Botox Voerendaal

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Voerendaal. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Voerendaal:

Aantal afspraken in Voerendaal in de afgelopen periode
1.154
Gemiddelde prijs per zone Botox in Voerendaal
€ 142,27
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Voerendaal
45
Vind een kliniek in de buurt van Voerendaal

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Voerendaal is gemiddeld € 142,27 per zone. Dit is 2% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 144,47) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Voerendaal

In Voerendaal kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Voerendaal

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox specialist Voerendaal

In de omgeving van Voerendaal werken 22 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Voerendaal

Bij de volgende 3 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Voerendaal is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Cosmetische klinieken in Voerendaal

In de omgeving van Voerendaal zijn 45 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Voerendaal is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Voerendaal zijn 23klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Voerendaal. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Voerendaal wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Voerendaal. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Voerendaal

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Voerendaal zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Vergelijk 6 cosmetische klinieken in de buurt van Voerendaal

Bekijk 6 injectables klinieken in de omgeving van Voerendaal. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Voerendaal waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Voerendaal Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Voerendaal, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Botox reviews Voerendaal

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Voerendaal.

Bekijk reviews

Al meerdere afspraken gehad bij Frederique voor een Botox behandeling. Geweldige service, haar behandeling zijn erg fijn en het ziet er natuurlijk uit. De plek voor je cosmetische behandeling, ik ga nooit meer ergens anders.
28 juni 2021 20:08
Goeie morgen ik ben zeer tevreden met die ooglid korektie botox spuitje beide ogen zíjn weer gelijk groot na 4 dagen happy bedankt 😍😇
Melanie Hansen
Beaute Elysee
20 november 2017 10:10
Zeer tevreden. Botox frons houdt veel langer dan bij vorige kliniek.
mookie blaylock
City Clinics Maastricht
19 januari 2022 14:02
Bekijk meer Botox ervaringen in Voerendaal

Boek je injectables behandeling in Voerendaal

Wat zie je er goed uit!
5
Wat zie je er goed uit!
Welten, Rector Poelsplein 2
3 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Instituut Cosma Heerlen
Instituut Cosma Heerlen
Heerlen, Welterlaan 13
4 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Aesthetic Art Valkenburg
5
Aesthetic Art Valkenburg
Valkenburg, Broekhem 25a
7 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Stephanie's Salon Brunssum
4.5
Stephanie's Salon Brunssum
Brunssum, Wijenweg 364
8 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Voerendaal

Wat kost een behandeling met Botox in Voerendaal?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Voerendaal € 142,27. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Voerendaal?

Binnen 15 kilometer van Voerendaal zijn 23 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Voerendaal op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Voerendaal?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Voerendaal vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Voerendaal en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.