Botox Smilde

Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle cosmetische klinieken in Smilde. Boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Smilde in de afgelopen periode
122
Gemiddelde prijs per zone Botox in Smilde
€ 165,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Smilde
11
Bekijk klinieken in Smilde

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Smilde 6% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 155,47).

Vergelijk Botox klinieken in Smilde

Vergelijk de Botox tarieven in de buurt van Smilde. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox klinieken in Smilde

Een behandeling met Botox in Smilde is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Smilde. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Smilde. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Smilde?

Top 3 meest geboekte injectables klinieken in de omgeving van Smilde

Dit is de top-3 van meeste geboekte klinieken in de de buurt van Smilde in willekeurige volgorde:

Dit overzicht van meest geboekte klinieken in Smilde is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een kliniek en bekijk de reviews en kliniek informatie.

Botox ervaringen Smilde

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Smilde die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Smilde

Kliniek
Belotero logo

Cosmetique Totale Assen

5
Rondgang 95, Assen (8 km)
Kliniek opgericht
2012
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 299
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Door Plastisch Chirurgen Assen

Door Plastisch Chirurgen Assen

Rondgang 95, Assen (8 km)
Kliniek opgericht
2017
Prijs botox per zone
v.a. € 200
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Smilde

Wat zijn de kosten van Botox in Smilde?

De prijs van een zone Botox in Smilde is gemiddeld € 165,00. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Smilde.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Smilde?

In de omgeving van Smilde zijn 11 artsen en klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Smilde en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Smilde op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Smilde?

Kies de beste Botox arts in Smilde op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Smilde te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.