Botox Thorn

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Thorn op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Thorn in de afgelopen periode
794
Laagste prijs per zone Botox in Thorn
€ 110,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Thorn
€ 130,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Thorn
31
Vergelijk klinieken in de buurt van Thorn

De gemiddelde prijs in de omgeving van Thorn voor een Botox behandeling is € 130,00 per zone. Dit is 9% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 142,55).

Boek je injectables behandeling in Torun

Perfect Look Stadskanaal
Perfect Look Stadskanaal
Stadskanaal, Hoofdstraat 118
779 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Dokter Isabella Stadskanaal
Dokter Isabella Stadskanaal
Stadskanaal, Handelsstraat 55a
781 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Dr. Navadeh Clinic
Dr. Navadeh Clinic
Emmen, Oude Meerdijk 54
783 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
JC Kliniek Emmen
JC Kliniek Emmen
Emmen, Boermarkeweg 44C
785 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Bekijk agenda
 
Smartpuls Emmen
Smartpuls Emmen
Emmen, Weerdingerstraat 42B
786 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Faith Skin & Beauty Clinic - Perfect Look
Faith Skin & Beauty Clinic - Perfect Look
Emmen, Wilhelminastraat 71C
786 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Puur Beauty Hoeve
Puur Beauty Hoeve
Drouwen, Alinghoek 10
790 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Michaela Moorman
Michaela Moorman
Oldenzaal, Wilhelminastraat 37
791 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken

Botox reviews Thorn

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Thorn. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 31 praktijken in de omgeving van Thorn.

Lees ervaringen:

Dankzij een combi van botox en fillers heeft mijn gezicht weer een frisse uitstraling. Ik kom hiervoor iedere 6-9 maanden ongeveer met de kliniek. Niet eerder een bericht geplaatst maar bij deze dus mijn uiting van dank!
29 augustus 2022 01:01
Goeie morgen ik ben zeer tevreden met die ooglid korektie botox spuitje beide ogen zíjn weer gelijk groot na 4 dagen happy bedankt 😍😇
Melanie Hansen
Beaute Elysee
20 november 2017 10:10
Eerste keer bij Bbo Clinics Fijn dat er de tijd word genomen om uitleg en eerlijk advies te krijgen. Olga komt kundig en oprecht over. Even afwachten hoelang de botox blijft zitten, maar voor nu een top eerste indruk!
Monique Verstappen
BBO Clinics Swalmen
24 maart 2022 13:01
Bekijk meer Botox ervaringen in Thorn

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Thorn? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Thorn

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Thorn. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 11 klinieken binnen 15 km van Thorn.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 110,00
2 zones€ 175,00
3 zones€ 280,00
Fronsrimpels1 zone€ 110,00
Kraaienpootjes1 zone€ 110,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 110,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 60,00
Baby Botox0,5 zone€ 60,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 360,00

Botox voor en na Thorn

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Thorn.

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox arts in Thorn

In de buurt van Thorn zijn 20 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Thorn

Bij welke 2 cosmetische klinieken in de buurt van Thorn is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Thorn

Een behandeling met Botox in Thorn is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Thorn. Binnen 15 km rond Thorn zijn 11klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Thorn, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Thorn.

Populaire botox behandelingen in Thorn

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Thorn zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De gemiddelde kosten voor een botox behandeling in Thorn

In Thorn kost een zone Botox gemiddeld  € 130,00. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Thorn

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging niet is toegestaan om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch botox aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), een goede reputatie heeft en werkt met Cosmetisch Arts KNMG. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Thorn te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Thorn.

Bekijk 7 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Thorn

Dit zijn 7 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Thorn. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Thorn goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Thorn

Wat zijn de kosten van Botox in Thorn?

De prijs van een zone Botox in Thorn is gemiddeld € 130,00. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Thorn.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Thorn?

In de omgeving van Thorn zijn 11 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Thorn en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Thorn op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 belangrijkste nadelen van Botox:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, het herstel duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Kies voor een cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen.Lees verder: Nadelen, risico's en complicaties