Botox Purmerland

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Purmerland. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Purmerland

Boekingen binnen 15 km van Purmerland:

Aantal afspraken in Purmerland in de afgelopen periode
1.710
Gemiddelde prijs per zone Botox in Purmerland
€ 142,60
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Purmerland
222
Bekijk klinieken in de buurt van Purmerland

De gemiddelde prijs per zone Botox is € 142,60 in de omgeving van Purmerland. Dat is 1% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 144,46).

Fronsrimpel behandeling in Purmerland

Bij alle Botox klinieken in de omgeving van Purmerland kun je terecht voor de populaire Botox behandelingen:

Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Fronsrimpels
Hyperhidrosis
Faceslimming

Vergelijk Botox klinieken in Purmerland

Vergelijk Botox tarieven en reviews van cosmetische behandelingen in Purmerland. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox clinics in Purmerland

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Purmerland staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Gesponsord
SkinSensible
skinsensible logo
Wordt nu
bekeken
5
SkinSensible
Amsterdam, Rapenburg 45
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 335,00
Profiel bekijken
Cosmetische behandelingen door dermatologen
Afspraak maken
Onlangs 24x geboekt
Belotero logobsure-filler-testprofhilo-logoRadiesse logo

Botox arts in Purmerland

In een straal van 15 km rond Purmerland zijn 145 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Purmerland

Welke 5 klinieken in de omgeving van Purmerland zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Purmerland

Boek een Botox behandeling in Purmerland. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Purmerland. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Purmerland. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Purmerland.

Populairste behandelingen in Purmerland

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels
 2. Kraaienpootjes
 3. Voorhoofdsrimpels
 4. Lipflip
 5. Faceslimming
 6. Hangende mondhoeken
 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
 8. Platysma bands
 9. Baby Botox
 10. Wenkbrauwlift

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Purmerland

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Purmerland. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Purmerland

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Purmerland die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Botox reviews Purmerland

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Purmerland. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Purmerland. Bekijk ervaringen bij 222 esthetische praktijken in de buurt van Purmerland.

Vergelijk meningen:

Super goede nagelstudio. Je wordt er goed, vriendelijk en deskundig geholpen. Er zit ook een schoonheidsspecialiste, pedicure, wimper- en wenkbrauw styliste. Ook kun je je tanden laten bleken en komt er meer regelmaat een cosmetisch arts voor filters of botox. Zaak ziet er schoon en fris uit. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Ik kom er al jaren met vee... Toon meer »
Super goede nagelstudio. Je wordt er goed, vriendelijk en deskundig geholpen. Er zit ook een schoonheidsspecialiste, pedicure, wimper- en wenkbrauw styliste. Ook kun je je tanden laten bleken en komt er meer regelmaat een cosmetisch arts voor filters of botox. Zaak ziet er schoon en fris uit. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Ik kom er al jaren met veel plezier! Toon minder »
Corinne Eckes
PrettyOne
30 maart 2022 13:01
Als moeder al veel gebroken nachten gedraaid en dat was tot voor kort goed aan me te zien. Na een botoxbehandeling bij Dr Dapper (frons & kraaienpootjes) al na 9 dagen een uitgeruste blik. Wat een verrassing iedere keer als ik in de spiegel kijk! Heel subtiel gedaan, erg blij met het resultaat. Dit kan ik iedereen aanraden.
Yvonne Vroegindeweij
Botox Clinique Amsterdam
28 juni 2022 18:06
Persoonlijk, eerlijk en professioneel! Dit is mijn ervaring met the botox Clinique. Ik kan niet anders zeggen dan dat dokter Dapper zeer professioneel handelt. Ze adviseert, vertelt uitgebreid en duidelijk wat de behandeling inhoudt en hoe ze te werk gaat. Ik heb gekozen voor een botox behandeling aan de voorhoofdsrimpel en fronsrimpel. Ik ben erg tevreden o... Toon meer »
Persoonlijk, eerlijk en professioneel! Dit is mijn ervaring met the botox Clinique. Ik kan niet anders zeggen dan dat dokter Dapper zeer professioneel handelt. Ze adviseert, vertelt uitgebreid en duidelijk wat de behandeling inhoudt en hoe ze te werk gaat. Ik heb gekozen voor een botox behandeling aan de voorhoofdsrimpel en fronsrimpel. Ik ben erg tevreden over het resultaat! Toon minder »
sabine lansbergen
Botox Clinique Amsterdam
9 maart 2022 06:06
Bekijk meer Botox ervaringen in Purmerland

Boek je injectables behandeling in Purmerland

Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
9 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Amsterdam
Waterland kliniek Amsterdam
Amsterdam, Palestrinastraat 1
14 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
 
MediDerma
4.6
MediDerma
Purmerend, Zambezilaan 189
1 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
 
Cosmetisch artsenpraktijk Amsterdam
5
Cosmetisch artsenpraktijk Amsterdam
Amsterdam, Arcellastraat 2
7 km
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Purmerland

Wat zijn de kosten van Botox in Purmerland?

De prijs van een zone Botox in Purmerland is gemiddeld € 142,60. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Purmerland.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Purmerland?

In de omgeving van Purmerland zijn 77 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Purmerland en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Purmerland op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Purmerland?

Kies de beste Botox arts in Purmerland op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Purmerland te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.