Botox Vierlingsbeek

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Vierlingsbeek. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Vierlingsbeek.

Aantal afspraken in Vierlingsbeek in de afgelopen periode
114
Laagste prijs per zone Botox in Vierlingsbeek
€ 125,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Vierlingsbeek
€ 145,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Vierlingsbeek
14
Vergelijk prijzen in de buurt van Vierlingsbeek

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Vierlingsbeek is gemiddeld € 145,00 per zone. Dit is 2%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 142,55) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Vierlingsbeek

Skincorner
Skincorner
Boxmeer, Raadhuisplein 2
7 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken
Totally Chique Venray
Totally Chique Venray
Venray, Plataanstraat 10A
9 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Vievermans Huidkliniek Venray
Vievermans Huidkliniek Venray
Venray, De Wieenhof 45
9 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Praktijk Michail
Praktijk Michail
Horst, Westerholtstraat 35
15 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Jozijna Cosmedisch Centrum Horst
Jozijna Cosmedisch Centrum Horst
Horst, Industriestraat 15
17 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 470,00
Profiel bekijken
Le Masque schoonheidssalon
Le Masque schoonheidssalon
Cuijk, Deken van den Ackerhof 5
17 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Dokter Nadine Cuijk
Dokter Nadine Cuijk
Cuijk, Deken van den Ackerhof 5
17 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
SK Plastische Chirurgie
SK Plastische Chirurgie
Mill, Hoogveldseweg 7
19 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Botox reviews Vierlingsbeek

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Vierlingsbeek.

Bekijk reviews

Al enkele jaren vaste klant bij deze praktijk. Ik ben altijd heel tevreden over het resultaat van de filler- en botox behandelingen. Zowel Angelos als Bianca nemen ruim de tijd, om de mogelijkheden te bespreken. Het resultaat is natuurlijk, precies zoals het hoort. Bovendien zijn het oprecht hele hartelijke mensen. Ik blijf nog lang klant.
Spice Wife
Praktijk Michail
23 mei 2022 19:07
Erg tevreden over de botox behandeling.
Linda en Andres nemen de tijd om naar je te luisteren en geven goed advies.
29 maart 2022 08:08
Ik heb altijd erg veel last van hoofdpijn en ben via een vriendin bij forever and young clinics terecht gekomen. Linda en Andreas nemen echt de tijd voor je en luisteren na jou klachten om vervolgens een goeie oplossing te vinden. Bij mij is dat een beetje botox in mijn voorhoofd dit geeft bijna direct verlichting van de hoofdpijn, en blijft ook nog eens ong... Toon meer »
Ik heb altijd erg veel last van hoofdpijn en ben via een vriendin bij forever and young clinics terecht gekomen. Linda en Andreas nemen echt de tijd voor je en luisteren na jou klachten om vervolgens een goeie oplossing te vinden. Bij mij is dat een beetje botox in mijn voorhoofd dit geeft bijna direct verlichting van de hoofdpijn, en blijft ook nog eens ongeveer 3 maanden weg. Dus niet alleen voor cosmetische dingen kun je daar terecht maar ook voor dit soort dingen. Ik ben heel blij met deze oplossing😊 Toon minder »
30 augustus 2022 08:08
Bekijk meer Botox ervaringen in Vierlingsbeek

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Vierlingsbeek?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk de prijzen in 2024 in Vierlingsbeek

Botox prijzen vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de laagste Botox prijzen in de buurt van Vierlingsbeek. Vul je locatie in en vergelijk de tarieven van alle 5 klinieken binnen 15 km van Vierlingsbeek. Het eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 125,00
2 zones€ 210,00
3 zones€ 295,00
Fronsrimpels1 zone€ 125,00
Kraaienpootjes1 zone€ 125,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 125,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 75,00
Baby Botox0,5 zone€ 75,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 399,00

Voor en na Botox in Vierlingsbeek

Veel mensen vergelijken klinieken op basis van Botox voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk Botox voor en na foto's uit de omgeving van Vierlingsbeek.

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Alle Botox klinieken in Vierlingsbeek

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Vierlingsbeek worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Vierlingsbeek zijn 5 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Vierlingsbeek

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Vierlingsbeek zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Vierlingsbeek

In Vierlingsbeek kost één zone Botox ongeveer  € 145,00. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Vierlingsbeek. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Vierlingsbeek.

Botox aanbiedingen in Vierlingsbeek

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging verboden is om kortingen te bieden op botulinetoxine, zijn er toch veel klinieken die botox aanbiedingen hebben. Het is belangrijk dat mensen niet worden gedwongen om overhaaste beslissingen te nemen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), met een goede reputatie en een Cosmetisch Arts KNMG. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Vierlingsbeek te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Vierlingsbeek hier.

Veelgestelde vragen in Vierlingsbeek

Wat kost een behandeling met Botox in Vierlingsbeek?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Vierlingsbeek € 145,00. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Vierlingsbeek?

Binnen 15 kilometer van Vierlingsbeek zijn 5 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Vierlingsbeek op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

Botox heeft de volgende mogelijke nadelen:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Tip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen op Injectablesbooking.Bekijk: Nadelen, risico's en complicaties van Botox