Botox Waadhoeke

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Waadhoeke . Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Waadhoeke :

Aantal afspraken in Waadhoeke in de afgelopen periode
21
Gemiddelde prijs per zone Botox in Waadhoeke
Onbekend
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Waadhoeke
2
Vind een kliniek in de buurt van Waadhoeke

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Alle Botoxklinieken in Waadhoeke

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Waadhoeke worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Waadhoeke zijn 1 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Waadhoeke . Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Waadhoeke . Welke cosmetische klinieken in Waadhoeke worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Waadhoeke ? Lees verder in onze kennisbank:

Botox reviews Waadhoeke

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Waadhoeke .

Bekijk reviews

Al jaren lang super tevreden over Joyce en haar team! Mensen vragen mij constant of ik botox gebruik , maar het zijn allemaal huidverjongende behandelingen, zonder botox. Als je een huid probleem hebt en resultaat wilt zien, dan moet je zeker in contact komen met Derma Sanitas.
10 april 2019 12:12
Ik kon erg snel terecht voor mijn eerste botox behandeling. Alvorens ook maar iets te doen, nam de arts ruim de tijd om uit te leggen wat de behandeling daadwerkelijk inhoud. Daarna werd duidelijk besproken wat mijn wensen waren en wat ik ervan mocht verwachten. Eerlijk is eerlijk: boven verwachting en nog bijna pijnloos ook! Een langdurig, natuurlijk result... Toon meer »
Ik kon erg snel terecht voor mijn eerste botox behandeling. Alvorens ook maar iets te doen, nam de arts ruim de tijd om uit te leggen wat de behandeling daadwerkelijk inhoud. Daarna werd duidelijk besproken wat mijn wensen waren en wat ik ervan mocht verwachten. Eerlijk is eerlijk: boven verwachting en nog bijna pijnloos ook! Een langdurig, natuurlijk resultaat! Echt een aanrader! Toon minder »
14 augustus 2020 16:04
Bekijk meer Botox ervaringen in Waadhoeke

Boek je injectables behandeling in

VYTAL Beauty & Care
VYTAL Beauty & Care
Franeker, Simke Kloostermanstrjitte 7
1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
84 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Amsterdam
Waterland kliniek Amsterdam
Amsterdam, Palestrinastraat 1
102 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
 
Friesland Kliniek
4
Friesland Kliniek
Leeuwarden, Tesselschadestraat 8
17 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Waadhoeke

Wat kost een behandeling met Botox in Waadhoeke ?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Waadhoeke onbekend. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Waadhoeke ?

Binnen 15 kilometer van Waadhoeke zijn 1 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Waadhoeke op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Waadhoeke ?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Waadhoeke vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Waadhoeke en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.