Botox Voorst

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Voorst. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Voorst:

Aantal afspraken in Voorst in de afgelopen periode
259
Gemiddelde prijs per zone Botox in Voorst
€ 141,39
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Voorst
37
Vind een kliniek in de buurt van Voorst

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Voorst is gemiddeld € 141,39 per zone. Dit is 1%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 139,97) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Voorst

In Voorstkun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile

Bekijk alle cosmetische klinieken in Voorst

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox specialist Voorst

In de omgeving van Voorst werken 20 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Voorst

Bij de volgende 3 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Voorst is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Voorst

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Voorst worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Voorst zijn 17 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Voorst. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Voorst. Welke cosmetische klinieken in Voorst worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Voorst? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 7 cosmetische klinieken in de buurt van Voorst

Bekijk 7 injectables klinieken in de omgeving van Voorst. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Voorst waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Voorst Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Voorst, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Voorst

Kliniek
Schmidt Clinics

Schmidt Clinics

3
Piet Heinstraat 11, Zutphen (6 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 375
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Suzanne Elbers

Dr. Suzanne Elbers

Schmidt Clinics (6 km) Cosmetic Solutions Warnsveld (7 km) Looy Clinics Deventer (9 km)
Functies
Medisch specialist (overige)
Arts
Ervaring
9 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 109
Prijs filler per ml
v.a. € 240
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Cosmetic Solutions Warnsveld

Cosmetic Solutions Warnsveld

Boslaan 10, Warnsveld (7 km)
Kliniek opgericht
2014
Prijs botox per zone
v.a. € 135
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Schoonheidssalon Loëlle
Belotero logo

Schoonheidssalon Loëlle

4.2
Bokkingshang 1, Deventer (9 km)
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 425
Kliniek bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Voorst

Wat kost een behandeling met Botox in Voorst?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Voorst € 141,39. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Voorst?

Binnen 15 kilometer van Voorst zijn 17 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Voorst op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Voorst?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Voorst vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Voorst en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.