Botox Tynaarlo

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle Botox klinieken in de buurt van Tynaarlo op Injectablesbooking. Bekijk reviews en prijzen. Maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Tynaarlo in de afgelopen periode
1.284
Laagste prijs per zone Botox in Tynaarlo
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Tynaarlo
€ 146,92
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Tynaarlo
53
Vergelijk klinieken in de buurt van Tynaarlo

De gemiddelde prijs in Tynaarlo voor een Botox behandeling ligt 3% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 142,54).

Boek je injectables behandeling in Tynaarlo

MB & H Kliniek Paterswolde
MB & H Kliniek Paterswolde
Paterswolde, Hoofdweg 155b
8 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 290,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
AesthetiSie
AesthetiSie
Paterswolde, Hoofdweg 282
9 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 390,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Bekijk agenda
 
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Vinci Kliniek Groningen
Vinci Kliniek Groningen
Haren, Felland-Noord 12L
10 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Kliniek Vinci Leiden en Groningen
Belotero logoRadiesse logo
Onlangs 41x geboekt
DermaCare Assen - Perfect Look
DermaCare Assen - Perfect Look
Assen, Vaart Z.Z. 9
10 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Blush Clinic Haren
Blush Clinic Haren
Haren, Brinkhorst 5
10 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Prof. Aesthetics
Prof. Aesthetics
Haren, Nieuwe Stationsweg 4
11 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
"To preserve and enhance your beauty"
profhilo-logo
Onlangs 18x geboekt
Looking Young
Looking Young
Groningen, M.L. Kingstraat 93
12 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Skin Medic Eelderwolde
Skin Medic Eelderwolde
Eelderwolde, Ter Borchlaan 40
13 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken

Botox reviews Tynaarlo

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Tynaarlo. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Tynaarlo. Bekijk ervaringen bij 53 esthetische praktijken in de buurt van Tynaarlo.

Vergelijk meningen:

Heb er botox en ooglidcorrectie gehad nog nooit zo goed ontvangen zeer vriendelijk en het is zo mooi geworden zeer goede uitleg en zeker zeer goede na behandeling zeer zeker een aanrader
Marie Struyk
AesthetiSie
20 januari 2023 16:04
Mijn ervaring met AesthetiSie, Cosmetic Clinic, in Paterswolde is ronduit positief. Susan straalt voor mij als klant een en al rust uit en ze neemt voldoende tijd voor jou tijdens het consult. Met mijn hulpvraag rondom knarsetanden is ze uiterst zorgvuldig omgegaan. Alle aspecten rondom de behandeling kwamen aan de orde. Ik kreeg voldoende ruimte om mijn vra... Toon meer »
Mijn ervaring met AesthetiSie, Cosmetic Clinic, in Paterswolde is ronduit positief. Susan straalt voor mij als klant een en al rust uit en ze neemt voldoende tijd voor jou tijdens het consult. Met mijn hulpvraag rondom knarsetanden is ze uiterst zorgvuldig omgegaan. Alle aspecten rondom de behandeling kwamen aan de orde. Ik kreeg voldoende ruimte om mijn vragen over de Botoxbehandeling aan Susan te stellen. En dit alles in een zeer vertrouwelijke sfeer tussen Susan en de klant. Na toediening van de Botoxinjectie is alles goed verlopen, geen complicaties etc. Na verloop van 2 weken bleek tijdens het herhaalconsult dat de injectie goed heeft. aangeslagen; daar ben ik intens blij mee. Nogmaals, dank Susan. Toon minder »
Nicole Delden
AesthetiSie
15 augustus 2023 16:04
Net vorige week bij Beheshta Doestzada geweest voor botox behandeling. Wat een lieve meid..neemt de tijd voor je..en nu al blij ermee! ik blijf! Dank je wel Beheshta
20 februari 2023 09:09
Bekijk meer Botox ervaringen in Tynaarlo

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Tynaarlo? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Tynaarlo

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Tynaarlo. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 23 klinieken binnen 15 km van Tynaarlo.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 189,00
3 zones€ 269,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 59,00
Baby Botox0,5 zone€ 59,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 350,00

Botox voor en na Tynaarlo

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Tynaarlo.

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

30 botox artsen in Tynaarlo

In een straal van 15 km rond Tynaarlo zijn 30 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Tynaarlo

Welke 5 klinieken in de omgeving van Tynaarlo zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Tynaarlo

Een behandeling met Botox in Tynaarlo is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Tynaarlo. Binnen 15 km rond Tynaarlo zijn 23klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Tynaarlo, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Tynaarlo.

Populaire botox behandelingen in Tynaarlo

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Tynaarlo zijn:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lippen

 5. Kaakspier

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Nefertitilift

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

De gemiddelde kosten voor een botox behandeling in Tynaarlo

In Tynaarlo kost een zone Botox gemiddeld  € 146,92. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Tynaarlo

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging niet is toegestaan om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch botox aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), een goede reputatie heeft en werkt met Cosmetisch Arts KNMG. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Tynaarlo te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Tynaarlo.

Beste Botox klinieken in Tynaarlo

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Tynaarlo worden momenteel gepromoot
Reclame:

Gesponsord
Vinci Kliniek Groningen
Vinci Kliniek Leiden
Wordt nu
bekeken
Vinci Kliniek Groningen
Haren, Felland-Noord 12L
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Kliniek Vinci Leiden en Groningen
Onlangs 41x geboekt
Belotero logoRadiesse logo

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Tynaarlo

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Tynaarlo. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Tynaarlo

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Tynaarlo die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Veelgestelde vragen in Tynaarlo

Wat zijn de kosten van Botox in Tynaarlo?

De prijs van een zone Botox in Tynaarlo is gemiddeld € 146,92. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Tynaarlo.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Tynaarlo?

In de omgeving van Tynaarlo zijn 23 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Tynaarlo en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Tynaarlo op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.

Wat zijn de nadelen van Botox?

5 belangrijkste nadelen van Botox:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, het herstel duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Kies voor een cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen.Lees verder: Nadelen, risico's en complicaties