Botox Noord-Scharwoude

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Noord-Scharwoude. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Noord-Scharwoude (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Noord-Scharwoude in de afgelopen periode
968
Gemiddelde prijs per zone Botox in Noord-Scharwoude
€ 144,81
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Noord-Scharwoude
44
Vind een kliniek in de buurt van Noord-Schar...

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Noord-Scharwoude

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Noord-Scharwoude worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Waterland kliniek Alkmaar
logo-waterland-kliniek-zwart-wit-logo
Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Alkmaar
Alkmaar, Bergerweg 62
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
Afspraak maken
Onlangs 5x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo

Cosmetisch arts in Noord-Scharwoude

In de buurt van Noord-Scharwoude zijn 22 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Noord-Scharwoude

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Noord-Scharwoude is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken in Noord-Scharwoude

In de omgeving van Noord-Scharwoude zijn 44 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Noord-Scharwoude is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Noord-Scharwoude zijn 22klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Noord-Scharwoude. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Noord-Scharwoude wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Noord-Scharwoude. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Noord-Scharwoude

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Noord-Scharwoude zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Noord-Scharwoude

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Noord-Scharwoude. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Noord-Scharwoude goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Noord-Scharwoude

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Noord-Scharwoude. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 44 praktijken in de omgeving van Noord-Scharwoude.

Lees ervaringen:

Ik kom al een tijdje bij drs Tatjana voor frons botox tegen mijn hoofdpijn. Ze is super aardig en zeer deskundig. Zeker een aanrader!
24 november 2022 19:07
Ik heb al meerdere soorten behandelingen ondergaan bij SwanBeauty en ben elke keer weer zo tevreden! Lorrain en de andere dames zijn super lief en gastvrij. Zeer professioneel en nemen echt de tijd voor hun gasten! Mijn vrienden en familie laat ik hier ook graag komen en die zijn ook altijd zeer tevreden! Kan deze kliniek zeer aanraden voor Botox, fillers, p... Toon meer »
Ik heb al meerdere soorten behandelingen ondergaan bij SwanBeauty en ben elke keer weer zo tevreden! Lorrain en de andere dames zijn super lief en gastvrij. Zeer professioneel en nemen echt de tijd voor hun gasten! Mijn vrienden en familie laat ik hier ook graag komen en die zijn ook altijd zeer tevreden! Kan deze kliniek zeer aanraden voor Botox, fillers, prp en gezichtsbehandelingen!! Toon minder »
Robin Riphagen
The Swan Beauty Center
19 januari 2023 15:03
Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat van de botoxbehandeling. De arts is zeer deskundig, nauwkeurig en vooral heel eerlijk! Ze laat je meekijken en je voelt je op je gemak, omdat ze de tijd neemt. Heel erg fijn! Gebruik al jaren fillers en botox, maar deze ervaring vind ik toch wel het fijnst. Daarnaast is de salon ook ideaal te bereiken en erg scho... Toon meer »
Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat van de botoxbehandeling. De arts is zeer deskundig, nauwkeurig en vooral heel eerlijk! Ze laat je meekijken en je voelt je op je gemak, omdat ze de tijd neemt.

Heel erg fijn! Gebruik al jaren fillers en botox, maar deze ervaring vind ik toch wel het fijnst.

Daarnaast is de salon ook ideaal te bereiken en erg schoon.

Tot snel.

Groetjes,

Kelly Toon minder »
Kelly KC4U
Sobeauty Alkmaar
25 april 2022 11:11
Bekijk meer Botox ervaringen in Noord-Scharwoude

Boek je injectables behandeling in Noord-Scharwoude

Upp Clinics
5
Upp Clinics
Heerhugowaard, J. Duikerweg 5
4 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Mediaan Clinic
5
Mediaan Clinic
Heerhugowaard, Brandpunt 4
6 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Beauté Clinique
5
Beauté Clinique
Bergen, Oosterweg 15
8 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Face Institute Bergen
Face Institute Bergen
Bergen, Dokter van Peltlaan 5
8 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Noord-Scharwoude

Wat kost een behandeling met Botox in Noord-Scharwoude?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Noord-Scharwoude € 144,81. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Noord-Scharwoude?

Binnen 15 kilometer van Noord-Scharwoude zijn 22 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Noord-Scharwoude op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Noord-Scharwoude?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Noord-Scharwoude vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Noord-Scharwoude en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!