Botox Opsterland

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Opsterland. Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Opsterland in de afgelopen periode
68
Gemiddelde prijs per zone Botox in Opsterland
€ 160,80
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Opsterland
11
Vergelijk klinieken in Opsterland

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Opsterland 3% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 155,47).

Vergelijk Botox klinieken in Opsterland

Vergelijk de Botox tarieven in de buurt van Opsterland. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Opsterland

Boek een Botox behandeling in Opsterland. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Opsterland. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Opsterland. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Opsterland.

Top 3 meest geboekte injectables klinieken in de omgeving van Opsterland

Dit is de top-3 van meeste geboekte klinieken in de de buurt van Opsterland in willekeurige volgorde:

Dit overzicht van meest geboekte klinieken in Opsterland is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een kliniek en bekijk de reviews en kliniek informatie.

Botox ervaringen Opsterland

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Opsterland die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in

Kliniek
Visible Skincare & Make up

Visible Skincare & Make up

4.7
Van Harinxmaweg 7, Beetsterzwaag (<1 km)
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Kliniek dokter Shelly
profhilo-logo

Kliniek dokter Shelly

5
Grasland 44, Drachten (3 km)
Behandelingen per jaar
2500
Kliniek opgericht
2011
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Shelly Gangapersad

Drs. Shelly Gangapersad

Kliniek dokter Shelly (3 km) Mijn Huidspecialist Drachten (6 km) Alberta Beauty Store Wolvega (21 km) Perfect Silhouette Injectables Groningen (37 km)
+ 3 meer
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Behandelingen per jaar
1500
Ervaring
11 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Oogmark Drachten
profhilo-logo

Oogmark Drachten

5
Morra 39, Drachten (4 km)
Kliniek opgericht
2016
Prijs botox per zone
v.a. € 159
Prijs filler per ml
v.a. € 299
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Opsterland

Wat zijn de kosten van Botox in Opsterland?

De prijs van een zone Botox in Opsterland is gemiddeld € 160,80. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Opsterland.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Opsterland?

In de omgeving van Opsterland zijn 11 artsen en klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Opsterland en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Opsterland op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Opsterland?

Kies de beste Botox arts in Opsterland op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Opsterland te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.