Botox Vierpolders

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Vierpolders. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Vierpolders:

Aantal afspraken in Vierpolders in de afgelopen periode
390
Gemiddelde prijs per zone Botox in Vierpolders
€ 120,53
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Vierpolders
47
Vind een kliniek in de buurt van Vierpolders

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Vierpolders is gemiddeld € 120,53 per zone. Dit is 16% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 144,19) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Vierpolders

In Vierpolders kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Vierpolders

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox specialist Vierpolders

In de omgeving van Vierpolders werken 25 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Vierpolders

Bij de volgende 2 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Vierpolders is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Cosmetische klinieken in Vierpolders

In de omgeving van Vierpolders zijn 47 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Vierpolders is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Vierpolders zijn 22klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Vierpolders. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Vierpolders wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Vierpolders. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Vierpolders

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Vierpolders zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Vergelijk 7 cosmetische klinieken in de buurt van Vierpolders

Bekijk 7 injectables klinieken in de omgeving van Vierpolders. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Vierpolders waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Vierpolders Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Vierpolders, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Botox reviews Vierpolders

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Vierpolders.

Bekijk reviews

Vandaag weer bij locatie de gaarden geweest bij de lieve dr Natacha Botox en lippen opgelost. Ook de assistenten narina, is een schat altijd wordt je vriendelijk en vrolijk ontvangen en heerlijke koffie niets is haar teveel.
Fatima Duyverman
Liquid Beauty Den Haag
21 juli 2022 10:10
De lipfillers en botox blijven bij liquid veel langer dan normaal waardoor ik dus niet vaak hoef langs te komen en zoals altijd super goed behandeld! De assistente neemt goed de tijd om alles met je door te nemen ook al ben je eerder geweest omdat ze de kwaliteit & veiligheid goed willen waarborgen! Daarbij is de assistente zelf heel vrolijk en positief wat... Toon meer »
De lipfillers en botox blijven bij liquid veel langer dan normaal waardoor ik dus niet vaak hoef langs te komen en zoals altijd super goed behandeld! De assistente neemt goed de tijd om alles met je door te nemen ook al ben je eerder geweest omdat ze de kwaliteit & veiligheid goed willen waarborgen! Daarbij is de assistente zelf heel vrolijk en positief wat heel belangrijk is. Natasha Smolska weet precies wat ze doet, ze is rustig, lief en werkt erg secuur. Ze luistert goed naar je wensen ook al wil je tijdens de behandeling iets extra's of juist niet, ze neemt de tijd voor je en uiteraard met een mooi resultaat!!! Toon minder »
25 november 2022 19:07
Gisteren voor de tweede keer zes maanden na mn eerste afspraak weer geweest. Ik was heel erg blij met het resultaat van de botox behandelingtien. Dr . Firdausi heeft de behandeling gisteren gedaan en ik vertrouw op weer een goed resultaat en tot over 6 maanden!
Mariella Arena
Medica Estetica Den haag
29 januari 2022 22:10
Bekijk meer Botox ervaringen in Vierpolders

Boek je injectables behandeling in Vierpolders

Chantiek Cosmetique
Chantiek Cosmetique
Hellevoetsluis, Dorpsweg 11
4 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Biogelique salon voor huidverbetering
4.8
Biogelique salon voor huidverbetering
Hellevoetsluis, Culhemiusstraat 12b
6 km
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Medic Cosmetic Clinics Spijkenisse
Medic Cosmetic Clinics Spijkenisse
Spijkenisse, Gorsstraat 3
11 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 279,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Grabietz Kliniek
Grabietz Kliniek
Vlaardingen, Churchillsingel 472
12 km
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Vierpolders

Wat kost een behandeling met Botox in Vierpolders?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Vierpolders € 120,53. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Vierpolders?

Binnen 15 kilometer van Vierpolders zijn 22 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Vierpolders op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Vierpolders?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Vierpolders vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Vierpolders en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.