Botox Silvolde

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Silvolde op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Silvolde in de afgelopen periode
263
Laagste prijs per zone Botox in Silvolde
€ 150,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Silvolde
€ 154,50
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Silvolde
14
Vergelijk klinieken in de buurt van Silvolde

De gemiddelde prijs in Silvolde voor een Botox behandeling ligt 8% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 142,55).

Boek je injectables behandeling in Silvolde

Arioque Esthétique
Arioque Esthétique
Doetinchem, Swammerdamlaan 15
9 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
ME Clinics by dr Marc Doetinchem
ME Clinics by dr Marc Doetinchem
Doetinchem, IJsselkade 9A
10 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Wil jij er ook frisser uitzien?
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 27x geboekt
De Beauty Fabriek Doetinchem
De Beauty Fabriek Doetinchem
Doetinchem, Waterstraat 9B
10 km
Botox zone v.a.
€ 159,00
Filler per ml v.a.
€ 519,00
Profiel bekijken
Be You skincare - Perfect Look
Be You skincare - Perfect Look
Lichtenvoorde, Nieuwmarkt 59a
15 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Huidkliniek COSMED
Huidkliniek COSMED
Zevenaar, Kerkstraat 46
22 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
Fraaii Kliniek
Fraaii Kliniek
Winterswijk, Beatrixpark 1
23 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
Forever and Young Clinics Millingen
Forever and Young Clinics Millingen
Millingen aan de Rijn, Nonnenkamp 18
24 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 195,00
Profiel bekijken
The Body Clinic Duiven
The Body Clinic Duiven
Duiven, Ploenstraat 30
26 km
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken

Botox reviews Silvolde

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Silvolde. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 14 praktijken in de omgeving van Silvolde.

Lees ervaringen:

Super tevreden met arioque , voor de botoxbehandeling eerst foto's gemaakt, 2 weken later bij de na controle ook foto's gemaakt, wat een verschil. Ik ben er zeer blij mee!! Ik kan iedereen deze kliniek van arioque aanraden
19 mei 2022 16:04
Al enkele keren bij dr Marc geweest. Altijd eerst een uiterst hartelijke ontvangst door de gastvrouw. Dr Marc is een heel vriendelijke en deskundige arts. Hij denkt goed mee in wat je wensen zijn. Ik voel me er altijd in veilige handen en heb het volste vertrouwen in zijn kunnen.
Zeker een aanrader als je een botox behandeling overweegt!
12 maart 2021 11:11
Alles klopt. De ambiance, het ontvangst, de gastvriendelijkheid. Je wordt met respect behandeld en serieus genomen. Dr Marc is zeer deskundig en heeft een warme persoonlijkheid. Voor mij is het jaren geleden begonnen met Botox injecties tegen overmatig zweten. Wat een uitkomst by the way! Nog niet zo lang geleden kennis gemaakt met o.a Profhilo, ik zeg kijk... Toon meer »
Alles klopt. De ambiance, het ontvangst, de gastvriendelijkheid. Je wordt met respect behandeld en serieus genomen. Dr Marc is zeer deskundig en heeft een warme persoonlijkheid. Voor mij is het jaren geleden begonnen met Botox injecties tegen overmatig zweten. Wat een uitkomst by the way! Nog niet zo lang geleden kennis gemaakt met o.a Profhilo, ik zeg kijk op de website voor het resultaat. Dank dr Marc tot de volgende keer. Toon minder »
14 maart 2021 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Silvolde

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Silvolde? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Silvolde

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Silvolde. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 5 klinieken binnen 15 km van Silvolde.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 150,00
2 zones€ 299,00
3 zones€ 389,00
Fronsrimpels1 zone€ 150,00
Kraaienpootjes1 zone€ 150,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 150,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 99,00
Baby Botox0,5 zone€ 99,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 400,00

Botox voor en na Silvolde

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Silvolde.

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox arts in Silvolde

In de buurt van Silvolde zijn 9 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Silvolde

Bij welke 2 cosmetische klinieken in de buurt van Silvolde is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Silvolde

Een behandeling met Botox in Silvolde is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Silvolde. Binnen 15 km rond Silvolde zijn 5klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Silvolde, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Silvolde.

Populaire botox behandelingen in Silvolde

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Silvolde zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De gemiddelde kosten voor een botox behandeling in Silvolde

In Silvolde kost een zone Botox gemiddeld  € 154,50. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Silvolde

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging niet is toegestaan om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch botox aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), een goede reputatie heeft en werkt met Cosmetisch Arts KNMG. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Silvolde te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Silvolde.

Beste Botox klinieken in Silvolde

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Silvolde worden momenteel gepromoot
Reclame:

Gesponsord
ME Clinics by dr Marc Doetinchem
dr marc harderwijk
Wordt nu
bekeken
ME Clinics by dr Marc Doetinchem
Doetinchem, IJsselkade 9A
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Wil jij er ook frisser uitzien?
Onlangs 27x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Bekijk 3 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Silvolde

Dit zijn 3 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Silvolde. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Silvolde goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Silvolde

Wat zijn de kosten van Botox in Silvolde?

De prijs van een zone Botox in Silvolde is gemiddeld € 154,50. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Silvolde.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Silvolde?

In de omgeving van Silvolde zijn 5 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Silvolde en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Silvolde op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 belangrijkste nadelen van Botox:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, het herstel duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Kies voor een cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen.Lees verder: Nadelen, risico's en complicaties