Botox Son en Breugel

Van plan om een botox behandeling te ondergaan? Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Son en Breugel. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Son en Breugel (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Son en Breugel in de afgelopen periode
2.059
Gemiddelde prijs per zone Botox in Son en Breugel
€ 134,58
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Son en Breugel
137
Vind een botox kliniek in de buurt van Son e...

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Son en Breugel is gemiddeld € 134,58 per zone. Dit is 5% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 141,22) Botox prijs.

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Bekijk alle cosmetische klinieken in Son en Breugel

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetisch arts in Son en Breugel

In de buurt van Son en Breugel zijn 85 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Son en Breugel

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Son en Breugel is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Son en Breugel

In de omgeving van Son en Breugel zijn 137 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Son en Breugel is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Son en Breugel zijn 52klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Son en Breugel

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Son en Breugel zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

 

De prijs voor een botox behandeling in Son en Breugel

In Son en Breugel kost één zone Botox ongeveer  € 134,58. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Son en Breugel

Hoewel de wetenschappelijke vereniging het niet toestaat om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox) gebruikt, met een goede reputatie en met een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Son en Breugel te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Son en Breugel

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Son en Breugel? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Son en Breugel

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Son en Breugel. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Son en Breugel goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Son en Breugel

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Son en Breugel. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 137 praktijken in de omgeving van Son en Breugel.

Lees ervaringen:

Ik heb vaker Botox behandeling gehad. Het resultaat is precies wat ik voor ogen had. Ben erg tevreden.
ronak jalali
BM Clinics Eindhoven
7 juli 2022 18:06
Ik werd hartelijk ontvangen bij deze kliniek. De arts vertelde mij de stappen die ondernomen werden, dat gaf mij een rustig en vertrouwd gevoel. Ik ben zeer tevreden met het resultaat van mijn botox in mijn voorhoofd. Ik zou zeker nog een keer bij deze kliniek terug gaan.
2 maart 2023 16:04
Deskundig, eerlijk en duidelijk advies gehad wat ik van de botox behandeling kon verwachten. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en heb mijn volgende afspraak al gepland staan. Al met al een top kliniek.
1 maart 2023 20:08
Bekijk meer Botox ervaringen in Son en Breugel

Boek je injectables behandeling in

The Body Clinic Eindhoven
5
The Body Clinic Eindhoven
Eindhoven, Avignonlaan 9B
5 km
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Instituut Zilverschoon
Instituut Zilverschoon
Nuenen, Berg 51
5 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
BM Clinics Eindhoven
4.6
BM Clinics Eindhoven
Eindhoven, Woenselsestraat 356a
6 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 219,00
Profiel bekijken
Radiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Feminine skin treatment store
5
Feminine skin treatment store
Nuenen, Vincent van Goghstraat 82
6 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Son en Breugel

Wat kost een behandeling met Botox in Son en Breugel?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Son en Breugel € 134,58. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Son en Breugel?

Binnen 15 kilometer van Son en Breugel zijn 52 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Son en Breugel op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox