Botox Tienhoven

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Tienhoven. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Tienhoven (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Tienhoven in de afgelopen periode
1.575
Gemiddelde prijs per zone Botox in Tienhoven
€ 154,93
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Tienhoven
215
Bekijk klinieken in de buurt van Tienhoven

De gemiddelde prijs in Tienhoven voor een Botox behandeling ligt 7% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,47).

Fronsrimpel behandeling in Tienhoven

Bij alle Botox klinieken in de omgeving van Tienhoven kun je terecht voor de populaire Botox behandelingen:

Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Fronsrimpels
Hyperhidrosis
Faceslimming

Bekijk alle cosmetische klinieken in Tienhoven

Vergelijk kosten en reviews van alle klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox clinics in Tienhoven

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Tienhoven staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Gesponsord
De Gezichtskliniek - Utrecht
D5381471-31AD-4C47-B4C2-5054B34D82DA
Wordt nu
bekeken
4.9
De Gezichtskliniek - Utrecht
Utrecht, Ivor Novellostraat 3
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 199,00
Profiel bekijken
5* Rated boutique cosmetische klinieken
Afspraak maken
Onlangs 16x geboekt
profhilo-logo
Gesponsord
Katja Valera Holthus kliniek voor esthetiek
Katja valera kliniek
Wordt nu
bekeken
5
Katja Valera Holthus kliniek voor esthetiek
Hilversum, Bachlaan 2
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
-arts esthetiek sinds 2009-
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Belotero logoRadiesse logo

Cosmetisch arts in Tienhoven

In de buurt van Tienhoven zijn 136 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Tienhoven

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Tienhoven is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Tienhoven

Een behandeling met Botox in Tienhoven is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Tienhoven. Binnen 15 km rond Tienhoven zijn 79klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Tienhoven. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Tienhoven?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Tienhoven? Lees verder in onze kennisbank:

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Tienhoven

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Tienhoven. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Tienhoven goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Tienhoven

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Tienhoven. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 215 praktijken in de omgeving van Tienhoven.

Lees ervaringen:

Ontzettend blij met m’n Botox behandelingen uitgevoerd door Robin Zoglman, zij is zeer deskundig en vriendelijk en altijd eerlijk. Zij luistert goed naar jouw wensen en weet dat vervolgens helemaal mooi uit te voeren! Heel blij mee :)
Mandy Spek
Faceland Utrecht
24 maart 2022 17:05
Wat een fijne ervaring. Al vaker bij Faceland geweest voor fillers of Botox. Dit keer kwam ik voor een ooglidcorrectie bij Murielle van engelen. Tijdens het consult heb ik goed al mijn wensen kunnen bespreken en hebben wij samen een datum ingepland. Toen ik op de dag van de behandeling binnenkwam ging eigenlijk alles heel snel, de behandeling was volledig pi... Toon meer »
Wat een fijne ervaring. Al vaker bij Faceland geweest voor fillers of Botox. Dit keer kwam ik voor een ooglidcorrectie bij Murielle van engelen. Tijdens het consult heb ik goed al mijn wensen kunnen bespreken en hebben wij samen een datum ingepland. Toen ik op de dag van de behandeling binnenkwam ging eigenlijk alles heel snel, de behandeling was volledig pijnloos en verliep erg vlot, er was ook genoeg ruimte om vragen te stellen. Na de behandeling kreeg ik nog wat info over de nazorg en kon ik weer naar huis, alles bij elkaar duurde de behandeling ongeveer 30 min. Ook het herstel valt mij erg mee. Toon minder »
Sabina Van de ruit
Faceland Utrecht
14 april 2022 06:06
Een consult gehad bij Katie. Vriendelijke en deskundige vrouw. Daarna besloten een behandeling te doen (Botox). Katie gaf advies en wilde vooral voor zo natuurlijk mogelijk gaan. Hier voelde ik mij ook prettig bij. De prikjes zijn niet prettig qua gevoel, maar het vervelende gevoel duurt kort. Nu 4 dagen na de behandeling ben ik erg tevreden met het resultaa... Toon meer »
Een consult gehad bij Katie. Vriendelijke en deskundige vrouw. Daarna besloten een behandeling te doen (Botox). Katie gaf advies en wilde vooral voor zo natuurlijk mogelijk gaan. Hier voelde ik mij ook prettig bij. De prikjes zijn niet prettig qua gevoel, maar het vervelende gevoel duurt kort. Nu 4 dagen na de behandeling ben ik erg tevreden met het resultaat (frons, kraaienpootjes en wenkbrauw lift) zorgen voor een mooie open blik. Toon minder »
11 december 2022 07:07
Bekijk meer Botox ervaringen in Tienhoven

Boek je injectables behandeling in Tienhoven

Shape Aesthetics
Shape Aesthetics
Maarssen, J. Homan van der Heideplein 36
5 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Dermatologisch Centrum Amstel & Vechtstreek
3.5
Dermatologisch Centrum Amstel & Vechtstreek
Maarssen, J. Hofman van der Heideplein 36
5 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Faceland Utrecht
4.6
Faceland Utrecht
Utrecht, Franciscusdreef 38C
6 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Velthuis kliniek Hilversum
2.6
Velthuis kliniek Hilversum
Hilversum, Loosdrechtse Bos 9
6 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Tienhoven

Wat zijn de kosten van Botox in Tienhoven?

De prijs van een zone Botox in Tienhoven is gemiddeld € 154,93. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Tienhoven.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Tienhoven?

In de omgeving van Tienhoven zijn 79 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Tienhoven en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Tienhoven op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Tienhoven?

Kies de beste Botox arts in Tienhoven op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Tienhoven te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!