist Midden-Delfland

In de omgeving van Midden-Delfland werken 233 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Midden-Delfland

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Midden-Delfland is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Midden-Delfland

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Midden-Delfland worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Midden-Delfland zijn 146 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Midden-Delfland

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Midden-Delfland zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

 

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Midden-Delfland

In Midden-Delfland kost één zone Botox ongeveer  € 133,32. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Midden-Delfland. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Midden-Delfland.

Botox aanbiedingen in Midden-Delfland

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging verboden is om kortingen te bieden op botulinetoxine, zijn er toch veel klinieken die botox aanbiedingen hebben. Het is belangrijk dat mensen niet worden gedwongen om overhaaste beslissingen te nemen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), met een goede reputatie en een Cosmetisch Arts KNMG. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Midden-Delfland te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Midden-Delfland hier.

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Midden-Delfland?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Midden-Delfland

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Midden-Delfland. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Midden-Delfland waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Midden-Delfland Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Midden-Delfland, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Voor en na Botox in Midden-Delfland

Veel mensen vergelijken klinieken op basis van Botox voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk Botox voor en na foto's uit de omgeving van Midden-Delfland.

Botox reviews Midden-Delfland

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Midden-Delfland.

Bekijk reviews

Voor mij de enige arts voor Botox en fillers.. zeer betrouwbaar, eerlijk en denkt met je mee. Ook neemt ze de tijd voor je en geeft goed advies!
13 juli 2022 13:01
Dokter Irene is een vriendelijke en zeer deskundige arts. Ze neemt de tijd om goed naar je wensen te luisteren en geeft daarop professioneel en passend advies en stelt je ook zeer op je gemak. De Botox behandeling zelf ging heel snel en vrijwel pijnloos. Ik ben eerder bij andere klinieken geweest, maar nog nooit eerder zo een goede arts meegemaakt, moet i... Toon meer »
Dokter Irene is een vriendelijke en zeer deskundige arts.

Ze neemt de tijd om goed naar je wensen te luisteren en geeft daarop professioneel en passend advies en stelt je ook zeer op je gemak.

De Botox behandeling zelf ging heel snel en vrijwel pijnloos.

Ik ben eerder bij andere klinieken geweest, maar nog nooit eerder zo een goede arts meegemaakt, moet ik zeggen.

Dokter Irene is voor mij de beste arts en blijf graag nog bij haar terugkomen! Toon minder »
13 april 2023 13:01
Ik ben bij dr. Irene geweest voor botox en fillers. Ze neemt de tijd voor je,denkt met je mee. Ze geeft een duidelijke uitleg en persoonlijk goed advies.Dokter Irene is niet alleen kundige arts maar ook een fijn mens, communiceert prettig. Ik ben super tevreden over het natuurlijke resultaat van de behandeling en nazorg.Alles gebeurt ook in een fijne,rustige... Toon meer »
Ik ben bij dr. Irene geweest voor botox en fillers. Ze neemt de tijd voor je,denkt met je mee. Ze geeft een duidelijke uitleg en persoonlijk goed advies.Dokter Irene is niet alleen kundige arts maar ook een fijn mens, communiceert prettig.
Ik ben super tevreden over het natuurlijke resultaat van de behandeling en nazorg.Alles gebeurt ook in een fijne,rustige omgeving. Ik kom graag terug. Toon minder »
Mirka Altena - Kowalinska
Dokter Irene
22 juni 2023 10:10
Bekijk meer Botox ervaringen in Midden-Delfland

Boek je injectables behandeling in

Tandartspraktijk Voorhof BV
4.3
Tandartspraktijk Voorhof BV
Delft, Aart van der Leeuwlaan 10
3 km
Botox zone v.a.
€ 119,95
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Wordt nu
bekeken
Dokter Irene
5
Dokter Irene
Delft, Taj Mahalplaats 23
3 km
Botox zone v.a.
€ 139,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs 10x geboekt
Wordt nu
bekeken
Huid & Laser kliniek Delft
4.8
Huid & Laser kliniek Delft
Delft, Estland 1
4 km
Botox zone v.a.
€ 85,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Voor ons team sta jij altijd centraal
profhilo-logo
Bekijk agenda
Onlangs 38x geboekt
Medic Cosmetic Clinics Delft
4.3
Medic Cosmetic Clinics Delft
Delft, Achterom 125
5 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Midden-Delfland

Wat kost een behandeling met Botox in Midden-Delfland?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Midden-Delfland € 133,32. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Midden-Delfland?

Binnen 15 kilometer van Midden-Delfland zijn 146 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Midden-Delfland op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

Botox heeft de volgende mogelijke nadelen:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Tip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen op Injectablesbooking.Bekijk: Nadelen, risico's en complicaties van Botox