Botox Thorn

Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle cosmetische klinieken in Thorn. Boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Thorn in de afgelopen periode
128
Gemiddelde prijs per zone Botox in Thorn
€ 125,71
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Thorn
24
Bekijk klinieken in Thorn

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Thorn 19% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 155,38).

Vergelijk Botox klinieken in Thorn

Vergelijk kosten en reviews van cosmetische behandelingen in Thorn. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Recente geboekte afspraken in de buurt van Thorn

Welke 2 klinieken in de omgeving van Thorn zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Thorn

Een behandeling met Botox in Thorn is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Thorn. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Thorn. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Thorn?

Top 5 meest geboekte injectables klinieken in de omgeving van Thorn

Dit is de top-5 van meeste geboekte klinieken in de de buurt van Thorn in willekeurige volgorde:

Dit overzicht van meest geboekte klinieken in Thorn is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een kliniek en bekijk de reviews en kliniek informatie.

Botox ervaringen Thorn

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Thorn die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Torun

Kliniek
Perfect Look Stadskanaal

Perfect Look Stadskanaal

Hoofdstraat 118, Stadskanaal (779 km)
Kliniek opgericht
2022

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Alyda Moed

Alyda Moed

Handelsstraat 55a, Stadskanaal (781 km)
Kliniek opgericht
2019

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Dr. Navadeh Clinic

Dr. Navadeh Clinic

Oude Meerdijk 54, Emmen (783 km)
Kliniek bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Thorn

Wat zijn de kosten van Botox in Thorn?

De prijs van een zone Botox in Thorn is gemiddeld € 125,71. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Thorn.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Thorn?

In de omgeving van Thorn zijn 24 artsen en klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Thorn en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Thorn op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Thorn?

Kies de beste Botox arts in Thorn op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Thorn te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.