Botox Ten Boer

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Ten Boer. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Ten Boer (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Ten Boer in de afgelopen periode
613
Gemiddelde prijs per zone Botox in Ten Boer
€ 153,48
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Ten Boer
55
Vind een kliniek in de buurt van Ten Boer

De gemiddelde prijs in Ten Boer voor een Botox behandeling ligt 6% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,33).

Fronsrimpel behandeling in Ten Boer

Bij alle Botox klinieken in de omgeving van Ten Boer kun je terecht voor de populaire Botox behandelingen:

Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Fronsrimpels
Hyperhidrosis
Faceslimming

Bekijk alle cosmetische klinieken in Ten Boer

Vergelijk kosten en reviews van alle klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetisch arts in Ten Boer

In de buurt van Ten Boer zijn 31 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Ten Boer

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Ten Boer is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken in Ten Boer

In de omgeving van Ten Boer zijn 55 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Ten Boer is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Ten Boer zijn 24klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Ten Boer. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Ten Boer wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Ten Boer. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Ten Boer

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Ten Boer zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Ten Boer

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Ten Boer. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Ten Boer goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Ten Boer

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Ten Boer. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 55 praktijken in de omgeving van Ten Boer.

Lees ervaringen:

Vandaag had ik de eerste afspraak om mij te laten behandelen voor mijn gummy smile met Botox door Paula. Super lieve meid. Ze nam de tijd voor alles en legde mij alles uit wat ik moest weten! Ze stelde mij echt op mijn gemak en ik voelde direct dat ik in goede handen was! Moerman Clinic ziet er super netjes, mooi en schoon uit! Ik blijf hier zeker terugkomen... Toon meer »
Vandaag had ik de eerste afspraak om mij te laten behandelen voor mijn gummy smile met Botox door Paula. Super lieve meid. Ze nam de tijd voor alles en legde mij alles uit wat ik moest weten! Ze stelde mij echt op mijn gemak en ik voelde direct dat ik in goede handen was! Moerman Clinic ziet er super netjes, mooi en schoon uit! Ik blijf hier zeker terugkomen! Toon minder »
Annemarie Stel
Moerman Clinic
22 juni 2022 14:02
Ik kom hier al jaren, in het verleden mijn borsten laten doen, en geregeld mijn lippen laten opvullen. Sinds 2 jaar ook Botox behandelingen en ben zeer tevreden! Ik
Leonie 8867766
Faceland Groningen
2 maart 2022 16:04
Weer eens terug bij Nirwana voor de periodieke botox behandeling. Heel kundig attent en vriendelijk. Ik heb mijn favoriete behandelaar gevonden!
Marc Jansen
Marc Jansen
Faceland Groningen
18 april 2022 05:05
Bekijk meer Botox ervaringen in Ten Boer

Boek je injectables behandeling in Ten Boer

Moerman Clinic
5
Moerman Clinic
Groningen, Lübeckweg 2
10 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
PiuraLift
4.9
PiuraLift
Groningen, Boterdiep 30
11 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 320,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Wordt nu
bekeken
Tijdloos Beauty - Perfect Look
4.7
Tijdloos Beauty - Perfect Look
Groningen, Oosterstraat 20
11 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Botox en filler behandelingen in Groningen
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 8x geboekt
Faceland Groningen
4.7
Faceland Groningen
Groningen, Lunettenhof
11 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Ten Boer

Wat kost een behandeling met Botox in Ten Boer?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Ten Boer € 153,48. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Ten Boer?

Binnen 15 kilometer van Ten Boer zijn 24 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Ten Boer op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Ten Boer?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Ten Boer vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Ten Boer en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!