Botox Ooststellingwerf

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Ooststellingwerf op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Ooststellingwerf in de afgelopen periode
9
Laagste prijs per zone Botox in Ooststellingwerf
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Ooststellingwerf
€ 99,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Ooststellingwerf
3
Vergelijk prijzen in de buurt van Ooststellingwerf

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Ooststellingwerf is gemiddeld € 99,00 per zone. Dit is 31% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 142,55) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in

Visible Skincare & Make up
Visible Skincare & Make up
Beetsterzwaag, Van Harinxmaweg 7
16 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Anja Marra Drachten
Anja Marra Drachten
Drachten, Eikesingel 9
18 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
DermaCare Assen - Perfect Look
DermaCare Assen - Perfect Look
Assen, Vaart Z.Z. 9
18 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Oogmark Drachten
Oogmark Drachten
Drachten, Morra 39
19 km
Botox zone v.a.
€ 159,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Mijn Huidspecialist Drachten
Mijn Huidspecialist Drachten
Drachten, Stationsweg 64
19 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Kliniek dokter Shelly
Kliniek dokter Shelly
Drachten, Grasland 44
19 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Dutchinjectables Groningen - Leek
Dutchinjectables Groningen - Leek
Leek, Hoge Traan 18
23 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Alberta Beauty Store Wolvega
Alberta Beauty Store Wolvega
Wolvega, Hoofdstraat Oost 21
23 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 

Botox reviews Ooststellingwerf

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Ooststellingwerf.

Bekijk reviews

Prima locatie en parkeergelegenheid, vriendelijk ontvangst met daarna duidelijke informatie. Voor mij was het de eerste keer botox voor mijn fronsrimpels. Mijn vragen werden duidelijk beantwoord en dr Robin geeft je een fijn en vertrouwd gevoel.

Blij dat ik het daar heb laten doen. Top
25 april 2023 13:01
Wat een fijne behandeling om te ondergaan. Ik ben elke keer weer zo blij, dat mijn gezicht na een botoxbehandeling zo ontspannen en stralend er uitziet!
Mieke Westerduin
Kliniek dokter Shelly
30 maart 2023 13:01
Echt een aanrader, doordat ik frons als ik nadenk of serieus ben, werd m’n hoofd zwaar en werd ik erg moe van! Toen ik hoorde dat Botox zou helpen ben ik naar dokter Shelly gegaan en heb sindsdien nooit spijt gehad en alleen maar aangeraden bij vriendinnen want t verlicht zo mega veel en t ziet er ook nog eens zoveel frisser en aardiger uit!! Dus ik zou zegg... Toon meer »
Echt een aanrader, doordat ik frons als ik nadenk of serieus ben, werd m’n hoofd zwaar en werd ik erg moe van! Toen ik hoorde dat Botox zou helpen ben ik naar dokter Shelly gegaan en heb sindsdien nooit spijt gehad en alleen maar aangeraden bij vriendinnen want t verlicht zo mega veel en t ziet er ook nog eens zoveel frisser en aardiger uit!! Dus ik zou zeggen heb jij er ook last van ga dan naar de Shelly en je voelt je stukken beter , relaxter en je ziet er ook nog eens beter uit❤️ ECHT EEN MEGA AANRADER
Echt iemand die weet wat ze doet en echt verstand van haar vak en erg professioneel 🍀👍🏻 Toon minder »
LA MODA DRACHTEN
Kliniek dokter Shelly
19 juni 2023 20:08
Bekijk meer Botox ervaringen in Ooststellingwerf

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Ooststellingwerf? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Ooststellingwerf

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Ooststellingwerf. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 1 klinieken binnen 15 km van Ooststellingwerf. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 198,00
3 zones€ 297,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 75,00
Baby Botox0,5 zone€ 75,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 395,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Ooststellingwerf kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Ooststellingwerf.

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Ooststellingwerf

In de omgeving van Ooststellingwerf zijn 3 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Ooststellingwerf is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Ooststellingwerf zijn 1klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Ooststellingwerf

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Ooststellingwerf zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs voor een botox behandeling in Ooststellingwerf

In Ooststellingwerf kost één zone Botox ongeveer  € 99,00. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Ooststellingwerf

Hoewel de wetenschappelijke vereniging het niet toestaat om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox) gebruikt, met een goede reputatie en met een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Ooststellingwerf te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Ooststellingwerf.

Veelgestelde vragen in Ooststellingwerf

Wat kost een behandeling met Botox in Ooststellingwerf?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Ooststellingwerf € 99,00. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Ooststellingwerf?

Binnen 15 kilometer van Ooststellingwerf zijn 1 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Ooststellingwerf op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox