Botox Sexbierum

Kies een cosmetische kliniek in de omgeving van Sexbierum. Bekijk alle klinieken in jouw omgeving. Plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Sexbierum in de afgelopen periode
6
Gemiddelde prijs per zone Botox in Sexbierum
Onbekend
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Sexbierum
2
Boek een kliniek in Sexbierum

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in Sexbierum

In de omgeving van Sexbierum zijn 2 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Sexbierum. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Sexbierum wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Sexbierum. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Boek je injectables behandeling in Sexbierum

Kliniek
VYTAL Beauty & Care

VYTAL Beauty & Care

Simke Kloostermanstrjitte 7, Franeker (5 km)
Kliniek opgericht
2022

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Shelly Gangapersad

Drs. Shelly Gangapersad

VYTAL Beauty & Care (5 km) Kliniek dokter Shelly (41 km) Mijn Huidspecialist Drachten (42 km) Alberta Beauty Store Wolvega (51 km)
+ 3 meer
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Behandelingen per jaar
1500
Ervaring
11 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Friesland Kliniek

Friesland Kliniek

4
Tesselschadestraat 8, Leeuwarden (20 km)
Kliniek opgericht
2019
Prijs botox per zone
v.a. € 195
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Patrick Khoe

Veelgestelde vragen in Sexbierum

Wat kost een behandeling met Botox in Sexbierum?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Sexbierum onbekend. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Sexbierum?

In Sexbierum zijn 2 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Sexbierum op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Sexbierum?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Sexbierum vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Sexbierum en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.