Botox Onderbanken

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Onderbanken. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Onderbanken:

Aantal afspraken in Onderbanken in de afgelopen periode
3.082
Gemiddelde prijs per zone Botox in Onderbanken
€ 144,69
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Onderbanken
398
Vind een kliniek in de buurt van Onderbanken

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Onderbanken

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Onderbanken worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Clinic The Golden Glow
thegoldenglow_facebooklogo
Wordt nu
bekeken
5
Clinic The Golden Glow
Amsterdam, Kerkstraat 147
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Professional and Experienced Cosmetic Doctor KNMG Amsterdam
Afspraak maken
Onlangs 5x geboekt
Belotero logoRadiesse logo
Gesponsord
Daria Voropai Amsterdam
Daria Voropai
Wordt nu
bekeken
5
Daria Voropai Amsterdam
Amsterdam, Prins Hendriklaan 28
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
’the beauty world´s best kept secret’
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Gesponsord
Xavier Clinics
Xavier Clinics
Wordt nu
bekeken
5
Xavier Clinics
Amsterdam, Merwedeplein 61
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
BIG-geregistreerde cosmetisch artsen en huidtherapeuten.
Afspraak maken
Onlangs 20x geboekt
profhilo-logo

Botox specialist Onderbanken

In de omgeving van Onderbanken werken 257 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Onderbanken

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Onderbanken is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Onderbanken

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Onderbanken worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Onderbanken zijn 141 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Onderbanken. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Onderbanken. Welke cosmetische klinieken in Onderbanken worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Onderbanken? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Onderbanken

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Onderbanken. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Onderbanken waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Onderbanken Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Onderbanken, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Botox reviews Onderbanken

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Onderbanken.

Bekijk reviews

Ik vind Gamze een hele fijne dokter! Ze is heel rustig en geduldig en heel kundig. Ik was al best een tijdje op zoek naar iemand waar ik tevreden over ben qua behandelen en persoonlijkheid en dat is nu perfect gelukt. Ik wil vaak van alles maar Gamze beperkt de behandeling vaak tot het minimale. Ik ga regelmatig voor een skinbooster en soms een beetje Botox.... Toon meer »
Ik vind Gamze een hele fijne dokter! Ze is heel rustig en geduldig en heel kundig. Ik was al best een tijdje op zoek naar iemand waar ik tevreden over ben qua behandelen en persoonlijkheid en dat is nu perfect gelukt. Ik wil vaak van alles maar Gamze beperkt de behandeling vaak tot het minimale. Ik ga regelmatig voor een skinbooster en soms een beetje Botox. Ik zou Gamze 300% aanraden! Toon minder »
Suzanne Bremmer
SkinSensible
10 december 2022 09:09
Eerste keer dat ik botox kreeg. Geweldige ervaring. Goed werk. Dank je
Brian Cox
Rimpelconsult
12 februari 2019 20:08
Je wordt zeer uitgebreid geïnformeerd over wat de mogelijkheden zijn. Daarna kreeg ik direct de botoxprikjes toegediend. Zeer professioneel. Het is belangrijk dat je iemand vertrouwd die je behandelt.
Hier krijg je zeker vertrouwen. Het koelen na afloop is heerlijk en de controle-afspraak 2 weken later is ook prettig.
22 mei 2020 07:07
Bekijk meer Botox ervaringen in Onderbanken

Veelgestelde vragen in Onderbanken

Wat kost een behandeling met Botox in Onderbanken?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Onderbanken € 144,69. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Onderbanken?

Binnen 15 kilometer van Onderbanken zijn 141 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Onderbanken op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Onderbanken?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Onderbanken vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Onderbanken en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.