Botox Vierlingsbeek

Kies een cosmetische kliniek in de omgeving van Vierlingsbeek. Bekijk alle klinieken in jouw omgeving. Plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Vierlingsbeek in de afgelopen periode
18
Gemiddelde prijs per zone Botox in Vierlingsbeek
€ 140,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Vierlingsbeek
10
Boek een kliniek in Vierlingsbeek

De gemiddelde prijs in Vierlingsbeek voor een Botox behandeling per zone ligt 10% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 155,65).

Bekijk alle cosmetische klinieken in Vierlingsbeek

Vergelijk de Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in Vierlingsbeek

In de omgeving van Vierlingsbeek zijn 10 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Vierlingsbeek. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Vierlingsbeek wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Vierlingsbeek. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

De 2 meest geboekte cosmetische klinieken in de buurt van Vierlingsbeek

Bekijk de top-2 van de meeste geboekte klinieken -in willekeurige volgorde- in de omgeving van Vierlingsbeek:

Het overzicht van de meest geboekte klinieken in Vierlingsbeek berust op het aantal gemaakte afspraken in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Vierlingsbeek

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Vierlingsbeek die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in Vierlingsbeek

Kliniek
Skincorner
profhilo-logo

Skincorner

4.9
Raadhuisplein 2, Boxmeer (7 km)
Kliniek opgericht
2004
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 349

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Rik Dassen

Drs. Rik Dassen

Skincorner (7 km) Medic Skincare (27 km) Beautifier (85 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Huisarts
Ervaring
5 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 349
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Huisartsenpraktijk MC Wieënhof

Huisartsenpraktijk MC Wieënhof

2.4
De Wieenhof 45, Venray (9 km)
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Praktijk Michail

Praktijk Michail

4.9
Westerholtstraat 35, Horst (15 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Kliniek bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Vierlingsbeek

Wat kost een behandeling met Botox in Vierlingsbeek?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Vierlingsbeek € 140,00. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Vierlingsbeek?

In Vierlingsbeek zijn 10 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Vierlingsbeek op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Vierlingsbeek?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Vierlingsbeek vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Vierlingsbeek en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.