Botox Oost West en Middelbeers

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Oost West en Middelbeers. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Oost West en Middelbeers (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Oost West en Middelbeers in de afgelopen periode
743
Gemiddelde prijs per zone Botox in Oost West en Middelbeers
€ 138,80
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Oost West en Middelbeers
65
Bekijk klinieken in de buurt van Oost West e...

De gemiddelde prijs in de omgeving van Oost West en Middelbeers voor een Botox behandeling is € 138,80 per zone. Dit is 4% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 144,47).

Kraaienpootjes verwijderen in Oost West en Middelbeers

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Oost West en Middelbeerslaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox
Wenkbrauwlift

Bekijk alle cosmetische klinieken in Oost West en Middelbeers

Vergelijk Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetisch arts in Oost West en Middelbeers

In de buurt van Oost West en Middelbeers zijn 42 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Oost West en Middelbeers

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Oost West en Middelbeers is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Oost West en Middelbeers

Een behandeling met Botox in Oost West en Middelbeers is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Oost West en Middelbeers. Binnen 15 km rond Oost West en Middelbeers zijn 23klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Oost West en Middelbeers. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Oost West en Middelbeers?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Oost West en Middelbeers? Lees verder in onze kennisbank:

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Oost West en Middelbeers

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Oost West en Middelbeers. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Oost West en Middelbeers goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Oost West en Middelbeers

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Oost West en Middelbeers. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 65 praktijken in de omgeving van Oost West en Middelbeers.

Lees ervaringen:

Vorige week bij Alex geweest voor lippen en baby Botox frons / voorhoofd. Super blij mee nu al en het eindresultaat is pas volgende week zichtbaar! Ook ga ik altijd naar Alex voor PMU wenkbrauwen, tevens daar heel blij mee
Veerle Vlemmix
Alex' Beautystudio
17 april 2022 06:06
Ik had al maanden last van hoofdpijn dankzij
wat Botox zijn mijn spieren ontspannen en is de hoofdpijn weg. Zo blij mee. Raad het iedereen aan. Fijne arts en Alex een lieve dame
Jolanda Jepkes
Alex' Beautystudio
27 juni 2022 12:12
Heel tevreden! Zelf ben ik in mei voor de eerste keer behandeld met traangootfillers tegen de wallen, en botox in voorhoofd en frons. Aanvankelijk voor het "mooie" maar ook de hoofdpijn die ik heeel vaak heb werd door de botox stukken minder. Vandaag dus opnieuw weer laten doen en ik ga het zeker blijven doen in de toekomst. De eerste keer was ik bang maar i... Toon meer »
Heel tevreden! Zelf ben ik in mei voor de eerste keer behandeld met traangootfillers tegen de wallen, en botox in voorhoofd en frons. Aanvankelijk voor het "mooie" maar ook de hoofdpijn die ik heeel vaak heb werd door de botox stukken minder. Vandaag dus opnieuw weer laten doen en ik ga het zeker blijven doen in de toekomst. De eerste keer was ik bang maar ik werd op mijn gemak gesteld en het viel echt mee! Alex is ook een super lieve en spontane meid. Ik raad Alex' beautystudio zeker aan!! Toon minder »
17 september 2022 12:12
Bekijk meer Botox ervaringen in Oost West en Middelbeers

Boek je injectables behandeling in Cederberg

Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
9505 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Amsterdam
Waterland kliniek Amsterdam
Amsterdam, Palestrinastraat 1
9493 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
 
Natural Cosmetic Clinic
Natural Cosmetic Clinic
Maastricht, Aubeldomein 3a
9316 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
BBO Clinics Maastricht
BBO Clinics Maastricht
Maastricht, Kardinaal van Rossumplein 44c
9317 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 199,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Oost West en Middelbeers

Wat zijn de kosten van Botox in Oost West en Middelbeers?

De prijs van een zone Botox in Oost West en Middelbeers is gemiddeld € 138,80. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Oost West en Middelbeers.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Oost West en Middelbeers?

In de omgeving van Oost West en Middelbeers zijn 23 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Oost West en Middelbeers en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Oost West en Middelbeers op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Oost West en Middelbeers?

Kies de beste Botox arts in Oost West en Middelbeers op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Oost West en Middelbeers te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!