Botox Ossendrecht

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Ossendrecht. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Ossendrecht:

Aantal afspraken in Ossendrecht in de afgelopen periode
44
Gemiddelde prijs per zone Botox in Ossendrecht
€ 140,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Ossendrecht
15
Vind een kliniek in de buurt van Ossendrecht

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Alle Botoxklinieken in Ossendrecht

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Ossendrecht worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Ossendrecht zijn 7 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Ossendrecht. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Ossendrecht. Welke cosmetische klinieken in Ossendrecht worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Ossendrecht? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 4 cosmetische klinieken in de buurt van Ossendrecht

Bekijk 4 injectables klinieken in de omgeving van Ossendrecht. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Ossendrecht waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Ossendrecht Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Ossendrecht, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Ossendrecht

Kliniek
logo hig res shirt

Medical Beauty Center

5
Antwerpsestraatweg 2, Hoogerheide (4 km)
Kliniek opgericht
2021
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Anovo Clinic Stabroek
profhilo-logo

Anovo Clinic Stabroek

Laageind 51, Stabroek (8 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 160
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Iris Debats

Dr. Iris Debats

Plastische Chirurgie Bergen op Zoom (10 km) Plastische Chirurgie Roosendaal (17 km) Art de Jeunesse (114 km)
Functie
Plastisch Chirurg
Prijs botox per zone
v.a. € 250
Prijs filler per ml
v.a. € 375
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Ossendrecht

Wat kost een behandeling met Botox in Ossendrecht?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Ossendrecht € 140,00. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Ossendrecht?

Binnen 15 kilometer van Ossendrecht zijn 7 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Ossendrecht op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Ossendrecht?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Ossendrecht vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Ossendrecht en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.