Botox St. Willebrord

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van St. Willebrord. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

St. Willebrord

Boekingen binnen 15 km van St. Willebrord:

Aantal afspraken in St. Willebrord in de afgelopen periode
1.235
Gemiddelde prijs per zone Botox in St. Willebrord
€ 140,93
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van St. Willebrord
67
Bekijk klinieken in de buurt van St. Willebr...

De gemiddelde prijs per zone Botox is € 140,93 in de omgeving van St. Willebrord. Dat is 2% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 144,47).

Fronsrimpel behandeling in St. Willebrord

Bij alle Botox klinieken in de omgeving van St. Willebrord kun je terecht voor de populaire Botox behandelingen:

Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Fronsrimpels
Hyperhidrosis
Faceslimming

Vergelijk Botox klinieken in St. Willebrord

Vergelijk Botox tarieven en reviews van cosmetische behandelingen in St. Willebrord. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox arts in St. Willebrord

In een straal van 15 km rond St. Willebrord zijn 42 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van St. Willebrord

Welke 5 klinieken in de omgeving van St. Willebrord zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in St. Willebrord

Boek een Botox behandeling in St. Willebrord. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in St. Willebrord. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in St. Willebrord. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van St. Willebrord.

Populairste behandelingen in St. Willebrord

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels
 2. Kraaienpootjes
 3. Voorhoofdsrimpels
 4. Lipflip
 5. Faceslimming
 6. Hangende mondhoeken
 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
 8. Platysma bands
 9. Baby Botox
 10. Wenkbrauwlift

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van St. Willebrord

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van St. Willebrord. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen St. Willebrord

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van St. Willebrord die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Botox reviews St. Willebrord

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in St. Willebrord. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in St. Willebrord. Bekijk ervaringen bij 67 esthetische praktijken in de buurt van St. Willebrord.

Vergelijk meningen:

Ik kom al jaren in deze kliniek voor botox in voorhoofd en fillers in mijn lippen bij dr. Köse en ben zeer tevreden. Dr. Köse is een hele vriendelijke en kundige arts die precies doet wat bij jou past en wat gelijk een mooi resultaat geeft. Receptioniste ook altijd erg vriendelijk. Voor mij geen andere kliniek meer.
Bella Laris
Medica Estetica Breda
27 juli 2021 08:08
Vorige week voor het eerst bij deze kliniek botox behandeling gehad.
Hiervoor elders geweest maar niet tevreden dus nu voor deze gekozen.
En het resultaat is fantastisch! Mijn fronsrimpel is helemaal weg en mijn blik is weer open ipv vermoeid, jullie hebben er een vaste klant bij!
Erika Willart
Medica Estetica Breda
18 oktober 2022 10:10
Opvallend is dat die Japanse vrouwelijke dokter goed luistert en heel goed tegen het stellen van scherpe vragen kan. Een soort oosterse onverstoorbaarheid waaruit blijkt dat deze dame heel goed weet wat ze doet. En ze spreekt ook vrijuit m.a.w. ze geeft niet alleen advies waardoor ze meer botox behandelingen kan verkopen maar pakt de zaak holistisch aan door... Toon meer »
Opvallend is dat die Japanse vrouwelijke dokter goed luistert en heel goed tegen het stellen van scherpe vragen kan. Een soort oosterse onverstoorbaarheid waaruit blijkt dat deze dame heel goed weet wat ze doet. En ze spreekt ook vrijuit m.a.w. ze geeft niet alleen advies waardoor ze meer botox behandelingen kan verkopen maar pakt de zaak holistisch aan door bijvoorbeeld ook advies te geven over bijvoorbeeld je kapsel.OOK al weer dat oosterse.... er moet een balans zijn in het totaalbeeld. Men wil hier gewoon een goed product leveren d.w.z. proberen de wereld mooier te maken door het (zichtbare) verouderingsproces af te remmen waar dat mogelijk is, men wil medemensen blij te maken. Zelfs als daarbij men tot een advies komt dat voor de Glow Clinc zelf niet direct geld in het laatje brengt.Want het gaat hen niet louter om geld binnentrekken maar om het boeken van resultaten waar de cliënt blij mee is. Een opvallende liefdevolle werkwijze in een westerse wereld waar men over het algemeen alleen maar jaagt en denkt geld, geld en nog eens geld. Toon minder »
Bart Poch
Glow Clinic
20 maart 2021 13:01
Bekijk meer Botox ervaringen in St. Willebrord

Boek je injectables behandeling in Sint Willebrord

Clinic C Zevenbergen
4.9
Clinic C Zevenbergen
Zevenbergen, Pastoor van Kessellaan 1
10 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
PUUR Huidinstituut Prinsenbeek
PUUR Huidinstituut Prinsenbeek
Prinsenbeek, Beeksestraat 30
11 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Plastische Chirurgie Roosendaal
Plastische Chirurgie Roosendaal
Roosendaal, Boerhaavelaan 25
11 km
Botox zone v.a.
€ 250,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
ABC Clinic Breda
4.6
ABC Clinic Breda
Breda, Paardeweide 22
13 km
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in St. Willebrord

Wat zijn de kosten van Botox in St. Willebrord?

De prijs van een zone Botox in St. Willebrord is gemiddeld € 140,93. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in St. Willebrord.

Wat is de beste kliniek voor Botox in St. Willebrord?

In de omgeving van St. Willebrord zijn 25 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van St. Willebrord en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in St. Willebrord op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in St. Willebrord?

Kies de beste Botox arts in St. Willebrord op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van St. Willebrord te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.