Botox Roerdalen

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Roerdalen. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Roerdalen:

Aantal afspraken in Roerdalen in de afgelopen periode
248
Gemiddelde prijs per zone Botox in Roerdalen
€ 120,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Roerdalen
16
Vind een kliniek in de buurt van Roerdalen

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Roerdalen is gemiddeld € 120,00 per zone. Dit is 14% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 139,97) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Roerdalen

In Roerdalen kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Roerdalen

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in Roerdalen

In de omgeving van Roerdalen zijn 16 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Roerdalen is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Roerdalen zijn 8klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Roerdalen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Roerdalen wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Roerdalen. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Roerdalen

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Roerdalen zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Vergelijk 6 cosmetische klinieken in de buurt van Roerdalen

Bekijk 6 injectables klinieken in de omgeving van Roerdalen. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Roerdalen waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Roerdalen Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Roerdalen, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in

Kliniek
Mas Kliniek Roermond

Mas Kliniek Roermond

Keulsebaan 506, Roermond (4 km)
Kliniek opgericht
2022
Prijs botox per zone
v.a. € 130
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Tarek Masarwa

Dr. Tarek Masarwa

Mas Kliniek Roermond (4 km)
Functie
Medisch specialist (overige)
Prijs botox per zone
v.a. € 130
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Profiel bekijkenAfspraak maken
Arts
Paulien Feron

Paulien Feron

Mas Kliniek Roermond (4 km)
Functie
Verpleegkundig specialist
Prijs botox per zone
v.a. € 130
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Profiel bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Er Beter Uitzien

Er Beter Uitzien

4.1
Willem II Singel 62, Roermond (7 km)
Kliniek opgericht
1994
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Roerdalen

Wat kost een behandeling met Botox in Roerdalen?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Roerdalen € 120,00. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Roerdalen?

Binnen 15 kilometer van Roerdalen zijn 8 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Roerdalen op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Roerdalen?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Roerdalen vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Roerdalen en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.