Botox Nieuwkuijk

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Nieuwkuijk. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Nieuwkuijk.

Aantal afspraken in Nieuwkuijk in de afgelopen periode
1.415
Laagste prijs per zone Botox in Nieuwkuijk
€ 90,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Nieuwkuijk
€ 147,38
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Nieuwkuijk
99
Vergelijk prijzen in de buurt van Nieuwkuijk

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Nieuwkuijk is gemiddeld € 147,38 per zone. Dit is 4%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 142,37) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Nieuwkuijk

Alizonne Vlijmen
Alizonne Vlijmen
Vlijmen, Wolput 39
1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
ATS Kliniek Vlijmen
ATS Kliniek Vlijmen
Vlijmen, Wolput 30
1 km
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Medic Cosmetic Clinics Den Bosch
Medic Cosmetic Clinics Den Bosch
's-Hertogenbosch, Jan van Riebeecksingel 17
6 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 289,00
Profiel bekijken
The Body Clinic Den Bosch
The Body Clinic Den Bosch
's-Hertogenbosch, Oude Vlijmenseweg 114
6 km
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Bey Clinics Den Bosch
Bey Clinics Den Bosch
's-Hertogenbosch, Hugo de Grootlaan 20
7 km
Botox zone v.a.
€ 205,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
IET Den Bosch
IET Den Bosch
's-Hertogenbosch, Stationsweg 23
7 km
Botox zone v.a.
€ 135,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
 
Faceland Den Bosch
Faceland Den Bosch
's-Hertogenbosch, Stationsweg 17
7 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
De Huidkliniek Den Bosch
De Huidkliniek Den Bosch
's-Hertogenbosch, Stationsweg 12
7 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken

Botox reviews Nieuwkuijk

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Nieuwkuijk.

Bekijk reviews

Fijne ervaring gehad met arts Debby. Ze dacht goed mee in mijn wensen en heeft duidelijk uitgelegd hoe alles in zijn werk gaat. De Botox behandeling was niet pijnlijk doordat Debby haar tijd nam. Zeker een aanrader!
20 oktober 2023 15:03
Langs deze weg wil ik zeggen dat Thomas Ramakers mij bijzonder goed en vriendelijk heeft behandeld m.b.t botox injecties en een hele goede uitleg gaf over deze behandeling, zeker een aanrader, nogmaals dank Thomas gr Willeke Versteeg
Peter Versteeg
Faceland Den Bosch
29 september 2023 16:04
Fijne ervaring gehad met arts Debby. Ze dacht goed mee in mijn wensen en heeft duidelijk uitgelegd hoe alles in zijn werk gaat. De Botox behandeling was niet pijnlijk doordat Debby haar tijd nam. Zeker een aanrader!
Marieke Jacobs
De Huidkliniek Den Bosch
20 oktober 2023 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Nieuwkuijk

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Nieuwkuijk? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Nieuwkuijk

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Nieuwkuijk. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 37 klinieken binnen 15 km van Nieuwkuijk. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 90,00
2 zones€ 190,00
3 zones€ 270,00
Fronsrimpels1 zone€ 90,00
Kraaienpootjes1 zone€ 90,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 90,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 50,00
Baby Botox0,5 zone€ 50,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 299,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Nieuwkuijk kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Nieuwkuijk.

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox specialist Nieuwkuijk

In de omgeving van Nieuwkuijk werken 62 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Nieuwkuijk

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Nieuwkuijk is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Nieuwkuijk

In de omgeving van Nieuwkuijk zijn 99 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Nieuwkuijk is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Nieuwkuijk zijn 37klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Nieuwkuijk

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Nieuwkuijk zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs voor een botox behandeling in Nieuwkuijk

In Nieuwkuijk kost één zone Botox ongeveer  € 147,38. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Nieuwkuijk

Hoewel de wetenschappelijke vereniging het niet toestaat om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox) gebruikt, met een goede reputatie en met een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Nieuwkuijk te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Nieuwkuijk.

Professionele cosmetische klinieken in Nieuwkuijk

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Nieuwkuijk worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Ivy clinics Den Bosch
ivy-clinics
Wordt nu
bekeken
Ivy clinics Den Bosch
's-Hertogenbosch, Vughterstraat 171
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares
Onlangs 30x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Nieuwkuijk

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Nieuwkuijk. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Nieuwkuijk waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Nieuwkuijk Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Nieuwkuijk, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Nieuwkuijk

Wat kost een behandeling met Botox in Nieuwkuijk?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Nieuwkuijk € 147,38. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Nieuwkuijk?

Binnen 15 kilometer van Nieuwkuijk zijn 37 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Nieuwkuijk op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox