Botox Utrechtse Heuvelrug

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Utrechtse Heuvelrug. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Utrechtse Heuvelrug (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Utrechtse Heuvelrug in de afgelopen periode
624
Gemiddelde prijs per zone Botox in Utrechtse Heuvelrug
€ 137,86
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Utrechtse Heuvelrug
85
Vind een kliniek in de buurt van Utrechtse H...

De gemiddelde prijs in de omgeving van Utrechtse Heuvelrug voor een Botox behandeling is € 137,86 per zone. Dit is 5% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 144,47).

Kraaienpootjes verwijderen in Utrechtse Heuvelrug

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Utrechtse Heuvelruglaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox
Wenkbrauwlift

Bekijk alle cosmetische klinieken in Utrechtse Heuvelrug

Vergelijk Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Utrechtse Heuvelrug

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Utrechtse Heuvelrug worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Cosmetique Totale Zeist
Cosmetique Totale
Wordt nu
bekeken
4.9
Cosmetique Totale Zeist
Zeist, Bergweg 173
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Boek een gratis consult met onze CT Doctor Janneke
Afspraak maken
Onlangs 5x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Cosmetisch arts in Utrechtse Heuvelrug

In de buurt van Utrechtse Heuvelrug zijn 50 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Utrechtse Heuvelrug

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Utrechtse Heuvelrug is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken in Utrechtse Heuvelrug

In de omgeving van Utrechtse Heuvelrug zijn 85 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Utrechtse Heuvelrug is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Utrechtse Heuvelrug zijn 35klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Utrechtse Heuvelrug. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Utrechtse Heuvelrug wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Utrechtse Heuvelrug. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Utrechtse Heuvelrug

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Utrechtse Heuvelrug zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Utrechtse Heuvelrug

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Utrechtse Heuvelrug. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Utrechtse Heuvelrug goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Utrechtse Heuvelrug

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Utrechtse Heuvelrug. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 85 praktijken in de omgeving van Utrechtse Heuvelrug.

Lees ervaringen:

Ik ben bij meerdere klinieken geweest voor een botoxbehandeling (frons). Toen ik las dat er een kliniek zo dichtbij huis zou komen, heb ik gelijk een afspraak gemaakt. Inmiddels staat de 3de in de agenda. Bij binnenkomst wordt je zeer prettig ontvangen door Monique. Even wachten is eigenlijk gewoon heel gezellig! En dat blijft zo tijdens de intake bij Nicol... Toon meer »
Ik ben bij meerdere klinieken geweest voor een botoxbehandeling (frons). Toen ik las dat er een kliniek zo dichtbij huis zou komen, heb ik gelijk een afspraak gemaakt. Inmiddels staat de 3de
in de agenda.

Bij binnenkomst wordt je zeer prettig ontvangen door Monique. Even wachten is eigenlijk gewoon heel gezellig! En dat blijft zo tijdens de intake bij Nicolette. Ik ben altijd een beetje zenuwachtig, maar ze stelt mij steeds weer op mijn gemak.

Maar belangrijkst is natuurlijk het resultaat. En dat is echt het beste wat ik tot nu heb gehad! Na de eerste afspraak zag ik veel sneller resultaat dan dat ik was gewend. Heel eerlijk, ik vind het ook iets pijnlijker, maar het resultaat is echt veel mooier. Zelfs met 5 prikken waar ik er voorheen vaak 6 kreeg.

Kortom… echt een aanrader. Ik ben heel tevreden! Toon minder »
Cynthia & Denis
Cosmetic Clinics Amersfoort
13 oktober 2022 10:10
Pas mijn eerste botox behandeling gehad bij dokter Janneke. Ze stelt je echt op je gemak, wat toch wel belangrijk is bij zo'n eerste behandeling. Dokter Janneke geeft je vooraf alle benodigde informatie over de behandeling, de nazorg en het resultaat dat je kunt verwachten. De behandeling zelf was prima te doen: doordat er gebruik wordt gemaakt van kleine na... Toon meer »
Pas mijn eerste botox behandeling gehad bij dokter Janneke. Ze stelt je echt op je gemak, wat toch wel belangrijk is bij zo'n eerste behandeling. Dokter Janneke geeft je vooraf alle benodigde informatie over de behandeling, de nazorg en het resultaat dat je kunt verwachten. De behandeling zelf was prima te doen: doordat er gebruik wordt gemaakt van kleine naaldjes voel je er niet zoveel van. Viel dus erg mee en ben erg tevreden over het resultaat! Toon minder »
Robin Rhijnsburger
Cosmetique Totale Zeist
22 september 2022 14:02
Ik ben al jaren een trouwe klant van dr Njoo, en wil alleen zeggen dat het een geweldige dokter is en zeer bekwaam. Hij doet alleen datgene wat kan en bij je past , en nooit teveel. Voor fillers en botox kan ik hem zeker aanraden. Wat betreft laser heb ik geen ervaring mee, maar hoorde dat hij daar ook een expert is. Vijf sterren !
7 december 2021 13:01
Bekijk meer Botox ervaringen in Utrechtse Heuvelrug

Boek je injectables behandeling in

Kliniek Cosmetiek Zeist
Kliniek Cosmetiek Zeist
Zeist, Jagersingel 1
9 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Kliniek de Pauw
Kliniek de Pauw
Zeist, Stationslaan 10A
9 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Wordt nu
bekeken
Cosmetique Totale Zeist
4.9
Cosmetique Totale Zeist
Zeist, Bergweg 173
10 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Boek een gratis consult met onze CT Doctor Janneke
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 5x geboekt
Medical Beauty Clinic
5
Medical Beauty Clinic
Huis ter Heide, Amersfoortseweg 57
11 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 485,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Utrechtse Heuvelrug

Wat kost een behandeling met Botox in Utrechtse Heuvelrug?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Utrechtse Heuvelrug € 137,86. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Utrechtse Heuvelrug?

Binnen 15 kilometer van Utrechtse Heuvelrug zijn 35 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Utrechtse Heuvelrug op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Utrechtse Heuvelrug?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Utrechtse Heuvelrug vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Utrechtse Heuvelrug en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!