Botox Ooststellingwerf

Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle cosmetische klinieken in Ooststellingwerf. Boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Ooststellingwerf in de afgelopen periode
26
Gemiddelde prijs per zone Botox in Ooststellingwerf
€ 187,50
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Ooststellingwerf
5
Bekijk klinieken in Ooststellingwerf

De gemiddelde prijs in Ooststellingwerf voor een Botox behandeling ligt 20% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 156,43).

Bekijk alle cosmetische klinieken in Ooststellingwerf

Vergelijk kosten en reviews van alle klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox klinieken in Ooststellingwerf

Een behandeling met Botox in Ooststellingwerf is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Ooststellingwerf. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Ooststellingwerf. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Ooststellingwerf?

Boek je injectables behandeling in

Kliniek
Belotero logo

Cosmetique Totale Assen

5
Rondgang 95, Assen (15 km)
Kliniek opgericht
2012
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 299
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Door Plastisch Chirurgen Assen

Door Plastisch Chirurgen Assen

Rondgang 95, Assen (15 km)
Kliniek opgericht
2017
Prijs botox per zone
v.a. € 200
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Ooststellingwerf

Wat kost een behandeling met Botox in Ooststellingwerf?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Ooststellingwerf € 187,50. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Ooststellingwerf?

In Ooststellingwerf zijn 5 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Ooststellingwerf op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Ooststellingwerf?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Ooststellingwerf vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Ooststellingwerf en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.