Botox Sas van Gent

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Sas van Gent. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Sas van Gent (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Sas van Gent in de afgelopen periode
64
Gemiddelde prijs per zone Botox in Sas van Gent
€ 158,75
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Sas van Gent
15
Bekijk klinieken in de buurt van Sas van Gen...

De gemiddelde prijs in Sas van Gent voor een Botox behandeling ligt 10% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,47).

Fronsrimpel behandeling in Sas van Gent

Bij alle Botox klinieken in de omgeving van Sas van Gent kun je terecht voor de populaire Botox behandelingen:

Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Fronsrimpels
Hyperhidrosis
Faceslimming

Bekijk alle cosmetische klinieken in Sas van Gent

Vergelijk kosten en reviews van alle klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox klinieken in Sas van Gent

Een behandeling met Botox in Sas van Gent is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Sas van Gent. Binnen 15 km rond Sas van Gent zijn 5klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Sas van Gent. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Sas van Gent?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Sas van Gent? Lees verder in onze kennisbank:

Bekijk 3 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Sas van Gent

Dit zijn 3 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Sas van Gent. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Sas van Gent goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Sas van Gent

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Sas van Gent. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 15 praktijken in de omgeving van Sas van Gent.

Lees ervaringen:

Na 5 jaar bij andere arts overgestapt naar deze clinic! Wat een verandering ze gaan voor 100 % voor de naturelle look ... geen duckface van lippen of veel botox en fillers plaatsen waar niet nodig is ! Jagen geen geld uit je zakken . Wat nodig is zullen ze je er heel graag mee helpen na een goed gesprek je thuis te voelen gaan ze aan de slag ! Ik raad deze... Toon meer »
Na 5 jaar bij andere arts overgestapt naar deze clinic! Wat een verandering ze gaan voor 100 % voor de naturelle look ... geen duckface van lippen of veel botox en fillers plaatsen waar niet nodig is ! Jagen geen geld uit je zakken . Wat nodig is zullen ze je er heel graag mee helpen na een goed gesprek je thuis te voelen gaan ze aan de slag ! Ik raad deze clinic dan ook ten zeerste aan ! Wat een thuisgevoel heb je er ... de dokter voor mij nummer 1 ! De assistente ook sowiso je kan met al je vragen bij haar terecht! Toon minder »
Tamara Ingels
Enhance Clinic Gent
31 oktober 2022 18:06
Prachtige kliniek met professionals! Sinds ik Enhance heb ontdekt geen andere kliniek die ik nog wil bezoeken. Consulten worden echt vanuit het oogpunt van de klant gegeven, iets wat ik bij de meeste klinieken mis. Resultaten zijn altijd prachtig en er worden producenten van kwaliteit gebruikt want mijn Botox en fillers blijven lang en goed zitten.
28 oktober 2022 11:11
Vandaag op de nieuwe lokatie geweest. Terug heel tevreden.
Voor 3 zones botox was er ruim 35 minuten voorzien.
Terug heel tevreden.
Bij vragen krijg je een goede uitleg,het Nederlandse meisje aan de balie is heel vriendelijk en je kan ook bij vragen bij haar terecht. 🙏
ann de schuyter
Enhance Clinic Gent
9 december 2022 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Sas van Gent

Boek je injectables behandeling in Sas van Gent

Huid en laserkliniek Zeeland Terneuzen
4.2
Huid en laserkliniek Zeeland Terneuzen
Terneuzen, Communicatielaan 23
9 km
Botox zone v.a.
€ 105,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
 
Aysh Clinic
Aysh Clinic
Terneuzen, Vlietstraat 17
10 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
MedCentric Terneuzen
MedCentric Terneuzen
Terneuzen, Wielingenlaan 2
10 km
Botox zone v.a.
€ 230,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
FEY Clinic Terneuzen
FEY Clinic Terneuzen
Terneuzen, Alvarezlaan 21
11 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Sas van Gent

Wat zijn de kosten van Botox in Sas van Gent?

De prijs van een zone Botox in Sas van Gent is gemiddeld € 158,75. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Sas van Gent.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Sas van Gent?

In de omgeving van Sas van Gent zijn 5 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Sas van Gent en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Sas van Gent op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Sas van Gent?

Kies de beste Botox arts in Sas van Gent op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Sas van Gent te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!