Botox Pannerden

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Pannerden op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Pannerden in de afgelopen periode
2.490
Laagste prijs per zone Botox in Pannerden
€ 89,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Pannerden
€ 135,82
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Pannerden
141
Vergelijk prijzen in de buurt van Pannerden

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Pannerden is gemiddeld € 135,82 per zone. Dit is 5% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 142,55) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Pannerden

Forever and Young Clinics Millingen
Forever and Young Clinics Millingen
Millingen aan de Rijn, Nonnenkamp 18
3 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 195,00
Profiel bekijken
Huidkliniek COSMED
Huidkliniek COSMED
Zevenaar, Kerkstraat 46
5 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
The Body Clinic Duiven
The Body Clinic Duiven
Duiven, Ploenstraat 30
7 km
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Perfect Skin & Beauty - Cosmetic Clinics
Perfect Skin & Beauty - Cosmetic Clinics
Huissen, Vierakkerstraat 40
8 km
Botox zone v.a.
€ 139,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Ivy clinics Westervoort
Ivy clinics Westervoort
Westervoort, Kerkstraat 1
9 km
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares
profhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 31x geboekt
Awat Clinics Westervoort
Awat Clinics Westervoort
Westervoort, Dorpstraat 92
9 km
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Medical Skin Clinic
Medical Skin Clinic
Arnhem, Abe Lenstrahof 21
11 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Dr. Hupkens Esthetiek
Dr. Hupkens Esthetiek
Berg en Dal, Uilenputweg 9
11 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Botox reviews Pannerden

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Pannerden. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 141 praktijken in de omgeving van Pannerden.

Lees ervaringen:

Erg tevreden over de botox behandeling.
Linda en Andres nemen de tijd om naar je te luisteren en geven goed advies.
29 maart 2022 08:08
Ik heb altijd erg veel last van hoofdpijn en ben via een vriendin bij forever and young clinics terecht gekomen. Linda en Andreas nemen echt de tijd voor je en luisteren na jou klachten om vervolgens een goeie oplossing te vinden. Bij mij is dat een beetje botox in mijn voorhoofd dit geeft bijna direct verlichting van de hoofdpijn, en blijft ook nog eens ong... Toon meer »
Ik heb altijd erg veel last van hoofdpijn en ben via een vriendin bij forever and young clinics terecht gekomen. Linda en Andreas nemen echt de tijd voor je en luisteren na jou klachten om vervolgens een goeie oplossing te vinden. Bij mij is dat een beetje botox in mijn voorhoofd dit geeft bijna direct verlichting van de hoofdpijn, en blijft ook nog eens ongeveer 3 maanden weg. Dus niet alleen voor cosmetische dingen kun je daar terecht maar ook voor dit soort dingen. Ik ben heel blij met deze oplossing😊 Toon minder »
30 augustus 2022 08:08
Kom er al jaren en nog steeds heel erg tevreden voor mij niemand anders die aan mijn gezicht mag zitten ☺️ Kom voor zowel botox en fillers.
Sanseree Weijman
Awat Clinics Westervoort
5 april 2023 17:05
Bekijk meer Botox ervaringen in Pannerden

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Pannerden? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Pannerden

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Pannerden. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 48 klinieken binnen 15 km van Pannerden. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 89,00
2 zones€ 189,00
3 zones€ 249,00
Fronsrimpels1 zone€ 89,00
Kraaienpootjes1 zone€ 89,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 89,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 50,00
Baby Botox0,5 zone€ 50,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 350,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Pannerden kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Pannerden.

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox arts in Pannerden

In de buurt van Pannerden zijn 93 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Pannerden

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Pannerden is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Pannerden

In de omgeving van Pannerden zijn 141 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Pannerden is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Pannerden zijn 48klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Pannerden

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Pannerden zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs voor een botox behandeling in Pannerden

In Pannerden kost één zone Botox ongeveer  € 135,82. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Pannerden

Hoewel de wetenschappelijke vereniging het niet toestaat om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox) gebruikt, met een goede reputatie en met een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Pannerden te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Pannerden.

Professionele cosmetische klinieken in Pannerden

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Pannerden worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Ivy clinics Westervoort
ivy-clinics
Wordt nu
bekeken
Ivy clinics Westervoort
Westervoort, Kerkstraat 1
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares
Onlangs 31x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Pannerden

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Pannerden. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Pannerden goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Pannerden

Wat kost een behandeling met Botox in Pannerden?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Pannerden € 135,82. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Pannerden?

Binnen 15 kilometer van Pannerden zijn 48 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Pannerden op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox