Botox Nederhorst den Berg

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op zoek naar een goede kliniek voor een botox behandeling? Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Nederhorst den Berg. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Nederhorst den Berg in de afgelopen periode
3.163
Gemiddelde prijs per zone Botox in Nederhorst den Berg
€ 147,63
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Nederhorst den Berg
233
Vergelijk prijzen in de buurt van Nederhorst den Berg

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Nederhorst den Berg is gemiddeld € 147,63 per zone. Dit is 4%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 141,41) Botox prijs.

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Bekijk alle cosmetische klinieken in Nederhorst den Berg

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Uitgelichte botox klinieken in Nederhorst den Berg

De volgende klinieken in de buurt van Nederhorst den Berg worden momenteel aanbevolen: 
Promotie:

Gesponsord
Xavier Clinics
Xavier Clinics
Wordt nu
bekeken
5
Xavier Clinics
Amsterdam, Merwedeplein 61
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
BIG-geregistreerde cosmetisch artsen en huidtherapeuten.
Bekijk agenda
Onlangs 38x geboekt
profhilo-logo

Botox specialist Nederhorst den Berg

In de omgeving van Nederhorst den Berg werken 146 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Nederhorst den Berg

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Nederhorst den Berg is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Nederhorst den Berg

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Nederhorst den Berg worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Nederhorst den Berg zijn 87 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Nederhorst den Berg

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Nederhorst den Berg zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

 

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Nederhorst den Berg

In Nederhorst den Berg kost één zone Botox ongeveer  € 147,63. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Nederhorst den Berg. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Nederhorst den Berg.

Botox aanbiedingen in Nederhorst den Berg

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging verboden is om kortingen te bieden op botulinetoxine, zijn er toch veel klinieken die botox aanbiedingen hebben. Het is belangrijk dat mensen niet worden gedwongen om overhaaste beslissingen te nemen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), met een goede reputatie en een Cosmetisch Arts KNMG. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Nederhorst den Berg te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Nederhorst den Berg hier.

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Nederhorst den Berg?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Nederhorst den Berg

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Nederhorst den Berg. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Nederhorst den Berg waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Nederhorst den Berg Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Nederhorst den Berg, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Voor en na Botox in Nederhorst den Berg

Veel mensen vergelijken klinieken op basis van Botox voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk Botox voor en na foto's uit de omgeving van Nederhorst den Berg.

Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics

Botox reviews Nederhorst den Berg

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Nederhorst den Berg.

Bekijk reviews

Unieke methode van werken met tipping point techniek in combinatie met persoonlijke service en uiteraard ook goede resultaten (fillers en botox) maken dit tot mijn favoriete kliniek.
Jeroen Jansen
Elzen Kliniek
8 maart 2023 13:01
Dr. Mina is een deskundig, professioneel en een heel vriendelijke arts die de tijd voor je neemt, met je meedenkt en goed uitleg geeft over de behandeling en ben zeer tevreden over de resultaten van mijn botox en filler behandelingen. Ik heb verschillende artsen gehad maar Mina is mijn favoriet!!
MERERO Skin & Health Clinic
Mina Aesthetics
13 mei 2023 06:06
Bij Mina geweest voor botox en lipfillers. Vooraf aangegeven dat ik de lipfiller heel natuurlijk wilde houden. Dit heeft ze heel goed gedaan. Mina denkt heel goed met je mee en stelt je op je gemak. Ook over de botox ben ik veel meer tevreden als bij de vorige kliniek. Ik zou haar iedereen aanraden!
Agnes s
Mina Aesthetics
22 februari 2023 22:10
Bekijk meer Botox ervaringen in Nederhorst den Berg

Boek je injectables behandeling in Nederhorst den Berg

Amarylis Huidverzorging Weesp
Amarylis Huidverzorging Weesp
Weesp, Nieuwstraat 39
5 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Amsterdam Kliniek
2.6
Amsterdam Kliniek
Abcoude, Stationsstraat 6E
5 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Esthe la belle
Esthe la belle
Loenen aan de Vecht, Bloklaan 20a
7 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Belotero logoRadiesse logo
Bekijk agenda
 
Face Institute Bussum
4.8
Face Institute Bussum
Bussum, Parklaan 2
7 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Nederhorst den Berg

Wat kost een behandeling met Botox in Nederhorst den Berg?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Nederhorst den Berg € 147,63. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Nederhorst den Berg?

Binnen 15 kilometer van Nederhorst den Berg zijn 87 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Nederhorst den Berg op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

Botox heeft de volgende mogelijke nadelen:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Tip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen op Injectablesbooking.Bekijk: Nadelen, risico's en complicaties van Botox