Botox Nieuw-Amsterdam

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Nieuw-Amsterdam. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Nieuw-Amsterdam.

Aantal afspraken in Nieuw-Amsterdam in de afgelopen periode
305
Laagste prijs per zone Botox in Nieuw-Amsterdam
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Nieuw-Amsterdam
€ 143,50
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Nieuw-Amsterdam
18
Vergelijk prijzen in de buurt van Nieuw-Amsterdam

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Nieuw-Amsterdam is gemiddeld € 143,50 per zone. Dit is 1%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 142,55) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Nieuw Amsterdam

Anovo Clinic Hooglede
Anovo Clinic Hooglede
Hooglede, Bruggesteenweg 300
7318 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Dr. Sebastiaan Van Cauwenberge Privé praktijk
Dr. Sebastiaan Van Cauwenberge Privé praktijk
Brugge, Joe Englishstraat 7
7334 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
SkinMedics Clinic
SkinMedics Clinic
Brugge, Scheepsdalelaan 15
7334 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Aclinic Brugge
Aclinic Brugge
Brugge, Scheepsdalelaan 1A
7334 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Faceland Brugge
Faceland Brugge
Brugge, Katelijnestraat 142
7335 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Dimovski Clinic
Dimovski Clinic
Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 90
7354 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Sarasin Clinic
Sarasin Clinic
Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 20
7354 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Bekijk agenda
 
Studio P Eeklo
Studio P Eeklo
Eeklo, Molenstraat 164
7355 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Botox reviews Nieuw-Amsterdam

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Nieuw-Amsterdam.

Bekijk reviews

Mijn eerste keer botox frons.
Zeer plezierig en kundig geholpen.
Ondanks wat zenuwen werd ik snel gerust gesteld en voelde ik niks van de behandeling.
Resultaat mag er wezen, uitermate tevreden.
Suzanne Visscher
Cosmetique Totale Emmen
28 juni 2023 10:10
In de JC-kliniek Emmen wordt je zeer persoonlijk benaderd. Ik kom hier vanwege chronische migraine. In mijn gezicht en op mijn hoofd en nekaanhechting, zitten veel spierknopen (triggerpoints) die op geleide van de pijn met Botox behandeld worden. De behandeling is goed te doen qua pijn, er wordt vakkundig geïnjecteerd, heel precies en voorzichtig. Samen met... Toon meer »
In de JC-kliniek Emmen wordt je zeer persoonlijk benaderd. Ik kom hier vanwege chronische migraine. In mijn gezicht en op mijn hoofd en nekaanhechting, zitten veel spierknopen (triggerpoints) die op geleide van de pijn met Botox behandeld worden. De behandeling is goed te doen qua pijn, er wordt vakkundig geïnjecteerd, heel precies en voorzichtig. Samen met de arts wordt bepaald hoe de Botox behandeling plaatsvindt. In de loop van de tijd merk ik dat de migraineaanvallen minder heftig zijn en korter van duur. Aangezien al mijn vorige behandelingen door verschillende neurologen nauwelijks effect hadden, ben ik heel erg tevreden en blij met dit resultaat. Toon minder »
ellie de Wit
JC Kliniek Emmen
23 mei 2022 11:11
Verlost van kaakklemmen en hoofdpijn! Heb in de loop der jaren echt alles geprobeerd om van hier vanaf te komen, maar een goed werkende oplossing voor langere tijd heb ik nooit kunnen vinden totdat….. Ik een artikel las over Botox bij kaakklemmen, hoofdpijn en overmatige spierspanning. In eerste instantie was ik wat huiverig om een afspraak te maken. Botox... Toon meer »
Verlost van kaakklemmen en hoofdpijn!

Heb in de loop der jaren echt alles geprobeerd om van hier vanaf te komen, maar een goed werkende oplossing voor langere tijd heb ik nooit kunnen vinden totdat….. Ik een artikel las over Botox bij kaakklemmen, hoofdpijn en overmatige spierspanning. In eerste instantie was ik wat huiverig om een afspraak te maken. Botox leek me niet echt mijn ding. Uiteindelijk toch een afspraak gemaakt en geweldig geholpen door dr Contini! Een enthousiaste arts met passie voor zijn vak. Hij stelde me gerust maar vertelde ook waar ik rekening mee moest houden; de klachten kunnen in het begin toenemen en het kan zijn dat je wat meer kracht moet zetten om goed te kunnen kauwen. Dat klopt inderdaad, maar dat is peanuts vergeleken met de voordelen. De hoofdpijn zet niet meer door en geen zere kaken en gevoelige tanden meer. Bovendien slaap ik beter en is de pijn in mijn nek heel erg afgenomen. Blijkt dat het in mijn geval ook nog wordt vergoed door mijn zorgverzekering ( uiteraard wel eigen risico betalen als je dat nog hebt staan). Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet! Toon minder »
Petra Sijbom
JC Kliniek Emmen
24 oktober 2022 07:07
Bekijk meer Botox ervaringen in Nieuw-Amsterdam

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Nieuw-Amsterdam?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk de prijzen in 2024 in Nieuw-Amsterdam

Botox prijzen vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de laagste Botox prijzen in de buurt van Nieuw-Amsterdam. Vul je locatie in en vergelijk de tarieven van alle 8 klinieken binnen 15 km van Nieuw-Amsterdam. Het eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 198,00
3 zones€ 297,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 75,00
Baby Botox0,5 zone€ 75,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 395,00

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Botox specialist Nieuw-Amsterdam

In de omgeving van Nieuw-Amsterdam werken 10 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Nieuw-Amsterdam

Bij de volgende 3 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Nieuw-Amsterdam is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botox klinieken in Nieuw-Amsterdam

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Nieuw-Amsterdam worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Nieuw-Amsterdam zijn 8 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Nieuw-Amsterdam

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Nieuw-Amsterdam zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Nieuw-Amsterdam

In Nieuw-Amsterdam kost één zone Botox ongeveer  € 143,50. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Nieuw-Amsterdam. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Nieuw-Amsterdam.

Botox aanbiedingen in Nieuw-Amsterdam

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging verboden is om kortingen te bieden op botulinetoxine, zijn er toch veel klinieken die botox aanbiedingen hebben. Het is belangrijk dat mensen niet worden gedwongen om overhaaste beslissingen te nemen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), met een goede reputatie en een Cosmetisch Arts KNMG. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Nieuw-Amsterdam te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Nieuw-Amsterdam hier.

Vergelijk 2 cosmetische klinieken in de buurt van Nieuw-Amsterdam

Bekijk 2 injectables klinieken in de omgeving van Nieuw-Amsterdam. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Nieuw-Amsterdam waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Nieuw-Amsterdam Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Nieuw-Amsterdam, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Nieuw-Amsterdam

Wat kost een behandeling met Botox in Nieuw-Amsterdam?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Nieuw-Amsterdam € 143,50. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Nieuw-Amsterdam?

Binnen 15 kilometer van Nieuw-Amsterdam zijn 8 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Nieuw-Amsterdam op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

Botox heeft de volgende mogelijke nadelen:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Tip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen op Injectablesbooking.Bekijk: Nadelen, risico's en complicaties van Botox