Botox Sint Anthonis

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Sint Anthonis. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Sint Anthonis.

Aantal afspraken in Sint Anthonis in de afgelopen periode
416
Laagste prijs per zone Botox in Sint Anthonis
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Sint Anthonis
€ 132,17
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Sint Anthonis
17
Vergelijk prijzen in de buurt van Sint Anthonis

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Sint Anthonis is gemiddeld € 132,17 per zone. Dit is 7% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 142,82) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Sint Anthonis

Skincorner
Skincorner
Boxmeer, Raadhuisplein 2
5 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken
SK Plastische Chirurgie
SK Plastische Chirurgie
Mill, Hoogveldseweg 7
10 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Le Masque schoonheidssalon
Le Masque schoonheidssalon
Cuijk, Deken van den Ackerhof 5
12 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Dokter Nadine Cuijk
Dokter Nadine Cuijk
Cuijk, Deken van den Ackerhof 5
12 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Jalili Kliniek
Jalili Kliniek
Venray, Penningkruid 102
13 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Totally Chique Venray
Totally Chique Venray
Venray, Plataanstraat 10A
14 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Vievermans Huidkliniek Venray
Vievermans Huidkliniek Venray
Venray, De Wieenhof 45
14 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
112 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs 31x geboekt

Botox reviews Sint Anthonis

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Sint Anthonis.

Bekijk reviews

Al geruime tijd kom ik bij Dr. Nadine en ik zou oprecht niet anders meer willen. De behandelingen worden altijd met zeer persoonlijke aandacht uitgevoerd, super fijn! Dr. Nadine geeft altijd goed advies wat betreft fillers en botox. Dit doet zij met een luisterend oor en is ontzettend betrokken. Zij stelt je op je gemak en neemt ruim de tijd voor je. Heel er... Toon meer »
Al geruime tijd kom ik bij Dr. Nadine en ik zou oprecht niet anders meer willen. De behandelingen worden altijd met zeer persoonlijke aandacht uitgevoerd, super fijn! Dr. Nadine geeft altijd goed advies wat betreft fillers en botox. Dit doet zij met een luisterend oor en is ontzettend betrokken. Zij stelt je op je gemak en neemt ruim de tijd voor je. Heel erg blij met de resultaten en ik zou Dr. Nadine zeker aanbevelen. Toon minder »
Nena Toonen
Dokter Nadine Cuijk
4 januari 2024 20:08
Ik ben erg tevreden met de behandelingen. Ik begon met botox in mijn frons omdat ik veel hoofdpijn had. Nadine legt van te voren alles duidelijk uit en is eerlijk over het uiteindelijke resultaat. Ik besprak met haar een keer dat ik de diepe rimpels in mijn bovenlip vreselijk vond. Nadine heeft goed en duidelijk uitgelegd wat er aan te doen is en hoe het er... Toon meer »
Ik ben erg tevreden met de behandelingen. Ik begon met botox in mijn frons omdat ik veel hoofdpijn had. Nadine legt van te voren alles duidelijk uit en is eerlijk over het uiteindelijke resultaat.
Ik besprak met haar een keer dat ik de diepe rimpels in mijn bovenlip vreselijk vond. Nadine heeft goed en duidelijk uitgelegd wat er aan te doen is en hoe het er de eerste dagen na de behandeling eventjes uitziet, ik heb de rimpels laten opvullen en het resultaat is fantastisch. Ze geeft ook goede nazorg, je kunt altijd contact met haar opnemen. Toon minder »
21 januari 2024 08:08
Enige tijd geleden met mijn partner bij Jalili Kliniek geweest voor prp behandeling na haarimplantaten. Nu na drie behandelingen enorm goede resultaten zichtbaar bij mijn partner. Daarnaast beiden voor botox en filler behandeling geweest. Erg vriendelijk, kundig en duidelijke uitleg.
Wies van Osch
Jalili Kliniek
5 juni 2020 17:05
Bekijk meer Botox ervaringen in Sint Anthonis

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Sint Anthonis?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk de prijzen in 2024 in Sint Anthonis

Botox prijzen vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de laagste Botox prijzen in de buurt van Sint Anthonis. Vul je locatie in en vergelijk de tarieven van alle 8 klinieken binnen 15 km van Sint Anthonis. Het eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 198,00
3 zones€ 295,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 75,00
Baby Botox0,5 zone€ 75,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 395,00

Voor en na Botox in Sint Anthonis

Veel mensen vergelijken klinieken op basis van Botox voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk Botox voor en na foto's uit de omgeving van Sint Anthonis.

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Alle Botox klinieken in Sint Anthonis

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Sint Anthonis worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Sint Anthonis zijn 8 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Sint Anthonis

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel/Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Sint Anthonis zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Sint Anthonis

In Sint Anthonis is de laagste prijs voor één zone Botox: € 99,00. Dat is flink lager dan de gemiddelde prijs bij alle cosmetische klinieken. Eén zone Botox in Sint Anthonis kost gemiddeld € 132,17.

Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Sint Anthonis. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Sint Anthonis.

Botox deals in Sint Anthonis

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Sint Anthonis is momenteel € 99,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Zorg dat je nooit onder tijdsdruk voor een aanbieding kiest. Kwaliteit is altijd belangrijker dan prijs. Lees hier meer over btx deals. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Sint Anthonis te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle deals (druk op: acties) bij jou in de buurt vergelijken.

Vergelijk 5 cosmetische klinieken in de buurt van Sint Anthonis

Bekijk 5 injectables klinieken in de omgeving van Sint Anthonis. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Sint Anthonis waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Sint Anthonis Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Sint Anthonis, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Sint Anthonis

Wat kost een behandeling met Botox in Sint Anthonis?

De goedkoopste zone Botox bij een cosmetische kliniek in Sint Anthonis is op dit moment € 99,00.De gemiddelde prijs in Sint Anthonis is momenteel € 132,17. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Sint Anthonis?

Binnen 15 kilometer van Sint Anthonis zijn 8 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Sint Anthonis op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox (Vistabel) is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

Botox heeft de volgende mogelijke nadelen:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Tip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen op Injectablesbooking.Bekijk: Nadelen, risico's en complicaties van Botox