Botox Oldemarkt

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Oldemarkt. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Oldemarkt

Boekingen binnen 15 km van Oldemarkt:

Aantal afspraken in Oldemarkt in de afgelopen periode
9
Gemiddelde prijs per zone Botox in Oldemarkt
€ 205,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Oldemarkt
4
Bekijk klinieken in de buurt van Oldemarkt

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Oldemarkt 42% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,46).

Kraaienpootjes verwijderen in Oldemarkt

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Oldemarktlaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox

Vergelijk Botox klinieken in Oldemarkt

Vergelijk de Botox tarieven in de buurt van Oldemarkt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling in Oldemarkt

Boek een Botox behandeling in Oldemarkt. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Oldemarkt. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Oldemarkt. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Oldemarkt.

Populairste behandelingen in Oldemarkt

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lipflip
  5. Faceslimming
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Platysma bands
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Botox reviews Oldemarkt

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Oldemarkt. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Oldemarkt. Bekijk ervaringen bij 4 esthetische praktijken in de buurt van Oldemarkt.

Vergelijk meningen:

Ik ben bij meerdere klinieken geweest voor een botoxbehandeling (frons). Toen ik las dat er een kliniek zo dichtbij huis zou komen, heb ik gelijk een afspraak gemaakt. Inmiddels staat de 3de in de agenda. Bij binnenkomst wordt je zeer prettig ontvangen door Monique. Even wachten is eigenlijk gewoon heel gezellig! En dat blijft zo tijdens de intake bij Nicol... Toon meer »
Ik ben bij meerdere klinieken geweest voor een botoxbehandeling (frons). Toen ik las dat er een kliniek zo dichtbij huis zou komen, heb ik gelijk een afspraak gemaakt. Inmiddels staat de 3de
in de agenda.

Bij binnenkomst wordt je zeer prettig ontvangen door Monique. Even wachten is eigenlijk gewoon heel gezellig! En dat blijft zo tijdens de intake bij Nicolette. Ik ben altijd een beetje zenuwachtig, maar ze stelt mij steeds weer op mijn gemak.

Maar belangrijkst is natuurlijk het resultaat. En dat is echt het beste wat ik tot nu heb gehad! Na de eerste afspraak zag ik veel sneller resultaat dan dat ik was gewend. Heel eerlijk, ik vind het ook iets pijnlijker, maar het resultaat is echt veel mooier. Zelfs met 5 prikken waar ik er voorheen vaak 6 kreeg.

Kortom… echt een aanrader. Ik ben heel tevreden! Toon minder »
13 oktober 2022 10:10
Ik ben heel tevreden over BM clinics
Aantal behandelingen gehad met botox voor mijn hoofdpijn .
Altijd goed geïnformeerd , vriendelijk en korte wachttijden . Fijne sfeer en er wordt je niets opgedrongen . De prijzen zijn echt redelijk dus ik raad het iedereen aan om naar deze kliniek te komen.
Ellen
Ellen Hudepool
17 maart 2022 10:10
Ik kom al jaren bij dr. Roopram. Om de 5 maanden wat botoxbehandelingen en dat gaat tot volle tevredenheid. Prijs is ook zeer schappelijk. Ik raad deze kliniek zeker aan.
J.
23 maart 2022 18:06
Bekijk meer Botox ervaringen in Oldemarkt

Boek je injectables behandeling in Oldemarkt

Alberta Beauty Store Wolvega
4.9
Alberta Beauty Store Wolvega
Wolvega, Hoofdstraat Oost 21
7 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Bey Clinics Heerenveen
Bey Clinics Heerenveen
Heerenveen, Griend 1
14 km
Botox zone v.a.
€ 205,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
72 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Amsterdam
Waterland kliniek Amsterdam
Amsterdam, Palestrinastraat 1
90 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Oldemarkt

Wat zijn de kosten van Botox in Oldemarkt?

De prijs van een zone Botox in Oldemarkt is gemiddeld € 205,00. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Oldemarkt.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Oldemarkt?

In de omgeving van Oldemarkt zijn 2 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Oldemarkt en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Oldemarkt op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Oldemarkt?

Kies de beste Botox arts in Oldemarkt op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Oldemarkt te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.