Botox Stede Broec

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Stede Broec. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Stede Broec:

Aantal afspraken in Stede Broec in de afgelopen periode
195
Gemiddelde prijs per zone Botox in Stede Broec
€ 164,86
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Stede Broec
26
Vind een kliniek in de buurt van Stede Broec

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Stede Broec is gemiddeld € 164,86 per zone. Dit is 14%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 144,33) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Stede Broec

In Stede Broeckun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile

Bekijk alle cosmetische klinieken in Stede Broec

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in Stede Broec

In de omgeving van Stede Broec zijn 26 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Stede Broec is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Stede Broec zijn 14klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Stede Broec. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Stede Broec wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Stede Broec. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Stede Broec

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Stede Broec zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Vergelijk 4 cosmetische klinieken in de buurt van Stede Broec

Bekijk 4 injectables klinieken in de omgeving van Stede Broec. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Stede Broec waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Stede Broec Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Stede Broec, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Boek je injectables behandeling in Stede Broec

Beauty Planet Grootebroek
4.9
Beauty Planet Grootebroek
Grootebroek, Zesstedenweg 112
<1 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 540,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Dokter Isabella Enkhuizen
Dokter Isabella Enkhuizen
Enkhuizen, Piet Smitstraat 19
4 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Natuurlijk Jong!
4.9
Natuurlijk Jong!
Hoorn, Nieuwe Steen 52
12 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Heike Schicketanz Beauty & Wellness Hoorn
Heike Schicketanz Beauty & Wellness Hoorn
Hoorn, Wilhelminalaan 2
12 km
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Stede Broec

Wat kost een behandeling met Botox in Stede Broec?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Stede Broec € 164,86. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Stede Broec?

Binnen 15 kilometer van Stede Broec zijn 14 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Stede Broec op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Stede Broec?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Stede Broec vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Stede Broec en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.