Botox Petten

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Petten. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Petten

Boekingen binnen 15 km van Petten:

Aantal afspraken in Petten in de afgelopen periode
343
Gemiddelde prijs per zone Botox in Petten
€ 180,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Petten
17
Bekijk klinieken in de buurt van Petten

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Petten 25% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,48).

Kraaienpootjes verwijderen in Petten

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Pettenlaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox

Vergelijk Botox klinieken in Petten

Vergelijk de Botox tarieven in de buurt van Petten. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox arts in Petten

In een straal van 15 km rond Petten zijn 8 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Petten

Welke 4 klinieken in de omgeving van Petten zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Petten

Een behandeling met Botox in Petten is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Petten. Binnen 15 km rond Petten zijn 9klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Petten. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Petten?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Petten? Lees verder in onze kennisbank:

Bekijk 4 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Petten

Dit zijn 4 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Petten. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Petten

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Petten die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

  1. Blauwe plekjes na een prikje
  2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
  3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
  4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
  5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Botox reviews Petten

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Petten. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Petten. Bekijk ervaringen bij 17 esthetische praktijken in de buurt van Petten.

Vergelijk meningen:

Eerlijk en duidelijk advies. Dr. Schmidt werkt zeer professioneel met een natuurlijk eind resultaat. Ik ben zeer tevreden over mijn behandeling bij haar van Botox en fillers.
yvonne deruyter
Schmidt Cosmedic Bergen
8 december 2022 19:07
Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat van de botoxbehandeling. De arts is zeer deskundig, nauwkeurig en vooral heel eerlijk! Ze laat je meekijken en je voelt je op je gemak, omdat ze de tijd neemt. Heel erg fijn! Gebruik al jaren fillers en botox, maar deze ervaring vind ik toch wel het fijnst. Daarnaast is de salon ook ideaal te bereiken en erg scho... Toon meer »
Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat van de botoxbehandeling. De arts is zeer deskundig, nauwkeurig en vooral heel eerlijk! Ze laat je meekijken en je voelt je op je gemak, omdat ze de tijd neemt.

Heel erg fijn! Gebruik al jaren fillers en botox, maar deze ervaring vind ik toch wel het fijnst.

Daarnaast is de salon ook ideaal te bereiken en erg schoon.

Tot snel.

Groetjes,

Kelly Toon minder »
Kelly KC4U
Sobeauty Alkmaar
25 april 2022 11:11
Wat een ervaring!!! Bevlogen en enthousiast , kan niet anders zeggen. Blij met advies, ga ik zeker opvolgen. Ook blij met resultaat van botox.
Aline Moerman
Sobeauty Alkmaar
14 november 2022 16:04
Bekijk meer Botox ervaringen in Petten

Boek je injectables behandeling in Petten

Beauty Gallery
5
Beauty Gallery
Schagen, Loet 55
9 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Face Institute Bergen
Face Institute Bergen
Bergen, Dokter van Peltlaan 5
11 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Schmidt Cosmedic Bergen
4.6
Schmidt Cosmedic Bergen
Bergen, Dokter van Peltlaan 5
11 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Beauté Clinique
5
Beauté Clinique
Bergen, Oosterweg 15
12 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Petten

Wat zijn de kosten van Botox in Petten?

De prijs van een zone Botox in Petten is gemiddeld € 180,00. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Petten.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Petten?

In de omgeving van Petten zijn 9 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Petten en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Petten op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Petten?

Kies de beste Botox arts in Petten op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Petten te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.