Botox Oeffelt

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Oeffelt. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Oeffelt (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Oeffelt in de afgelopen periode
85
Gemiddelde prijs per zone Botox in Oeffelt
€ 124,83
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Oeffelt
15
Vind een kliniek in de buurt van Oeffelt

De gemiddelde prijs in de omgeving van Oeffelt voor een Botox behandeling is € 124,83 per zone. Dit is 14% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 144,46).

Kraaienpootjes verwijderen in Oeffelt

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Oeffeltlaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox
Wenkbrauwlift

Bekijk alle cosmetische klinieken in Oeffelt

Vergelijk Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetisch arts in Oeffelt

In de buurt van Oeffelt zijn 8 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Oeffelt

Bij welke 2 cosmetische klinieken in de buurt van Oeffelt is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken in Oeffelt

In de omgeving van Oeffelt zijn 15 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Oeffelt is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Oeffelt zijn 7klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Oeffelt. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Oeffelt wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Oeffelt. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Oeffelt

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Oeffelt zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Vergelijk 3 cosmetische klinieken in de buurt van Oeffelt

Bekijk 3 injectables klinieken in de omgeving van Oeffelt. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Oeffelt goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Oeffelt

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Oeffelt. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 15 praktijken in de omgeving van Oeffelt.

Lees ervaringen:

Onze nieuwe en tevens 2e kliniek in het oosten van het land kon niet uitblijven. Met gepaste trots is Van Rosmalen Kliniek Nijmegen onlangs geopend voor botox en injectable behandelingen, uitgevoerd door Dokter Annemarie van Rosmalen. Tevens kun je bij de Van Rosmalen Kliniek Nijmegen bij onze huidtherpeute terecht voor smartlipo/cellulaze van Cynosure, hui... Toon meer »
Onze nieuwe en tevens 2e kliniek in het oosten van het land kon niet uitblijven. Met gepaste trots is Van Rosmalen Kliniek Nijmegen onlangs geopend voor botox en injectable behandelingen, uitgevoerd door Dokter Annemarie van Rosmalen. Tevens kun je bij de Van Rosmalen Kliniek Nijmegen bij onze huidtherpeute terecht voor smartlipo/cellulaze van Cynosure, huidvestrakking d.m.v de Harmony Xl laser en chemische peelings. Een strak begin in Nijmegen. Toon minder »
Van Rosmalen Kliniek
Van Rosmalen Kliniek Nijmegen
11 februari 2015 19:07
Ik kom nu een paar jaar bij Annemarie voor fillers en botox. Altijd perfect gezet. Annemarie heeft veel ervaring en dat merk je. Nu heeft Anna mij behandelt. Ze heeft mijn lippen wat gevuld met filler. Prachtig gedaan. Het resultaat bij beide artsen is heel mooi en natuurlijk. Ik ben heel tevreden.
24 mei 2022 17:05
Fijn behandeld door Trisha,
Ze luistert naar je wensen. En mocht eriets gecorrigeerd moeten worden ,dan is dat geen probleem.
Ook de botox heeft ze goed gezet
chantal beekmans
Beauty Basics Nijmegen
13 januari 2022 06:06
Bekijk meer Botox ervaringen in Oeffelt

Boek je injectables behandeling in Oeffelt

Skincorner
4.9
Skincorner
Boxmeer, Raadhuisplein 2
5 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken
Le Masque schoonheidssalon
4.6
Le Masque schoonheidssalon
Cuijk, Deken van den Ackerhof 5
5 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Kliniek Heyendael
3.7
Kliniek Heyendael
Groesbeek, Parklaan 70
12 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Dr. Hupkens Esthetiek
4.6
Dr. Hupkens Esthetiek
Berg en Dal, Uilenputweg 9
14 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Oeffelt

Wat kost een behandeling met Botox in Oeffelt?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Oeffelt € 124,83. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Oeffelt?

Binnen 15 kilometer van Oeffelt zijn 7 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Oeffelt op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Oeffelt?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Oeffelt vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Oeffelt en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!