Botox Volkel

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Volkel op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Volkel in de afgelopen periode
1.036
Laagste prijs per zone Botox in Volkel
€ 100,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Volkel
€ 145,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Volkel
36
Vergelijk prijzen in de buurt van Volkel

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Volkel is gemiddeld € 145,00 per zone. Dit is 2%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 142,55) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Volkel

SkinFix
SkinFix
Volkel, Schakelplein 6
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Pure Clinics Uden
Pure Clinics Uden
Uden, Kastanjeweg 1
3 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Annelies Aarts Medispa
Annelies Aarts Medispa
Vorstenbosch, Hondstraat 10
8 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 470,00
Profiel bekijken
Radiesse logo
Bekijk agenda
 
Kliniek voor Jou Veghel
Kliniek voor Jou Veghel
Veghel, Leo van der Weijdenstraat 8
8 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
ELAN Clinics Veghel
ELAN Clinics Veghel
Veghel, Stationsstraat 31
8 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 405,00
Profiel bekijken
Aura Esthetics
Aura Esthetics
Veghel, Vondelstraat 38
9 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
SK Plastische Chirurgie
SK Plastische Chirurgie
Mill, Hoogveldseweg 7
10 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Private Mediclinic Beek en Donk
Private Mediclinic Beek en Donk
Beek en Donk, Heuvelplein 87
13 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 260,00
Profiel bekijken

Botox reviews Volkel

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Volkel. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 36 praktijken in de omgeving van Volkel.

Lees ervaringen:

Eerste keer bij Bbo Clinics Fijn dat er de tijd word genomen om uitleg en eerlijk advies te krijgen. Olga komt kundig en oprecht over. Even afwachten hoelang de botox blijft zitten, maar voor nu een top eerste indruk!
Monique Verstappen
24 maart 2022 13:01
Al jaren tevreden klant van BBOCLINICS.
Laatste keer botox en draadlift gedaan en het resultaat is echt super mooi geworden. Bedankt!
Dani Blankers
19 maart 2022 17:05
Al jaren lang heel tevreden met de behandelingen door Olga uitgevoerd, zowel botox, fillers als plexR
Petra Bleijlevens
6 april 2022 13:01
Bekijk meer Botox ervaringen in Volkel

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Volkel? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Volkel

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Volkel. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 12 klinieken binnen 15 km van Volkel. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 100,00
2 zones€ 200,00
3 zones€ 280,00
Fronsrimpels1 zone€ 100,00
Kraaienpootjes1 zone€ 100,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 100,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 60,00
Baby Botox0,5 zone€ 60,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 360,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Volkel kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Volkel.

Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Westervoort (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Westervoort (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox arts in Volkel

In de buurt van Volkel zijn 24 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Volkel

Bij welke 2 cosmetische klinieken in de buurt van Volkel is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Volkel

In de omgeving van Volkel zijn 36 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Volkel is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Volkel zijn 12klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Volkel

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Volkel zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs voor een botox behandeling in Volkel

In Volkel kost één zone Botox ongeveer  € 145,00. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Volkel

Hoewel de wetenschappelijke vereniging het niet toestaat om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox) gebruikt, met een goede reputatie en met een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Volkel te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Volkel.

Vergelijk 7 cosmetische klinieken in de buurt van Volkel

Bekijk 7 injectables klinieken in de omgeving van Volkel. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Volkel goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Volkel

Wat kost een behandeling met Botox in Volkel?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Volkel € 145,00. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Volkel?

Binnen 15 kilometer van Volkel zijn 12 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Volkel op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox