Botox Súdwest-Fryslân

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Súdwest-Fryslân. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Súdwest-Fryslân

Boekingen binnen 15 km van Súdwest-Fryslân:

Aantal afspraken in Súdwest-Fryslân in de afgelopen periode
86
Gemiddelde prijs per zone Botox in Súdwest-Fryslân
€ 173,13
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Súdwest-Fryslân
11
Bekijk klinieken in de buurt van Súdwest-Fry...

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Súdwest-Fryslân 20% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,19).

Kraaienpootjes verwijderen in Súdwest-Fryslân

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Súdwest-Fryslânlaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox

Vergelijk Botox klinieken in Súdwest-Fryslân

Vergelijk de Botox tarieven in de buurt van Súdwest-Fryslân. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox clinics in Súdwest-Fryslân

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Súdwest-Fryslân staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Gesponsord
The WOW Factory
C1E7C666-417A-4FB5-BBD7-1D00B00E89BF
Wordt nu
bekeken
5
The WOW Factory
Sneek, Prinses Julianapark 9
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Botox arts in Súdwest-Fryslân

In een straal van 15 km rond Súdwest-Fryslân zijn 6 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Súdwest-Fryslân

Welke 2 klinieken in de omgeving van Súdwest-Fryslân zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Súdwest-Fryslân

Boek een Botox behandeling in Súdwest-Fryslân. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Súdwest-Fryslân. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Súdwest-Fryslân. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Súdwest-Fryslân.

Populairste behandelingen in Súdwest-Fryslân

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels
 2. Kraaienpootjes
 3. Voorhoofdsrimpels
 4. Lipflip
 5. Faceslimming
 6. Hangende mondhoeken
 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
 8. Platysma bands
 9. Baby Botox
 10. Wenkbrauwlift

Bekijk 3 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Súdwest-Fryslân

Dit zijn 3 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Súdwest-Fryslân. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Súdwest-Fryslân

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Súdwest-Fryslân die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Botox reviews Súdwest-Fryslân

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Súdwest-Fryslân. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Súdwest-Fryslân. Bekijk ervaringen bij 11 esthetische praktijken in de buurt van Súdwest-Fryslân.

Vergelijk meningen:

ik had al jaren last van zeer overmatig zweten met grote natte en wit uitgeslagen kringen in mijn kleding. Dokter Alexandra Stein heeft mij heel erg goed uitgelegd dat de behandeling met botox in de oksels een hele veilige, natuurlijke en zeer lang houdbare manier is om van het zweten af te komen. nu twee weken later kan ik zeggen dat ik er helemaal geen las... Toon meer »
ik had al jaren last van zeer overmatig zweten met grote natte en wit uitgeslagen kringen in mijn kleding. Dokter Alexandra Stein heeft mij heel erg goed uitgelegd dat de behandeling met botox in de oksels een hele veilige, natuurlijke en zeer lang houdbare manier is om van het zweten af te komen. nu twee weken later kan ik zeggen dat ik er helemaal geen last van heb, ik heb geen natte plekken meer en weet niet wat ik meemaak. Toon minder »
6 oktober 2019 13:01
Ik kom al jaren in deze kliniek, ben meer dan tevreden over dokter Alexandra Stein. Ze is erg goed in haar vak en neemt alle tijd voor je. En ik ben altijd enorm tevreden over het resultaat van mijn Filler en Botox behandelingen.
Ik zal de Steinkliniek aan iedereen aanraden.
floortje de Vries
Alexandra Stein Kliniek
6 oktober 2019 12:12
Vorige week ben ik hier geweest voor een botox behandeling van mijn kraaienpootjes en fronsrimpel. Ik heb meteen mijn jukbeenderen wat meer laten accentueren met fillers. Wat een mooi resultaat. Dank !
6 december 2020 13:01
Bekijk meer Botox ervaringen in Súdwest-Fryslân

Boek je injectables behandeling in

Betan Clinics Sneek
5
Betan Clinics Sneek
Sneek, Geeuwkade 3
<1 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Wordt nu
bekeken
The WOW Factory
5
The WOW Factory
Sneek, Prinses Julianapark 9
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Maggie's Spray - Perfect Look
5
Maggie's Spray - Perfect Look
Sneek, Van Giffenstraat 6
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Door Plastisch Chirurgen Grou
5
Door Plastisch Chirurgen Grou
Grou, Oedsmawei 24
13 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Súdwest-Fryslân

Wat zijn de kosten van Botox in Súdwest-Fryslân?

De prijs van een zone Botox in Súdwest-Fryslân is gemiddeld € 173,13. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Súdwest-Fryslân.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Súdwest-Fryslân?

In de omgeving van Súdwest-Fryslân zijn 5 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Súdwest-Fryslân en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Súdwest-Fryslân op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Súdwest-Fryslân?

Kies de beste Botox arts in Súdwest-Fryslân op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Súdwest-Fryslân te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.