Botox Oldebroek

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Oldebroek. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Oldebroek:

Aantal afspraken in Oldebroek in de afgelopen periode
70
Gemiddelde prijs per zone Botox in Oldebroek
€ 141,27
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Oldebroek
17
Vind een kliniek in de buurt van Oldebroek

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Oldebroek is gemiddeld € 141,27 per zone. Dit is 2% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 144,48) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Oldebroek

In Oldebroek kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Oldebroek

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox specialist Oldebroek

In de omgeving van Oldebroek werken 9 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Oldebroek

Bij de volgende 2 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Oldebroek is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Oldebroek

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Oldebroek worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Oldebroek zijn 8 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Oldebroek. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Oldebroek. Welke cosmetische klinieken in Oldebroek worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Oldebroek? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 2 cosmetische klinieken in de buurt van Oldebroek

Bekijk 2 injectables klinieken in de omgeving van Oldebroek. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Oldebroek waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Oldebroek Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Oldebroek, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Botox reviews Oldebroek

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Oldebroek.

Bekijk reviews

Zeer tevreden , ging me storen aan de fijne lijntjes.
Gestopt met roken dus wilde gelijk van de streepjescode af bovenlip ..... PlexR , Botox , couperose behandeling met laser en chemische peeling.
Alles wordt zeer vakkundig uitgevoerd, nazorg is ook prima kan altijd met vragen terecht.
Geen lange wachttijden....
Kortom kan het iedereen aanbevelen.
Nicole Wegner
22 januari 2021 14:02
Normaal gaan we naar Nijmegen, maar ivm familiebezoek konden we dit mooi combineren in Zwolle. Fijne is dat Myrna de Man geregeld te vinden op beide locaties. Super en erg prettige begeleiding. Bracht het bezoek samen met mijn partner die sinds dit jaar ook Botox gebruikt. Bij het aangeven dat hij angst heeft voor naalden en hier niet lekker van werd. Wist z... Toon meer »
Normaal gaan we naar Nijmegen, maar ivm familiebezoek konden we dit mooi combineren in Zwolle. Fijne is dat Myrna de Man geregeld te vinden op beide locaties. Super en erg prettige begeleiding. Bracht het bezoek samen met mijn partner die sinds dit jaar ook Botox gebruikt. Bij het aangeven dat hij angst heeft voor naalden en hier niet lekker van werd. Wist ze hem een zeer fijne behandeling te geven door dunnere naalden te gebruiken. In vergelijking met eerdere keren had hij geen extra mars/dextro nodig. Enorm fijn dat er zo wordt meegedacht en de tijd voor wordt genomen. Top service en bedankt Myrna de Man. Toon minder »
Eddy Helmink
Faceland Zwolle
10 september 2022 16:04
Heyhey! Ik ben afgelopen week bij Faceland geweest in Zwolle! Hierbij heb ik kaaklijnfillers gedaan, fillers in me kin en botox in me frons laten doen!!!! Ik ben super tevreden met het eind resultaat! De mensen die er werken zijn top!! Ik was geholpen door @srsdeman is haar instagram!
Nick Eshuis
Faceland Zwolle
29 januari 2023 10:10
Bekijk meer Botox ervaringen in Oldebroek

Boek je injectables behandeling in Oldebroek

Cyelle Wezep- Perfect Look
4.9
Cyelle Wezep- Perfect Look
Wezep, Van Limburg Stirumlaan 13
7 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Heidy Heerde
Heidy Heerde
Heerde, Vosbergerweg 39
12 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Kleine Cosmetica Hattem
Kleine Cosmetica Hattem
Hattem, Achterstraat 28
12 km
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Derma Medical Clinics Zwolle
4.2
Derma Medical Clinics Zwolle
Zwolle, Willemsvaart 16
14 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Oldebroek

Wat kost een behandeling met Botox in Oldebroek?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Oldebroek € 141,27. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Oldebroek?

Binnen 15 kilometer van Oldebroek zijn 8 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Oldebroek op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Oldebroek?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Oldebroek vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Oldebroek en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.