Botox Sint Philipsland

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Sint Philipsland. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Sint Philipsland:

Gemiddelde prijs per zone Botox in Sint Philipsland
Onbekend
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Sint Philipsland
4
Vind een kliniek in de buurt van Sint Philip...

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in Sint Philipsland

In de omgeving van Sint Philipsland zijn 4 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Sint Philipsland is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Sint Philipsland zijn 2klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Sint Philipsland. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Sint Philipsland wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Sint Philipsland. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Sint Philipsland

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Sint Philipsland zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Boek je injectables behandeling in Sint Philipsland

Kliniek
dermaTeam Cosmetic Bergen op Zoom

dermaTeam Cosmetic Bergen op Zoom

4.8
Dubbelstraat 90, Bergen op Zoom (15 km)
Kliniek opgericht
2014
Prijs botox per zone
v.a. € 190
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Dick van Gerwen

Dr. Dick van Gerwen

dermaTeam Cosmetic Bergen op Zoom (15 km)
Functie
Dermatoloog
Prijs botox per zone
v.a. € 190
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Profiel bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Sint Philipsland

Wat kost een behandeling met Botox in Sint Philipsland?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Sint Philipsland onbekend. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Sint Philipsland?

Binnen 15 kilometer van Sint Philipsland zijn 2 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Sint Philipsland op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Sint Philipsland?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Sint Philipsland vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Sint Philipsland en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.