Botox Slenaken

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Slenaken op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Slenaken in de afgelopen periode
3.088
Laagste prijs per zone Botox in Slenaken
€ 90,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Slenaken
€ 130,74
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Slenaken
53
Vergelijk klinieken in de buurt van Slenaken

De gemiddelde prijs in de omgeving van Slenaken voor een Botox behandeling is € 130,74 per zone. Dit is 8% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 142,55).

Boek je injectables behandeling in Slenaken

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Beautifier
Beautifier
Maastricht, Bergerstraat 2
13 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
De injectables en bodyshaping experts van Maastricht
bsure-filler-testprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 24x geboekt
Aesthetic Art Valkenburg
Aesthetic Art Valkenburg
Valkenburg, Broekhem 25a
11 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek aan de Maas
Kliniek aan de Maas
Maastricht, Wethouder van Caldenborghlaan 45
13 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Kliniek aan de Maas is dé specialist in injectables
Belotero logobsure-filler-testprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 27x geboekt
BBO Clinics Maastricht
BBO Clinics Maastricht
Maastricht, Kardinaal van Rossumplein 44c
14 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 199,00
Profiel bekijken
Wat zie je er goed uit!
Wat zie je er goed uit!
Welten, Rector Poelsplein 2
14 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
De Beaufort Kliniek Maastricht
De Beaufort Kliniek Maastricht
Maastricht, Parkweg 26
14 km
Botox zone v.a.
€ 105,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Lipocentrum Maastricht - Clinéthique drs. Kroll
Lipocentrum Maastricht - Clinéthique drs. Kroll
Maastricht, Parkweg 26
14 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
House of Bratz Maastricht
House of Bratz Maastricht
Maastricht, Stationsstraat 31
14 km
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken

Botox reviews Slenaken

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Slenaken. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 53 praktijken in de omgeving van Slenaken.

Lees ervaringen:

Al meerdere afspraken gehad bij Frederique voor een Botox behandeling. Geweldige service, haar behandeling zijn erg fijn en het ziet er natuurlijk uit. De plek voor je cosmetische behandeling, ik ga nooit meer ergens anders.
28 juni 2021 20:08
Zeer te spreken over de botox en filler behandeling bij Aesthetic art. Tijdens mijn bezoek nam de arts uitgebreid tijd voor een intakegesprek waarin ze mijn hulpvraag goed in kaart bracht. Vervolgens gaf zij een passend advies en stemde zij haar plan perfect af op de verwachting die ik had. Dit voelde persoonlijk en oprecht, en zeker niet commercieel, iets w... Toon meer »
Zeer te spreken over de botox en filler behandeling bij Aesthetic art. Tijdens mijn bezoek nam de arts uitgebreid tijd voor een intakegesprek waarin ze mijn hulpvraag goed in kaart bracht. Vervolgens gaf zij een passend advies en stemde zij haar plan perfect af op de verwachting die ik had. Dit voelde persoonlijk en oprecht, en zeker niet commercieel, iets wat ik fijn vond. De arts informeerde mij goed over het aantal behandelingen, verwachte resultaten en evt. bijwerking. De botox en fillers zijn met veel zorg geplaatst en daar werd ook tijd voor genomen. Het resultaat is mooi en heel natuurlijk. Ik ben zeer tevreden en ga nooit meer naar een ander! complimenten voor Aesthetic arts Toon minder »
21 april 2023 12:12
Ik loop al jaren bij Babek Mahdewian voor een Botox behandeling.
Hij is professioneel en heel goed in zijn vak.
Afsaneh amrollahi
Clinic63 Meerssen
17 juli 2023 13:01
Bekijk meer Botox ervaringen in Slenaken

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Slenaken? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Slenaken

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Slenaken. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 24 klinieken binnen 15 km van Slenaken.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 90,00
2 zones€ 198,00
3 zones€ 275,00
Fronsrimpels1 zone€ 90,00
Kraaienpootjes1 zone€ 90,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 90,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 49,00
Baby Botox0,5 zone€ 49,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 375,00

Botox voor en na Slenaken

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Slenaken.

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox arts in Slenaken

In de buurt van Slenaken zijn 29 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Slenaken

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Slenaken is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Slenaken

Een behandeling met Botox in Slenaken is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Slenaken. Binnen 15 km rond Slenaken zijn 24klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Slenaken, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Slenaken.

Populaire botox behandelingen in Slenaken

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Slenaken zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De gemiddelde kosten voor een botox behandeling in Slenaken

In Slenaken kost een zone Botox gemiddeld  € 130,74. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Slenaken

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging niet is toegestaan om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch botox aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), een goede reputatie heeft en werkt met Cosmetisch Arts KNMG. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Slenaken te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Slenaken.

Beste Botox klinieken in Slenaken

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Slenaken worden momenteel gepromoot
Reclame:

Gesponsord
Beautifier
beautifier-logo
Wordt nu
bekeken
Beautifier
Maastricht, Bergerstraat 2
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
De injectables en bodyshaping experts van Maastricht
Onlangs 24x geboekt
bsure-filler-testprofhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
Kliniek aan de Maas
Scherm­afbeelding 2023-10-30 om 10.26.27
Wordt nu
bekeken
Kliniek aan de Maas
Maastricht, Wethouder van Caldenborghlaan 45
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Kliniek aan de Maas is dé specialist in injectables
Onlangs 27x geboekt
Belotero logobsure-filler-testprofhilo-logoRadiesse logo

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Slenaken

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Slenaken. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Slenaken goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Slenaken

Wat zijn de kosten van Botox in Slenaken?

De prijs van een zone Botox in Slenaken is gemiddeld € 130,74. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Slenaken.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Slenaken?

In de omgeving van Slenaken zijn 24 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Slenaken en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Slenaken op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 belangrijkste nadelen van Botox:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, het herstel duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Kies voor een cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen.Lees verder: Nadelen, risico's en complicaties