Botox Volkel

Kies een cosmetische kliniek in de omgeving van Volkel. Bekijk alle klinieken in jouw omgeving. Plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Volkel in de afgelopen periode
256
Gemiddelde prijs per zone Botox in Volkel
€ 141,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Volkel
30
Boek een kliniek in Volkel

De gemiddelde prijs in Volkel voor een Botox behandeling per zone ligt 9% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 155,65).

Bekijk alle cosmetische klinieken in Volkel

Vergelijk de Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in Volkel

In de omgeving van Volkel zijn 30 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Volkel. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Volkel wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Volkel. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

De 5 meest geboekte cosmetische klinieken in de buurt van Volkel

Bekijk de top-5 van de meeste geboekte klinieken -in willekeurige volgorde- in de omgeving van Volkel:

Het overzicht van de meest geboekte klinieken in Volkel berust op het aantal gemaakte afspraken in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Volkel

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Volkel die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in Volkel

Arts
Maarten Façee Schaeffer

Drs. Maarten Façee Schaeffer

YourFACE Clinics - Woerden (71 km) YourFACE Clinics - Amsterdam (95 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
8000
Ervaring
7 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 135
Prijs filler per ml
v.a. € 425
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
SkinFix

SkinFix

4.8
Schakelplein 6, Volkel (<1 km)
Prijs filler per ml
v.a. € 540
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Pure Clinics Uden
profhilo-logo

Pure Clinics Uden

Kastanjeweg 1, Uden (3 km)
Kliniek opgericht
2022
Prijs botox per zone
v.a. € 115
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Annelies Aarts Medispa

Annelies Aarts Medispa

4.9
Hondstraat 10, Vorstenbosch (8 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 470
Kliniek bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Volkel

Wat kost een behandeling met Botox in Volkel?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Volkel € 141,00. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Volkel?

In Volkel zijn 30 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Volkel op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Volkel?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Volkel vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Volkel en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.