Botox Uithuizermeeden

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Uithuizermeeden. Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Gemiddelde prijs per zone Botox in Uithuizermeeden
Onbekend
Vergelijk klinieken in Uithuizermeeden

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Uithuizermeeden

Boek een Botox behandeling in Uithuizermeeden. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Uithuizermeeden. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Uithuizermeeden. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Uithuizermeeden.

Boek je injectables behandeling in Uithuizermeeden

Kliniek
PiuraLift

PiuraLift

5
Boterdiep 30, Groningen (24 km)
Kliniek opgericht
2016
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 320
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Faegheh Nayebi

Drs. Faegheh Nayebi

PiuraLift (24 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
8 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 320
Profiel bekijkenAfspraak maken
Kliniek
2020logo-MOERMAN
profhilo-logo

Moerman Clinic

4.9
Lübeckweg 2, Groningen (24 km)
Kliniek opgericht
2017
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Kimberly Moerman

Drs. Kimberly Moerman

Moerman Clinic (24 km)
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Ervaring
5 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Profiel bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Uithuizermeeden

Wat zijn de kosten van Botox in Uithuizermeeden?

De prijs van een zone Botox in Uithuizermeeden is gemiddeld onbekend. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Uithuizermeeden.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Uithuizermeeden?

In de omgeving van Uithuizermeeden zijn 0 artsen en klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Uithuizermeeden en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Uithuizermeeden op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Uithuizermeeden?

Kies de beste Botox arts in Uithuizermeeden op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Uithuizermeeden te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.