Botox Nieuwerbrug aan den Rijn

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Nieuwerbrug aan den Rijn op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Nieuwerbrug aan den Rijn in de afgelopen periode
797
Laagste prijs per zone Botox in Nieuwerbrug aan den Rijn
€ 85,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Nieuwerbrug aan den Rijn
€ 138,73
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Nieuwerbrug aan den Rijn
47
Vergelijk klinieken in de buurt van Nieuwerbrug aan den Rijn

De gemiddelde prijs in de omgeving van Nieuwerbrug aan den Rijn voor een Botox behandeling is € 138,73 per zone. Dit is 3% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 142,54).

Boek je injectables behandeling in Nieuwerbrug

Richmond Skin Clinic Woerden
Richmond Skin Clinic Woerden
Woerden, Westdam 4
5 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
YourFACE Clinics - Woerden
YourFACE Clinics - Woerden
Woerden, Wipmolenlaan 1h
6 km
Botox zone v.a.
€ 155,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profiel bekijken
Lootskliniek
Lootskliniek
Reeuwijk-Brug, Buitenomweg 13
7 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Laurium Klinieken Linschoten
Laurium Klinieken Linschoten
Linschoten, Laan van Overvliet 7
7 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 390,00
Profiel bekijken
Alle esthetische kennis onder één dak.
profhilo-logo
Onlangs 3x geboekt
Dokter van Amsterdam
Dokter van Amsterdam
Gouda, Middenmolenplein 1
9 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Kliniek Groene Hart
Kliniek Groene Hart
Gouda, Middenmolenlaan 1
9 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Groene Hart Ziekenhuis Gouda
Groene Hart Ziekenhuis Gouda
Gouda, Bleulandweg 10
10 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Anatomy 43
Anatomy 43
Gouda, Korte Groenendaal 4
10 km
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken

Botox reviews Nieuwerbrug aan den Rijn

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Nieuwerbrug aan den Rijn. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 47 praktijken in de omgeving van Nieuwerbrug aan den Rijn.

Lees ervaringen:

Ik ben al een tijd bij Maarten Façee Scheaffer onder behandeling en ben echt super tevreden. Het is een eerlijke, kundige en betrouwbare arts. Ik voel me volledig bij hem op mijn gemak en hij legt vooraf heel goed uit wat je kan verwachten. Het resultaat van de Botox is fantastisch, ik heb weer een glad voorhoofd!! Ik zou Maarten Façee Scheaffer aan iedereen... Toon meer »
Ik ben al een tijd bij Maarten Façee Scheaffer onder behandeling en ben echt super tevreden. Het is een eerlijke, kundige en betrouwbare arts. Ik voel me volledig bij hem op mijn gemak en hij legt vooraf heel goed uit wat je kan verwachten. Het resultaat van de Botox is fantastisch, ik heb weer een glad voorhoofd!! Ik zou Maarten Façee Scheaffer aan iedereen willen aanbevelen! Toon minder »
9 maart 2020 19:07
Maarten Façee Schaeffer is erg professioneel. Hij neemt de tijd voor je en luistert goed naar wat je hulpvraag is. Ik ben meerdere malen bij Maarten geweest voor een botox behandeling in m’n kaken tegen overmatig knarsen en ben sindsdien hoofdpijn vrij. Ik ben erg tevreden!
Kelly van Luijk
YourFACE Clinics - Woerden
9 maart 2020 16:04
Bij Eline Facee Schaeffer twee keer voor een botox behandeling geweest. Allebei de keren een goede, rustige uitleg gekregen en super goed geholpen. Locatie is makkelijk te vinden en goede parkeerplekken. Bedankt!
31 oktober 2023 06:06
Bekijk meer Botox ervaringen in Nieuwerbrug aan den Rijn

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Nieuwerbrug aan den Rijn? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Nieuwerbrug aan den Rijn

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Nieuwerbrug aan den Rijn. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 17 klinieken binnen 15 km van Nieuwerbrug aan den Rijn.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 85,00
2 zones€ 189,00
3 zones€ 279,00
Fronsrimpels1 zone€ 85,00
Kraaienpootjes1 zone€ 85,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 85,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 50,00
Baby Botox0,5 zone€ 50,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 350,00

Botox voor en na Nieuwerbrug aan den Rijn

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Nieuwerbrug aan den Rijn.

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox arts in Nieuwerbrug aan den Rijn

In de buurt van Nieuwerbrug aan den Rijn zijn 30 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Nieuwerbrug aan den Rijn

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Nieuwerbrug aan den Rijn is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Nieuwerbrug aan den Rijn

Een behandeling met Botox in Nieuwerbrug aan den Rijn is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Nieuwerbrug aan den Rijn. Binnen 15 km rond Nieuwerbrug aan den Rijn zijn 17klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Nieuwerbrug aan den Rijn, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Nieuwerbrug aan den Rijn.

Populaire botox behandelingen in Nieuwerbrug aan den Rijn

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Nieuwerbrug aan den Rijn zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De gemiddelde kosten voor een botox behandeling in Nieuwerbrug aan den Rijn

In Nieuwerbrug aan den Rijn kost een zone Botox gemiddeld  € 138,73. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Nieuwerbrug aan den Rijn

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging niet is toegestaan om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch botox aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), een goede reputatie heeft en werkt met Cosmetisch Arts KNMG. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Nieuwerbrug aan den Rijn te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Nieuwerbrug aan den Rijn.

Beste Botox klinieken in Nieuwerbrug aan den Rijn

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Nieuwerbrug aan den Rijn worden momenteel gepromoot
Reclame:

Gesponsord
Laurium Klinieken Linschoten
Logo injectablesbooking
Wordt nu
bekeken
Laurium Klinieken Linschoten
Linschoten, Laan van Overvliet 7
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 390,00
Profiel bekijken
Alle esthetische kennis onder één dak.
Onlangs 3x geboekt
profhilo-logo
Gesponsord
YourFACE Clinics - Woerden
YourFACE Clinics Logo
Wordt nu
bekeken
YourFACE Clinics - Woerden
Woerden, Wipmolenlaan 1h
Botox zone v.a.
€ 155,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profiel bekijken
Onlangs 23x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Nieuwerbrug aan den Rijn

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Nieuwerbrug aan den Rijn. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Nieuwerbrug aan den Rijn goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Nieuwerbrug aan den Rijn

Wat zijn de kosten van Botox in Nieuwerbrug aan den Rijn?

De prijs van een zone Botox in Nieuwerbrug aan den Rijn is gemiddeld € 138,73. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Nieuwerbrug aan den Rijn.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Nieuwerbrug aan den Rijn?

In de omgeving van Nieuwerbrug aan den Rijn zijn 17 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Nieuwerbrug aan den Rijn en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Nieuwerbrug aan den Rijn op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 belangrijkste nadelen van Botox:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, het herstel duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Kies voor een cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen.Lees verder: Nadelen, risico's en complicaties