Botox Stolwijk

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Stolwijk. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Stolwijk (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Stolwijk in de afgelopen periode
333
Gemiddelde prijs per zone Botox in Stolwijk
€ 154,85
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Stolwijk
44
Bekijk klinieken in de buurt van Stolwijk

De gemiddelde prijs in Stolwijk voor een Botox behandeling ligt 7% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,19).

Fronsrimpel behandeling in Stolwijk

Bij alle Botox klinieken in de omgeving van Stolwijk kun je terecht voor de populaire Botox behandelingen:

Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Fronsrimpels
Hyperhidrosis
Faceslimming

Bekijk alle cosmetische klinieken in Stolwijk

Vergelijk kosten en reviews van alle klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox clinics in Stolwijk

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Stolwijk staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Gesponsord
YourFACE Clinics - Woerden
YourFACE Clinics Logo
Wordt nu
bekeken
5
YourFACE Clinics - Woerden
Woerden, Wipmolenlaan 1h
Botox zone v.a.
€ 155,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 8x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Cosmetisch arts in Stolwijk

In de buurt van Stolwijk zijn 28 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Stolwijk

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Stolwijk is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Stolwijk

Een behandeling met Botox in Stolwijk is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Stolwijk. Binnen 15 km rond Stolwijk zijn 16klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Stolwijk. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Stolwijk?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Stolwijk? Lees verder in onze kennisbank:

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Stolwijk

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Stolwijk. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Stolwijk goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Stolwijk

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Stolwijk. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 44 praktijken in de omgeving van Stolwijk.

Lees ervaringen:

Ben op 29 juni 2020 langs geweest bij Dr. Van Amsterdam voor een ooglidcorrectie welke zeer vakkundig is gedaan! Ik kan het dan ook iedereen aanraden om bij haar een intake te doen. Ook qua Botox weet zij raad! Kortom van mij krijgt Dokter van Amsterdam 5 sterren! Groetjes Ricardo.
Techno 4 Life
Dokter van Amsterdam
6 juli 2020 08:08
Nu twee keer geweest, voor Botox en voor Prophilo. Ik ben zeer tevreden! Vriendelijke ontvangst en er wordt de tijd voor je genomen. De arts gaat erg secuur te werk, bekijkt je gezicht heel goed alvorens aan de behandeling te beginnen. Erg fijn dat er nu in Gouda een kliniek geopend is waar ik tevreden over ben.
Iris Kortekaas
Anatomy 43
2 maart 2021 14:02
Voor mij was het de eerste keer dat ik een Botox behandeling onderging, en wat een mooie eerste ervaring! Warm binnenkomst met een kopje koffie, arts stelde mij erg gerust en was helder in haar communicatie en stappen. De arts kwam erg professioneel over en het was duidelijk dat zij veel ervaring heeft. Dit was voor mij een geruststelling, waardoor ik mij er... Toon meer »
Voor mij was het de eerste keer dat ik een Botox behandeling onderging, en wat een mooie eerste ervaring! Warm binnenkomst met een kopje koffie, arts stelde mij erg gerust en was helder in haar communicatie en stappen. De arts kwam erg professioneel over en het was duidelijk dat zij veel ervaring heeft. Dit was voor mij een geruststelling, waardoor ik mij erg op mijn gemak voelde. Anatomy43, bedankt! Toon minder »
Sanela Dergic
Anatomy 43
16 december 2020 07:07
Bekijk meer Botox ervaringen in Stolwijk

Boek je injectables behandeling in Stolwijk

Kliniek Groene Hart
5
Kliniek Groene Hart
Gouda, Middenmolenlaan 1
4 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Exclusief Skinstore & Salon
4.6
Exclusief Skinstore & Salon
Bergambacht, Hoofdstraat 3a
4 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Dokter van Amsterdam
5
Dokter van Amsterdam
Gouda, Middenmolenplein 1
5 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Anatomy 43
5
Anatomy 43
Gouda, Korte Groenendaal 4
6 km
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Stolwijk

Wat zijn de kosten van Botox in Stolwijk?

De prijs van een zone Botox in Stolwijk is gemiddeld € 154,85. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Stolwijk.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Stolwijk?

In de omgeving van Stolwijk zijn 16 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Stolwijk en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Stolwijk op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Stolwijk?

Kies de beste Botox arts in Stolwijk op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Stolwijk te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!