Botox Reimerswaal

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Reimerswaal. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Reimerswaal:

Aantal afspraken in Reimerswaal in de afgelopen periode
117
Gemiddelde prijs per zone Botox in Reimerswaal
€ 151,86
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Reimerswaal
19
Vind een kliniek in de buurt van Reimerswaal

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Reimerswaal is gemiddeld € 151,86 per zone. Dit is 9%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 139,86) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Reimerswaal

In Reimerswaalkun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile

Bekijk alle cosmetische klinieken in Reimerswaal

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in Reimerswaal

In de omgeving van Reimerswaal zijn 19 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Reimerswaal is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Reimerswaal zijn 5klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Reimerswaal. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Reimerswaal wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Reimerswaal. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Reimerswaal

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Reimerswaal zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Vergelijk 3 cosmetische klinieken in de buurt van Reimerswaal

Bekijk 3 injectables klinieken in de omgeving van Reimerswaal. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Reimerswaal waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Reimerswaal Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Reimerswaal, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in

Filler Cottage Goes
Filler Cottage Goes
Goes
11 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 305,00
Profiel bekijken
Spannend he zo'n eerste botox- of filler behandeling?
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 14x geboekt
dermaTeam Cosmetic Goes
4.8
dermaTeam Cosmetic Goes
Goes
11 km
Botox zone v.a.
€ 190,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Medic Cosmetic Clinics Goes
Medic Cosmetic Clinics Goes
Goes
12 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Veilig en verantwoord mooier
Radiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 13x geboekt
MedCentric Goes
4.7
MedCentric Goes
Goes
12 km
Botox zone v.a.
€ 230,30
Filler per ml v.a.
€ 494,95
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 2x geboekt

Veelgestelde vragen in Reimerswaal

Wat kost een behandeling met Botox in Reimerswaal?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Reimerswaal € 151,86. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Reimerswaal?

Binnen 15 kilometer van Reimerswaal zijn 5 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Reimerswaal op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Reimerswaal?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Reimerswaal vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Reimerswaal en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.