Botox Mook en Middelaar

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Mook en Middelaar. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Mook en Middelaar

Boekingen binnen 15 km van Mook en Middelaar:

Aantal afspraken in Mook en Middelaar in de afgelopen periode
434
Gemiddelde prijs per zone Botox in Mook en Middelaar
€ 133,81
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Mook en Middelaar
61
Bekijk klinieken in de buurt van Mook en Mid...

De gemiddelde prijs per zone Botox is € 133,81 in de omgeving van Mook en Middelaar. Dat is 7% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 144,46).

Fronsrimpel behandeling in Mook en Middelaar

Bij alle Botox klinieken in de omgeving van Mook en Middelaar kun je terecht voor de populaire Botox behandelingen:

Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Fronsrimpels
Hyperhidrosis
Faceslimming

Vergelijk Botox klinieken in Mook en Middelaar

Vergelijk Botox tarieven en reviews van cosmetische behandelingen in Mook en Middelaar. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox arts in Mook en Middelaar

In een straal van 15 km rond Mook en Middelaar zijn 36 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Mook en Middelaar

Welke 5 klinieken in de omgeving van Mook en Middelaar zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Mook en Middelaar

Boek een Botox behandeling in Mook en Middelaar. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Mook en Middelaar. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Mook en Middelaar. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Mook en Middelaar.

Populairste behandelingen in Mook en Middelaar

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels
 2. Kraaienpootjes
 3. Voorhoofdsrimpels
 4. Lipflip
 5. Faceslimming
 6. Hangende mondhoeken
 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
 8. Platysma bands
 9. Baby Botox
 10. Wenkbrauwlift

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Mook en Middelaar

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Mook en Middelaar. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Mook en Middelaar

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Mook en Middelaar die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Botox reviews Mook en Middelaar

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Mook en Middelaar. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Mook en Middelaar. Bekijk ervaringen bij 61 esthetische praktijken in de buurt van Mook en Middelaar.

Vergelijk meningen:

Onze nieuwe en tevens 2e kliniek in het oosten van het land kon niet uitblijven. Met gepaste trots is Van Rosmalen Kliniek Nijmegen onlangs geopend voor botox en injectable behandelingen, uitgevoerd door Dokter Annemarie van Rosmalen. Tevens kun je bij de Van Rosmalen Kliniek Nijmegen bij onze huidtherpeute terecht voor smartlipo/cellulaze van Cynosure, hui... Toon meer »
Onze nieuwe en tevens 2e kliniek in het oosten van het land kon niet uitblijven. Met gepaste trots is Van Rosmalen Kliniek Nijmegen onlangs geopend voor botox en injectable behandelingen, uitgevoerd door Dokter Annemarie van Rosmalen. Tevens kun je bij de Van Rosmalen Kliniek Nijmegen bij onze huidtherpeute terecht voor smartlipo/cellulaze van Cynosure, huidvestrakking d.m.v de Harmony Xl laser en chemische peelings. Een strak begin in Nijmegen. Toon minder »
Van Rosmalen Kliniek
Van Rosmalen Kliniek Nijmegen
11 februari 2015 19:07
Ik kom nu een paar jaar bij Annemarie voor fillers en botox. Altijd perfect gezet. Annemarie heeft veel ervaring en dat merk je. Nu heeft Anna mij behandelt. Ze heeft mijn lippen wat gevuld met filler. Prachtig gedaan. Het resultaat bij beide artsen is heel mooi en natuurlijk. Ik ben heel tevreden.
24 mei 2022 17:05
Fijn behandeld door Trisha,
Ze luistert naar je wensen. En mocht eriets gecorrigeerd moeten worden ,dan is dat geen probleem.
Ook de botox heeft ze goed gezet
chantal beekmans
Beauty Basics Nijmegen
13 januari 2022 06:06
Bekijk meer Botox ervaringen in Mook en Middelaar

Boek je injectables behandeling in

Le Masque schoonheidssalon
4.6
Le Masque schoonheidssalon
Cuijk, Deken van den Ackerhof 5
2 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Kliniek Heyendael
3.7
Kliniek Heyendael
Groesbeek, Parklaan 70
6 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Cosmetique Totale Nijmegen
4.9
Cosmetique Totale Nijmegen
Nijmegen, Couwenbergstraat 30
8 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Dr. Hupkens Esthetiek
4.6
Dr. Hupkens Esthetiek
Berg en Dal, Uilenputweg 9
8 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Mook en Middelaar

Wat zijn de kosten van Botox in Mook en Middelaar?

De prijs van een zone Botox in Mook en Middelaar is gemiddeld € 133,81. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Mook en Middelaar.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Mook en Middelaar?

In de omgeving van Mook en Middelaar zijn 25 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Mook en Middelaar en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Mook en Middelaar op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Mook en Middelaar?

Kies de beste Botox arts in Mook en Middelaar op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Mook en Middelaar te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.