Botox Scherpenzeel

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Scherpenzeel. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Scherpenzeel (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Scherpenzeel in de afgelopen periode
524
Gemiddelde prijs per zone Botox in Scherpenzeel
€ 132,07
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Scherpenzeel
69
Vind een kliniek in de buurt van Scherpenzee...

De gemiddelde prijs in de omgeving van Scherpenzeel voor een Botox behandeling is € 132,07 per zone. Dit is 9% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 144,48).

Kraaienpootjes verwijderen in Scherpenzeel

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Scherpenzeellaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox
Wenkbrauwlift

Bekijk alle cosmetische klinieken in Scherpenzeel

Vergelijk Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetisch arts in Scherpenzeel

In de buurt van Scherpenzeel zijn 39 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Scherpenzeel

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Scherpenzeel is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken in Scherpenzeel

In de omgeving van Scherpenzeel zijn 69 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Scherpenzeel is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Scherpenzeel zijn 30klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Scherpenzeel. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Scherpenzeel wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Scherpenzeel. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Scherpenzeel

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Scherpenzeel zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Scherpenzeel

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Scherpenzeel. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Scherpenzeel goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Scherpenzeel

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Scherpenzeel. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 69 praktijken in de omgeving van Scherpenzeel.

Lees ervaringen:

Ik ben hier vaker geweest voor botox behandeling en ben geel erg tevreden over het resultaat. Ik ga nooit ergens anders! Professioneel en lief arts en persooneel.
Amir Tehrani
Tulip Clinic
15 oktober 2022 11:11
Ik ben hier vaker geweest voor botox behandeling en ben geel erg tevreden over het resultaat. Ik ga nooit ergens anders! Professioneel en lief arts en persooneel.
15 oktober 2022 11:11
Het personeel is erg aardig. Ik had botox- en laserervaring en ik was echt tevreden. Ik raad iedereen aan om mij te vertrouwen en mooier te worden.
28 december 2022 08:08
Bekijk meer Botox ervaringen in Scherpenzeel

Boek je injectables behandeling in Scherpenzeel

Van der Lee Aesthetics
Van der Lee Aesthetics
Veenendaal, Sportlaan 9
7 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Skinstitute
5
Skinstitute
Leusden, Hamersveldseweg 6D
7 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
SIS Clinics Veenendaal
SIS Clinics Veenendaal
Veenendaal, Fluitersstraat 1
8 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Natuurlijk Mooier Barneveld
Natuurlijk Mooier Barneveld
Barneveld, Parmentierstraat 15
8 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 385,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Scherpenzeel

Wat kost een behandeling met Botox in Scherpenzeel?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Scherpenzeel € 132,07. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Scherpenzeel?

Binnen 15 kilometer van Scherpenzeel zijn 30 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Scherpenzeel op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Scherpenzeel?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Scherpenzeel vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Scherpenzeel en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!