Botox Mook en Middelaar

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Van plan om een botox behandeling te ondergaan? Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Mook en Middelaar. Vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Mook en Middelaar in de afgelopen periode
1.022
Gemiddelde prijs per zone Botox in Mook en Middelaar
€ 127,96
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Mook en Middelaar
65
Vergelijk prijzen in de buurt van Mook en Middelaar

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Mook en Middelaar is gemiddeld € 127,96 per zone. Dit is 10% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 141,41) Botox prijs.

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Bekijk alle cosmetische klinieken in Mook en Middelaar

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Professionele cosmetische klinieken in Mook en Middelaar

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Mook en Middelaar worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Dokter Nadine Cuijk
IMG_0016
Wordt nu
bekeken
5
Dokter Nadine Cuijk
Cuijk, Deken van den Ackerhof 5
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 32x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Cosmetisch arts in Mook en Middelaar

In de buurt van Mook en Middelaar zijn 38 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Mook en Middelaar

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Mook en Middelaar is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Mook en Middelaar

In de omgeving van Mook en Middelaar zijn 65 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Mook en Middelaar is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Mook en Middelaar zijn 27klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Mook en Middelaar

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Mook en Middelaar zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

 

De prijs voor een botox behandeling in Mook en Middelaar

In Mook en Middelaar kost één zone Botox ongeveer  € 127,96. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Mook en Middelaar

Hoewel de wetenschappelijke vereniging het niet toestaat om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox) gebruikt, met een goede reputatie en met een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Mook en Middelaar te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Mook en Middelaar

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Mook en Middelaar? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Mook en Middelaar

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Mook en Middelaar. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Mook en Middelaar goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Mook en Middelaar kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Mook en Middelaar.

Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Westervoort (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Westervoort (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch

Botox reviews Mook en Middelaar

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Mook en Middelaar. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 65 praktijken in de omgeving van Mook en Middelaar.

Lees ervaringen:

Ik heb een Botox behandeling gehad bij Mai Macroomy. Zowel mijn frons als een wenkbrauw lift. Alles werd goed uit gelegd en zeer deskundig. Ik ben er blij mee!
Mariska Neijenhuis
Dr. Mai Macroomy Skin Esteem
2 mei 2023 06:06
Botox behandeling gehad. Kraaienpootjes en fronsrimpel.
Eerlijk consult en uitgebreide uitleg. Behandeling wordt professioneel uitgevoerd. Vriendelijke arts.
Er wordt tijd voor je genomen.
Tamar Jansie Overgoor
Dr. Mai Macroomy Skin Esteem
6 juni 2023 20:08
Dr Mai heeft de botox behandeling goed uitgelegd. Ook tijdens de behandeling legde zij uit wat ze aan het doen was. Erg vriendelijk. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Kom zeker terug.
Ysolde van der Klooster
Dr. Mai Macroomy Skin Esteem
4 april 2023 11:11
Bekijk meer Botox ervaringen in Mook en Middelaar

Boek je injectables behandeling in

Le Masque schoonheidssalon
4.6
Le Masque schoonheidssalon
Cuijk, Deken van den Ackerhof 5
2 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Wordt nu
bekeken
Dokter Nadine Cuijk
5
Dokter Nadine Cuijk
Cuijk, Deken van den Ackerhof 5
2 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs 32x geboekt
Kliniek Heyendael
3.9
Kliniek Heyendael
Groesbeek, Parklaan 70
6 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Dr. Hupkens Esthetiek
3.9
Dr. Hupkens Esthetiek
Berg en Dal, Uilenputweg 9
8 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Mook en Middelaar

Wat kost een behandeling met Botox in Mook en Middelaar?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Mook en Middelaar € 127,96. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Mook en Middelaar?

Binnen 15 kilometer van Mook en Middelaar zijn 27 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Mook en Middelaar op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox