Botox Vierlingsbeek

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Vierlingsbeek. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Vierlingsbeek:

Aantal afspraken in Vierlingsbeek in de afgelopen periode
34
Gemiddelde prijs per zone Botox in Vierlingsbeek
€ 148,75
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Vierlingsbeek
13
Vind een kliniek in de buurt van Vierlingsbe...

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Vierlingsbeek is gemiddeld € 148,75 per zone. Dit is 3%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 144,19) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Vierlingsbeek

In Vierlingsbeekkun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile

Bekijk alle cosmetische klinieken in Vierlingsbeek

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Alle Botoxklinieken in Vierlingsbeek

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Vierlingsbeek worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Vierlingsbeek zijn 6 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Vierlingsbeek. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Vierlingsbeek. Welke cosmetische klinieken in Vierlingsbeek worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Vierlingsbeek? Lees verder in onze kennisbank:

Botox reviews Vierlingsbeek

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Vierlingsbeek.

Bekijk reviews

Al enkele jaren vaste klant bij deze praktijk. Ik ben altijd heel tevreden over het resultaat van de filler- en botox behandelingen. Zowel Angelos als Bianca nemen ruim de tijd, om de mogelijkheden te bespreken. Het resultaat is natuurlijk, precies zoals het hoort. Bovendien zijn het oprecht hele hartelijke mensen. Ik blijf nog lang klant.
Spice Wife
Praktijk Michail
23 mei 2022 19:07
Erg tevreden over de botox behandeling.
Linda en Andres nemen de tijd om naar je te luisteren en geven goed advies.
29 maart 2022 08:08
Ik heb altijd erg veel last van hoofdpijn en ben via een vriendin bij forever and young clinics terecht gekomen. Linda en Andreas nemen echt de tijd voor je en luisteren na jou klachten om vervolgens een goeie oplossing te vinden. Bij mij is dat een beetje botox in mijn voorhoofd dit geeft bijna direct verlichting van de hoofdpijn, en blijft ook nog eens ong... Toon meer »
Ik heb altijd erg veel last van hoofdpijn en ben via een vriendin bij forever and young clinics terecht gekomen. Linda en Andreas nemen echt de tijd voor je en luisteren na jou klachten om vervolgens een goeie oplossing te vinden. Bij mij is dat een beetje botox in mijn voorhoofd dit geeft bijna direct verlichting van de hoofdpijn, en blijft ook nog eens ongeveer 3 maanden weg. Dus niet alleen voor cosmetische dingen kun je daar terecht maar ook voor dit soort dingen. Ik ben heel blij met deze oplossing😊 Toon minder »
30 augustus 2022 08:08
Bekijk meer Botox ervaringen in Vierlingsbeek

Boek je injectables behandeling in Vierlingsbeek

Skincorner
4.9
Skincorner
Boxmeer, Raadhuisplein 2
7 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken
Totally Chique Venray
Totally Chique Venray
Venray, Plataanstraat 10A
9 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Huisartsenpraktijk MC Wieënhof
2.4
Huisartsenpraktijk MC Wieënhof
Venray, De Wieenhof 45
9 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
119 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt

Veelgestelde vragen in Vierlingsbeek

Wat kost een behandeling met Botox in Vierlingsbeek?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Vierlingsbeek € 148,75. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Vierlingsbeek?

Binnen 15 kilometer van Vierlingsbeek zijn 6 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Vierlingsbeek op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Vierlingsbeek?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Vierlingsbeek vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Vierlingsbeek en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.