Botox Stompetoren

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Stompetoren. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Stompetoren (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Stompetoren in de afgelopen periode
752
Gemiddelde prijs per zone Botox in Stompetoren
€ 145,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Stompetoren
46
Bekijk klinieken in de buurt van Stompetoren

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox clinics in Stompetoren

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Stompetoren staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Gesponsord
Waterland kliniek Alkmaar
logo-waterland-kliniek-zwart-wit-logo
Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Alkmaar
Alkmaar, Bergerweg 62
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
Afspraak maken
Onlangs 5x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo

Cosmetisch arts in Stompetoren

In de buurt van Stompetoren zijn 23 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Stompetoren

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Stompetoren is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Stompetoren

Een behandeling met Botox in Stompetoren is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Stompetoren. Binnen 15 km rond Stompetoren zijn 23klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Stompetoren. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Stompetoren?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Stompetoren? Lees verder in onze kennisbank:

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Stompetoren

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Stompetoren. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Stompetoren goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Stompetoren

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Stompetoren. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 46 praktijken in de omgeving van Stompetoren.

Lees ervaringen:

Ik kom al een tijdje bij drs Tatjana voor frons botox tegen mijn hoofdpijn. Ze is super aardig en zeer deskundig. Zeker een aanrader!
24 november 2022 19:07
Ik heb al meerdere soorten behandelingen ondergaan bij SwanBeauty en ben elke keer weer zo tevreden! Lorrain en de andere dames zijn super lief en gastvrij. Zeer professioneel en nemen echt de tijd voor hun gasten! Mijn vrienden en familie laat ik hier ook graag komen en die zijn ook altijd zeer tevreden! Kan deze kliniek zeer aanraden voor Botox, fillers, p... Toon meer »
Ik heb al meerdere soorten behandelingen ondergaan bij SwanBeauty en ben elke keer weer zo tevreden! Lorrain en de andere dames zijn super lief en gastvrij. Zeer professioneel en nemen echt de tijd voor hun gasten! Mijn vrienden en familie laat ik hier ook graag komen en die zijn ook altijd zeer tevreden! Kan deze kliniek zeer aanraden voor Botox, fillers, prp en gezichtsbehandelingen!! Toon minder »
Robin Riphagen
The Swan Beauty Center
19 januari 2023 15:03
Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat van de botoxbehandeling. De arts is zeer deskundig, nauwkeurig en vooral heel eerlijk! Ze laat je meekijken en je voelt je op je gemak, omdat ze de tijd neemt. Heel erg fijn! Gebruik al jaren fillers en botox, maar deze ervaring vind ik toch wel het fijnst. Daarnaast is de salon ook ideaal te bereiken en erg scho... Toon meer »
Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat van de botoxbehandeling. De arts is zeer deskundig, nauwkeurig en vooral heel eerlijk! Ze laat je meekijken en je voelt je op je gemak, omdat ze de tijd neemt.

Heel erg fijn! Gebruik al jaren fillers en botox, maar deze ervaring vind ik toch wel het fijnst.

Daarnaast is de salon ook ideaal te bereiken en erg schoon.

Tot snel.

Groetjes,

Kelly Toon minder »
Kelly KC4U
Sobeauty Alkmaar
25 april 2022 11:11
Bekijk meer Botox ervaringen in Stompetoren

Boek je injectables behandeling in Stompetoren

Bibi Beautysalon
4.7
Bibi Beautysalon
Alkmaar, Professor van der Waalsstraat 3B
4 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Mediaan Clinic
5
Mediaan Clinic
Heerhugowaard, Brandpunt 4
4 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
The Swan Beauty Center
4.9
The Swan Beauty Center
Alkmaar, Einsteinstraat 2
4 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Glam Injectables
4.1
Glam Injectables
Alkmaar, Vondelstraat 47
5 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 220,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Stompetoren

Wat zijn de kosten van Botox in Stompetoren?

De prijs van een zone Botox in Stompetoren is gemiddeld € 145,00. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Stompetoren.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Stompetoren?

In de omgeving van Stompetoren zijn 23 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Stompetoren en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Stompetoren op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Stompetoren?

Kies de beste Botox arts in Stompetoren op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Stompetoren te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!