Botox Nieuwe Niedorp

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Nieuwe Niedorp. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Nieuwe Niedorp

Boekingen binnen 15 km van Nieuwe Niedorp:

Aantal afspraken in Nieuwe Niedorp in de afgelopen periode
474
Gemiddelde prijs per zone Botox in Nieuwe Niedorp
€ 173,64
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Nieuwe Niedorp
24
Bekijk klinieken in de buurt van Nieuwe Nied...

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Nieuwe Niedorp 20% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,19).

Kraaienpootjes verwijderen in Nieuwe Niedorp

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Nieuwe Niedorplaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox

Vergelijk Botox klinieken in Nieuwe Niedorp

Vergelijk de Botox tarieven in de buurt van Nieuwe Niedorp. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox arts in Nieuwe Niedorp

In een straal van 15 km rond Nieuwe Niedorp zijn 12 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Nieuwe Niedorp

Welke 5 klinieken in de omgeving van Nieuwe Niedorp zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Nieuwe Niedorp

Boek een Botox behandeling in Nieuwe Niedorp. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Nieuwe Niedorp. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Nieuwe Niedorp. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Nieuwe Niedorp.

Populairste behandelingen in Nieuwe Niedorp

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels
 2. Kraaienpootjes
 3. Voorhoofdsrimpels
 4. Lipflip
 5. Faceslimming
 6. Hangende mondhoeken
 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
 8. Platysma bands
 9. Baby Botox
 10. Wenkbrauwlift

Bekijk 7 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Nieuwe Niedorp

Dit zijn 7 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Nieuwe Niedorp. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Nieuwe Niedorp

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Nieuwe Niedorp die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Botox reviews Nieuwe Niedorp

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Nieuwe Niedorp. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Nieuwe Niedorp. Bekijk ervaringen bij 24 esthetische praktijken in de buurt van Nieuwe Niedorp.

Vergelijk meningen:

Ik kom al een tijdje bij drs Tatjana voor frons botox tegen mijn hoofdpijn. Ze is super aardig en zeer deskundig. Zeker een aanrader!
24 november 2022 19:07
Ik heb al meerdere soorten behandelingen ondergaan bij SwanBeauty en ben elke keer weer zo tevreden! Lorrain en de andere dames zijn super lief en gastvrij. Zeer professioneel en nemen echt de tijd voor hun gasten! Mijn vrienden en familie laat ik hier ook graag komen en die zijn ook altijd zeer tevreden! Kan deze kliniek zeer aanraden voor Botox, fillers, p... Toon meer »
Ik heb al meerdere soorten behandelingen ondergaan bij SwanBeauty en ben elke keer weer zo tevreden! Lorrain en de andere dames zijn super lief en gastvrij. Zeer professioneel en nemen echt de tijd voor hun gasten! Mijn vrienden en familie laat ik hier ook graag komen en die zijn ook altijd zeer tevreden! Kan deze kliniek zeer aanraden voor Botox, fillers, prp en gezichtsbehandelingen!! Toon minder »
Robin Riphagen
The Swan Beauty Center
19 januari 2023 15:03
Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat van de botoxbehandeling. De arts is zeer deskundig, nauwkeurig en vooral heel eerlijk! Ze laat je meekijken en je voelt je op je gemak, omdat ze de tijd neemt. Heel erg fijn! Gebruik al jaren fillers en botox, maar deze ervaring vind ik toch wel het fijnst. Daarnaast is de salon ook ideaal te bereiken en erg scho... Toon meer »
Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat van de botoxbehandeling. De arts is zeer deskundig, nauwkeurig en vooral heel eerlijk! Ze laat je meekijken en je voelt je op je gemak, omdat ze de tijd neemt.

Heel erg fijn! Gebruik al jaren fillers en botox, maar deze ervaring vind ik toch wel het fijnst.

Daarnaast is de salon ook ideaal te bereiken en erg schoon.

Tot snel.

Groetjes,

Kelly Toon minder »
Kelly KC4U
Sobeauty Alkmaar
25 april 2022 11:11
Bekijk meer Botox ervaringen in Nieuwe Niedorp

Boek je injectables behandeling in Nieuwe-Niedorp

Cosmetisch Maatschap Noord Holland
Cosmetisch Maatschap Noord Holland
Lutjewinkel, Moerbeek 33
4 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Beauty Gallery
5
Beauty Gallery
Schagen, Loet 55
9 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Upp Clinics
5
Upp Clinics
Heerhugowaard, J. Duikerweg 5
10 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken
Mediaan Clinic
5
Mediaan Clinic
Heerhugowaard, Brandpunt 4
12 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Nieuwe Niedorp

Wat zijn de kosten van Botox in Nieuwe Niedorp?

De prijs van een zone Botox in Nieuwe Niedorp is gemiddeld € 173,64. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Nieuwe Niedorp.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Nieuwe Niedorp?

In de omgeving van Nieuwe Niedorp zijn 12 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Nieuwe Niedorp en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Nieuwe Niedorp op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Nieuwe Niedorp?

Kies de beste Botox arts in Nieuwe Niedorp op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Nieuwe Niedorp te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.