Botox Waadhoeke

Kies een cosmetische kliniek in de omgeving van Waadhoeke . Bekijk alle klinieken in jouw omgeving. Plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Waadhoeke in de afgelopen periode
6
Gemiddelde prijs per zone Botox in Waadhoeke
Onbekend
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Waadhoeke
2
Boek een kliniek in Waadhoeke

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in Waadhoeke

In de omgeving van Waadhoeke zijn 2 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Waadhoeke . Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Waadhoeke wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Waadhoeke . Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Boek je injectables behandeling in

Kliniek
VYTAL Beauty & Care

VYTAL Beauty & Care

Simke Kloostermanstrjitte 7, Franeker (1 km)
Kliniek opgericht
2022

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Shelly Gangapersad

Drs. Shelly Gangapersad

VYTAL Beauty & Care (1 km) Kliniek dokter Shelly (37 km) Mijn Huidspecialist Drachten (38 km) Alberta Beauty Store Wolvega (46 km)
+ 3 meer
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Behandelingen per jaar
1500
Ervaring
11 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Friesland Kliniek

Friesland Kliniek

4
Tesselschadestraat 8, Leeuwarden (16 km)
Kliniek opgericht
2019
Prijs botox per zone
v.a. € 195
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Patrick Khoe

Veelgestelde vragen in Waadhoeke

Wat kost een behandeling met Botox in Waadhoeke ?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Waadhoeke onbekend. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Waadhoeke ?

In Waadhoeke zijn 2 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Waadhoeke op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Waadhoeke ?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Waadhoeke vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Waadhoeke en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.