Botox Muntendam

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Muntendam. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Muntendam:

Gemiddelde prijs per zone Botox in Muntendam
€ 162,50
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Muntendam
3
Vind een kliniek in de buurt van Muntendam

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Muntendam is gemiddeld € 162,50 per zone. Dit is 16%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 139,81) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Muntendam

In Muntendamkun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile

Bekijk alle cosmetische klinieken in Muntendam

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in Muntendam

In de omgeving van Muntendam zijn 3 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Muntendam is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Muntendam zijn 2klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Muntendam. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Muntendam wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Muntendam. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Muntendam

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Muntendam zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Boek je injectables behandeling in Muntendam

Alyda Moed
Alyda Moed
Stadskanaal
16 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 5x geboekt
Vinci Kliniek Groningen
5
Vinci Kliniek Groningen
Haren
17 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Belotero logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 7x geboekt
Perfect Look Stadskanaal
Perfect Look Stadskanaal
Stadskanaal
18 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Prof. Aesthetics
5
Prof. Aesthetics
Haren
18 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 8x geboekt

Veelgestelde vragen in Muntendam

Wat kost een behandeling met Botox in Muntendam?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Muntendam € 162,50. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Muntendam?

Binnen 15 kilometer van Muntendam zijn 2 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Muntendam op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Muntendam?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Muntendam vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Muntendam en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.