Botox Scherpenzeel

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Van plan om een botox behandeling te ondergaan? Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Scherpenzeel. Vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Scherpenzeel in de afgelopen periode
1.175
Gemiddelde prijs per zone Botox in Scherpenzeel
€ 140,76
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Scherpenzeel
78
Vergelijk prijzen in de buurt van Scherpenzeel

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Professionele cosmetische klinieken in Scherpenzeel

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Scherpenzeel worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Novus Clinics Amersfoort
novus-clinics-amersfoort
Wordt nu
bekeken
5
Novus Clinics Amersfoort
Amersfoort, Markenhaven 25A
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Embrace your beauty
Bekijk agenda
Onlangs 18x geboekt
Belotero logoRadiesse logo

Cosmetisch arts in Scherpenzeel

In de buurt van Scherpenzeel zijn 47 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Scherpenzeel

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Scherpenzeel is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Scherpenzeel

In de omgeving van Scherpenzeel zijn 78 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Scherpenzeel is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Scherpenzeel zijn 31klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Scherpenzeel

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Scherpenzeel zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

 

De prijs voor een botox behandeling in Scherpenzeel

In Scherpenzeel kost één zone Botox ongeveer  € 140,76. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Scherpenzeel

Hoewel de wetenschappelijke vereniging het niet toestaat om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox) gebruikt, met een goede reputatie en met een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Scherpenzeel te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Scherpenzeel

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Scherpenzeel? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Scherpenzeel

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Scherpenzeel. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Scherpenzeel goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Scherpenzeel kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Scherpenzeel.

Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics

Botox reviews Scherpenzeel

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Scherpenzeel. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 78 praktijken in de omgeving van Scherpenzeel.

Lees ervaringen:

Ik ben hier vaker geweest voor botox behandeling en ben geel erg tevreden over het resultaat. Ik ga nooit ergens anders! Professioneel en lief arts en persooneel.
Amir Tehrani
Tulip Clinic
15 oktober 2022 11:11
Ik heb een Botox en filler behandeling gehad, ben zeer tevreden. Ik heb nog nooit zo een mooi natuurlijke resultaat gezien.
Solnaz Yarsehnia
Tulip Clinic
29 mei 2023 09:09
Erg tevreden over de botox behandeling. Er wordt hygiënisch en professioneel gewerkt door vriendelijk personeel. Tevens is de na controle prettig en wordt er daadwerkelijk bijgewerkt waar nodig. Aanrader!
Margaretha Struijk
Tulip Clinic
29 juni 2023 16:04
Bekijk meer Botox ervaringen in Scherpenzeel

Boek je injectables behandeling in Scherpenzeel

Van der Lee Aesthetics
Van der Lee Aesthetics
Veenendaal, Sportlaan 9
7 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Skinstitute
5
Skinstitute
Leusden, Hamersveldseweg 6D
7 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
SIS Clinics Veenendaal
SIS Clinics Veenendaal
Veenendaal, Fluitersstraat 1
8 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Natuurlijk Mooier Barneveld
Natuurlijk Mooier Barneveld
Barneveld, Parmentierstraat 15
8 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 385,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Scherpenzeel

Wat kost een behandeling met Botox in Scherpenzeel?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Scherpenzeel € 140,76. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Scherpenzeel?

Binnen 15 kilometer van Scherpenzeel zijn 31 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Scherpenzeel op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox