Botox Plasmolen

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Van plan om een botox behandeling te ondergaan? Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Plasmolen. Vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Plasmolen in de afgelopen periode
978
Gemiddelde prijs per zone Botox in Plasmolen
€ 122,55
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Plasmolen
55
Vergelijk klinieken in de buurt van Plasmolen

De gemiddelde prijs in de omgeving van Plasmolen voor een Botox behandeling is € 122,55 per zone. Dit is 13% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 141,41).

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Bekijk alle cosmetische klinieken in Plasmolen

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Plasmolen

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Plasmolen worden momenteel gepromoot
Reclame:

Gesponsord
Dokter Nadine Cuijk
IMG_0016
Wordt nu
bekeken
5
Dokter Nadine Cuijk
Cuijk, Deken van den Ackerhof 5
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 32x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Cosmetisch arts in Plasmolen

In de buurt van Plasmolen zijn 31 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Plasmolen

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Plasmolen is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Plasmolen

Een behandeling met Botox in Plasmolen is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Plasmolen. Binnen 15 km rond Plasmolen zijn 24klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Plasmolen, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Plasmolen.

Populaire botox behandelingen in Plasmolen

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Plasmolen zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

 

De gemiddelde kosten voor een botox behandeling in Plasmolen

In Plasmolen kost een zone Botox gemiddeld  € 122,55. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Plasmolen

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging niet is toegestaan om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch botox aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), een goede reputatie heeft en werkt met Cosmetisch Arts KNMG. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Plasmolen te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Plasmolen.

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Plasmolen? Lees verder in onze kennisbank:

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Plasmolen

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Plasmolen. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Plasmolen goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox voor en na Plasmolen

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Plasmolen.

Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Westervoort (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Westervoort (na)

Botox reviews Plasmolen

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Plasmolen. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 55 praktijken in de omgeving van Plasmolen.

Lees ervaringen:

Ik heb een Botox behandeling gehad bij Mai Macroomy. Zowel mijn frons als een wenkbrauw lift. Alles werd goed uit gelegd en zeer deskundig. Ik ben er blij mee!
Mariska Neijenhuis
Dr. Mai Macroomy Skin Esteem
2 mei 2023 06:06
Botox behandeling gehad. Kraaienpootjes en fronsrimpel.
Eerlijk consult en uitgebreide uitleg. Behandeling wordt professioneel uitgevoerd. Vriendelijke arts.
Er wordt tijd voor je genomen.
Tamar Jansie Overgoor
Dr. Mai Macroomy Skin Esteem
6 juni 2023 20:08
Dr Mai heeft de botox behandeling goed uitgelegd. Ook tijdens de behandeling legde zij uit wat ze aan het doen was. Erg vriendelijk. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Kom zeker terug.
Ysolde van der Klooster
Dr. Mai Macroomy Skin Esteem
4 april 2023 11:11
Bekijk meer Botox ervaringen in Plasmolen

Boek je injectables behandeling in Plasmolen

Le Masque schoonheidssalon
4.6
Le Masque schoonheidssalon
Cuijk, Deken van den Ackerhof 5
3 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Wordt nu
bekeken
Dokter Nadine Cuijk
5
Dokter Nadine Cuijk
Cuijk, Deken van den Ackerhof 5
3 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs 32x geboekt
Kliniek Heyendael
3.9
Kliniek Heyendael
Groesbeek, Parklaan 70
8 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Dr. Hupkens Esthetiek
3.9
Dr. Hupkens Esthetiek
Berg en Dal, Uilenputweg 9
9 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Plasmolen

Wat zijn de kosten van Botox in Plasmolen?

De prijs van een zone Botox in Plasmolen is gemiddeld € 122,55. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Plasmolen.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Plasmolen?

In de omgeving van Plasmolen zijn 24 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Plasmolen en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Plasmolen op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 belangrijkste nadelen van Botox:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, het herstel duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Kies voor een cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen.Lees verder: Nadelen, risico's en complicaties