Botox Plasmolen

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Plasmolen. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Plasmolen:

Aantal afspraken in Plasmolen in de afgelopen periode
435
Gemiddelde prijs per zone Botox in Plasmolen
€ 133,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Plasmolen
57
Vind een kliniek in de buurt van Plasmolen

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Plasmolen is gemiddeld € 133,00 per zone. Dit is 8% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 144,46) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Plasmolen

In Plasmolen kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Plasmolen

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox specialist Plasmolen

In de omgeving van Plasmolen werken 34 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Plasmolen

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Plasmolen is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Plasmolen

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Plasmolen worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Plasmolen zijn 23 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Plasmolen. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Plasmolen. Welke cosmetische klinieken in Plasmolen worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Plasmolen? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Plasmolen

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Plasmolen. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Plasmolen waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Plasmolen Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Plasmolen, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Botox reviews Plasmolen

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Plasmolen.

Bekijk reviews

Onze nieuwe en tevens 2e kliniek in het oosten van het land kon niet uitblijven. Met gepaste trots is Van Rosmalen Kliniek Nijmegen onlangs geopend voor botox en injectable behandelingen, uitgevoerd door Dokter Annemarie van Rosmalen. Tevens kun je bij de Van Rosmalen Kliniek Nijmegen bij onze huidtherpeute terecht voor smartlipo/cellulaze van Cynosure, hui... Toon meer »
Onze nieuwe en tevens 2e kliniek in het oosten van het land kon niet uitblijven. Met gepaste trots is Van Rosmalen Kliniek Nijmegen onlangs geopend voor botox en injectable behandelingen, uitgevoerd door Dokter Annemarie van Rosmalen. Tevens kun je bij de Van Rosmalen Kliniek Nijmegen bij onze huidtherpeute terecht voor smartlipo/cellulaze van Cynosure, huidvestrakking d.m.v de Harmony Xl laser en chemische peelings. Een strak begin in Nijmegen. Toon minder »
Van Rosmalen Kliniek
Van Rosmalen Kliniek Nijmegen
11 februari 2015 19:07
Ik kom nu een paar jaar bij Annemarie voor fillers en botox. Altijd perfect gezet. Annemarie heeft veel ervaring en dat merk je. Nu heeft Anna mij behandelt. Ze heeft mijn lippen wat gevuld met filler. Prachtig gedaan. Het resultaat bij beide artsen is heel mooi en natuurlijk. Ik ben heel tevreden.
24 mei 2022 17:05
Fijn behandeld door Trisha,
Ze luistert naar je wensen. En mocht eriets gecorrigeerd moeten worden ,dan is dat geen probleem.
Ook de botox heeft ze goed gezet
chantal beekmans
Beauty Basics Nijmegen
13 januari 2022 06:06
Bekijk meer Botox ervaringen in Plasmolen

Boek je injectables behandeling in Plasmolen

Le Masque schoonheidssalon
4.6
Le Masque schoonheidssalon
Cuijk, Deken van den Ackerhof 5
3 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Kliniek Heyendael
3.7
Kliniek Heyendael
Groesbeek, Parklaan 70
8 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Dr. Hupkens Esthetiek
4.6
Dr. Hupkens Esthetiek
Berg en Dal, Uilenputweg 9
9 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Skin Esteem Mai Macroomy
Skin Esteem Mai Macroomy
Berg en Dal, Oude Holleweg 5
10 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Plasmolen

Wat kost een behandeling met Botox in Plasmolen?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Plasmolen € 133,00. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Plasmolen?

Binnen 15 kilometer van Plasmolen zijn 23 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Plasmolen op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Plasmolen?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Plasmolen vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Plasmolen en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.