Botox Sas van Gent

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle Botox klinieken in de buurt van Sas van Gent op Injectablesbooking. Bekijk reviews en prijzen. Maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Sas van Gent in de afgelopen periode
258
Laagste prijs per zone Botox in Sas van Gent
€ 105,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Sas van Gent
€ 158,75
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Sas van Gent
15
Vergelijk klinieken in de buurt van Sas van Gent

De gemiddelde prijs in Sas van Gent voor een Botox behandeling ligt 11% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 142,55).

Boek je injectables behandeling in Sas van Gent

Huid en laserkliniek Zeeland Terneuzen
Huid en laserkliniek Zeeland Terneuzen
Terneuzen, Communicatielaan 23
9 km
Botox zone v.a.
€ 105,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Bekijk agenda
 
Aysh Clinic
Aysh Clinic
Terneuzen, Vlietstraat 17
10 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
MedCentric Terneuzen
MedCentric Terneuzen
Terneuzen, Wielingenlaan 2
10 km
Botox zone v.a.
€ 230,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
FEY Clinic Terneuzen
FEY Clinic Terneuzen
Terneuzen, Alvarezlaan 21
11 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Studio P Eeklo
Studio P Eeklo
Eeklo, Molenstraat 164
18 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Huidcentrum Gent
Huidcentrum Gent
Gent, Koepoortkaai 3
20 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Dermatologie Gent
Dermatologie Gent
Gent, Hippoliet Lippensplein 24A
21 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Faceland Gent
Faceland Gent
Gent, Brabantdam 207
21 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Botox reviews Sas van Gent

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Sas van Gent. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Sas van Gent. Bekijk ervaringen bij 15 esthetische praktijken in de buurt van Sas van Gent.

Vergelijk meningen:

Waw, een heel andere ervaring dan ik gewend was. Heel vriendelijke dame aan de balie die mij ook koffie aanbood. De dokter legde mij alles geduldig uit over de botoxbehandeling. De prikjes werden trouwens afgemeten, ben ik ook niet gewoon. We zijn amper 2 dagen verder en ik zie nu al het resultaat. Voor dat geld maar? Ik kom sowieso terug.
Marijke “Lieveke” Deloof
Faceland Gent
4 november 2023 08:08
Na 5 jaar bij andere arts overgestapt naar deze clinic! Wat een verandering ze gaan voor 100 % voor de naturelle look ... geen duckface van lippen of veel botox en fillers plaatsen waar niet nodig is ! Jagen geen geld uit je zakken . Wat nodig is zullen ze je er heel graag mee helpen na een goed gesprek je thuis te voelen gaan ze aan de slag ! Ik raad deze... Toon meer »
Na 5 jaar bij andere arts overgestapt naar deze clinic! Wat een verandering ze gaan voor 100 % voor de naturelle look ... geen duckface van lippen of veel botox en fillers plaatsen waar niet nodig is ! Jagen geen geld uit je zakken . Wat nodig is zullen ze je er heel graag mee helpen na een goed gesprek je thuis te voelen gaan ze aan de slag ! Ik raad deze clinic dan ook ten zeerste aan ! Wat een thuisgevoel heb je er ... de dokter voor mij nummer 1 ! De assistente ook sowiso je kan met al je vragen bij haar terecht! Toon minder »
Tamara Ingels
Enhance Clinic Gent
31 oktober 2022 18:06
Prachtige kliniek met professionals! Sinds ik Enhance heb ontdekt geen andere kliniek die ik nog wil bezoeken. Consulten worden echt vanuit het oogpunt van de klant gegeven, iets wat ik bij de meeste klinieken mis. Resultaten zijn altijd prachtig en er worden producenten van kwaliteit gebruikt want mijn Botox en fillers blijven lang en goed zitten.
28 oktober 2022 11:11
Bekijk meer Botox ervaringen in Sas van Gent

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Sas van Gent? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Sas van Gent

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Sas van Gent. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 5 klinieken binnen 15 km van Sas van Gent.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 105,00
Fronsrimpels1 zone€ 105,00
Kraaienpootjes1 zone€ 105,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 105,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 95,00
Baby Botox0,5 zone€ 95,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 500,00

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox klinieken in Sas van Gent

Een behandeling met Botox in Sas van Gent is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Sas van Gent. Binnen 15 km rond Sas van Gent zijn 5klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Sas van Gent, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Sas van Gent.

Populaire botox behandelingen in Sas van Gent

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Sas van Gent zijn:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lippen

 5. Kaakspier

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Nefertitilift

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

De gemiddelde kosten voor een botox behandeling in Sas van Gent

In Sas van Gent kost een zone Botox gemiddeld  € 158,75. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Sas van Gent

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging niet is toegestaan om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch botox aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), een goede reputatie heeft en werkt met Cosmetisch Arts KNMG. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Sas van Gent te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Sas van Gent.

Bekijk 4 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Sas van Gent

Dit zijn 4 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Sas van Gent. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Sas van Gent

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Sas van Gent die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Veelgestelde vragen in Sas van Gent

Wat zijn de kosten van Botox in Sas van Gent?

De prijs van een zone Botox in Sas van Gent is gemiddeld € 158,75. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Sas van Gent.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Sas van Gent?

In de omgeving van Sas van Gent zijn 5 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Sas van Gent en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Sas van Gent op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.

Wat zijn de nadelen van Botox?

5 belangrijkste nadelen van Botox:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, het herstel duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Kies voor een cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen.Lees verder: Nadelen, risico's en complicaties