Botox Terschelling

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Terschelling. Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Gemiddelde prijs per zone Botox in Terschelling
Onbekend
Vergelijk klinieken in Terschelling

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Terschelling

Boek een Botox behandeling in Terschelling. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Terschelling. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Terschelling. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Terschelling.

Boek je injectables behandeling in

Kliniek
VYTAL Beauty & Care

VYTAL Beauty & Care

Simke Kloostermanstrjitte 7, Franeker (29 km)
Kliniek opgericht
2022

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Shelly Gangapersad

Drs. Shelly Gangapersad

VYTAL Beauty & Care (29 km) Kliniek dokter Shelly (64 km) Mijn Huidspecialist Drachten (65 km) Alberta Beauty Store Wolvega (75 km)
+ 3 meer
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Behandelingen per jaar
1500
Ervaring
11 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Friesland Kliniek

Friesland Kliniek

4
Tesselschadestraat 8, Leeuwarden (42 km)
Kliniek opgericht
2019
Prijs botox per zone
v.a. € 195
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Patrick Khoe

Veelgestelde vragen in Terschelling

Wat zijn de kosten van Botox in Terschelling?

De prijs van een zone Botox in Terschelling is gemiddeld onbekend. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Terschelling.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Terschelling?

In de omgeving van Terschelling zijn 0 artsen en klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Terschelling en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Terschelling op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Terschelling?

Kies de beste Botox arts in Terschelling op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Terschelling te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Andere steden in de buurt