Botox Voorst

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Voorst op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Voorst in de afgelopen periode
943
Laagste prijs per zone Botox in Voorst
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Voorst
€ 144,81
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Voorst
46
Vergelijk prijzen in de buurt van Voorst

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Voorst is gemiddeld € 144,81 per zone. Dit is 2%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 142,55) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Voorst

Davine Clinic
Davine Clinic
Gorssel, Berkenweg 1
6 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Schmidt Clinics
Schmidt Clinics
Zutphen, Piet Heinstraat 11
6 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Schoonheidssalon Loëlle
Schoonheidssalon Loëlle
Deventer, Bokkingshang 1
9 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Bekijk agenda
 
Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof
Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof
Eerbeek, Coldenhovenseweg 8A
9 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Looy Clinics Deventer
Looy Clinics Deventer
Deventer, Kamperstraat 7
9 km
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 260,00
Profiel bekijken
Klijnveldermankliniek
Klijnveldermankliniek
Brummen, Marktplein 11
9 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Derma Medical Clinics Deventer
Derma Medical Clinics Deventer
Deventer, Nieuwstraat 33A
9 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logo
Bekijk agenda
 
De Watersnip - Cosmetic Clinics
De Watersnip - Cosmetic Clinics
Deventer, Hunneperweg 2B
10 km
Botox zone v.a.
€ 139,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken

Botox reviews Voorst

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Voorst. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 46 praktijken in de omgeving van Voorst.

Lees ervaringen:

Ben zo blij met het resultaat van mijn PMU Brows, fillers en mijn wimpers, om de 2 weken laat ik ze bijvullen zodat het er altijd mooi uit ziet. De arts die 2x per maand komt voor Botox is ook erg vriendelijk en professioneel. Via de Beauty Room ook bij Hairstudio Lola terecht gekomen voor mijn haar extensions waar ik ook heel blij mee ben. Mijn man heeft i... Toon meer »
Ben zo blij met het resultaat van mijn PMU Brows, fillers en mijn wimpers, om de 2 weken laat ik ze bijvullen zodat het er altijd mooi uit ziet. De arts die 2x per maand komt voor Botox is ook erg vriendelijk en professioneel. Via de Beauty Room ook bij Hairstudio Lola terecht gekomen voor mijn haar extensions waar ik ook heel blij mee ben.
Mijn man heeft in februari 2023 een ooglidcorrectie laten doen bij Looy Clinics, eerst een consult waar alles goed werd uitgelegd, de operatie is uitgevoerd door drs Anneke van Engeland en het resultaat is prachtig. Dus ook voor ooglidcorrecties moet je bij Looy Clinics zijn. Toon minder »
Mandy Pieterse
Looy Clinics Deventer
8 april 2023 06:06
Zeer prettige ontvangt bij Looy! Mijn behandeling met Botox tegen migraine werkt perfect en wordt deskundig uitgevoerd
Anique Klijnkramer
Looy Clinics Deventer
22 april 2023 11:11
Tevreden over mijn botox en filler behandeling bij Looy Clinics. Hygiënische kliniek waar lieve en kundige artsen werken, voel me altijd op mijn gemak hier. Zeker een aanrader!
21 Nailstudio
Looy Clinics Deventer
4 juli 2023 21:09
Bekijk meer Botox ervaringen in Voorst

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Voorst? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Voorst

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Voorst. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 18 klinieken binnen 15 km van Voorst. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 185,00
3 zones€ 297,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 65,00
Baby Botox0,5 zone€ 65,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 380,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Voorst kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Voorst.

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox arts in Voorst

In de buurt van Voorst zijn 28 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Voorst

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Voorst is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Voorst

In de omgeving van Voorst zijn 46 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Voorst is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Voorst zijn 18klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Voorst

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Voorst zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs voor een botox behandeling in Voorst

In Voorst kost één zone Botox ongeveer  € 144,81. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Voorst

Hoewel de wetenschappelijke vereniging het niet toestaat om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox) gebruikt, met een goede reputatie en met een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Voorst te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Voorst.

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Voorst

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Voorst. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Voorst goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Voorst

Wat kost een behandeling met Botox in Voorst?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Voorst € 144,81. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Voorst?

Binnen 15 kilometer van Voorst zijn 18 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Voorst op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox